Selamlar hanımlar çok önceden siteye üye oldum, sonra şifremi unuttum derken yine geldim. Bende fal baktırdım bu sürede cıkanlar cıkmayan oldu fal bu dedim geçtim cıkanları cıkmayanları yazmayacağım çünkü herkes başka telden calıyor yanlış anlaşılmak istemiyorum. Anketiniz hayırlı olsun bende oy kullanabilirim değil mi?
Fal bu cıkıyor cıkmıyor, çok umut bağlamamak lazım.Ben burada övülen falcılara cok attım Melih mesela tutmadı bana, Selena baştan aşağı olumsuz ve bende tutmamıştı, Rezzanın kahvesi iyi ama yorumlarına bir süre sonra özenli değil, Binnazdan Bilge kartlara hakim ve kendine güveniyor burda olumsuz diye okudum ama bana cıkan mantıklı yorumları oldu, Nesibenin değişik bir tarzı ve etkileyen yorumları cıkanları oldu, Meryeme attım oda tam bir fiyaskoydu, İlkayda cıkmıştır en azından dürüstlüğü ile beni hep fethetti. Diğerlerini siz sorun aklıma bile gelmiyor. Düzenli olarak fal baktırmak istersem Bilge, Nesibe ve İlkaya atıyorum. Bilge Tarotta, Nesibe Katinada, İlkay kahvede çok iyidir. Size cıkmış çıkmamış olabilir onlara cevap vermek polemik yaratmak istemiyorum. Benim fal deneyimlerim bunlar hanımlar...İyi akşamlar
Ateş almaya gelmedim sadece üyeliğimi aktif ettirdim ve burada hep okuduğum için yazmak istedim. Uzun uzun sohbet etmek için bir oğlum var müsaade etmeyecek. Çok ufak(!) Ukala görünmek istemem sizlere, burdaki sıcaklık çok güzel. Thalix hanımcığım saraylıyı sevmiyorum bir davranışı oldu anlatmayacağım ama ona fal göndermiyorum artık. Selena yazılanı okuyor ve olumsuz konuşuyor bana öyle olmuştu.Olumsuz duruma olumsuz yorumu yapmak için falcı olmaya gerek olmadığını düşünüyorum.Daha geniş bir zamanda konuşmak üzere, sohbet etmek üzere diyelim. İyi akşamlar hanımlar hepinizebacımm yok kimsee bişi demezdee ateş almayamıı geldinn bi solunlann
Oğlunu öperizzAteş almaya gelmedim sadece üyeliğimi aktif ettirdim ve burada hep okuduğum için yazmak istedim. Uzun uzun sohbet etmek için bir oğlum var müsaade etmeyecek. Çok ufak(!) Ukala görünmek istemem sizlere, burdaki sıcaklık çok güzel. Thalix hanımcığım saraylıyı sevmiyorum bir davranışı oldu anlatmayacağım ama ona fal göndermiyorum artık. Selena yazılanı okuyor ve olumsuz konuşuyor bana öyle olmuştu.Olumsuz duruma olumsuz yorumu yapmak için falcı olmaya gerek olmadığını düşünüyorum.Daha geniş bir zamanda konuşmak üzere, sohbet etmek üzere diyelim. İyi akşamlar hanımlar hepinize
gelirsee senindirrr gelmezsee hiçç seninn olmamıştırrbenim hiiiiiççç fal atasım yok bu araen son mereyeme attım kısaydı..gelecekle ilgili şeyler yazmış ya çıkar ya çıkmaz..an yada geçmiş yoktu..mert reikiyi çok merak ediyodum ama onuda bekle bekle nereye kadar
- özelden msj attım, burdaki insanlar yeterince gergin, ortamı daha da fazla germek istemiyorum, bu çirkin msjınıza karşılığı ordan veriyorum, teşrif edip okursanız artık...
- insanlar her gün seni takip etmek zorunda değil 1-1.5 ay boyunca, umutlandırıp sonrasında
- " kusura bakmayın kızlar sevgi teyze numarasını vermemi istemedi, fal bakmak istemiyor" gibi bi yorum ya da bi cwp görmedim ben, ki sadece bekleyen ben değilim, bunu zaten biliyosunuz... güzellikle rica edilmiş olmasına rağmen...
- evet bizlerde insan olduğumuz için konuşarak iletişim kuruyoruz, sessiz kalma oyunu oynayarak değil!
- hep diyorum her zaman eşref vaktinde olmuyoruz, derdimiz sıkıntımız oluyor, geçmiş olsun, bu 3 günlük bi mevzu değil....
- insanlara bişeyler vaad edip geri kaçmak da hoş olmuyor....
- eğer bir cevabınız, benle ilgili özel bi derdiniz varsa özelden attığım msja cevap yazmanızı rica ediyorum
oy verilmiyoo kazenn kendinee oy vermişsinnoy vermeyeni de atsam mı ne !
verdimmoy vermeyeni de atsam mı ne !
kazen bı yıldıznanameme bakta ne zaman evlenıcem soyleyıver yaaaaoy vermeyeni de atsam mı ne !
benimdee kaynanamm ne zamann normall bir pamukk ninee olacakk onudaa söylesinnkazen bı yıldıznanameme bakta ne zaman evlenıcem soyleyıver yaaaa
tolinn temell reismii istiyosunn kaba sakalmııkazen bı yıldıznanameme bakta ne zaman evlenıcem soyleyıver yaaaa
kazen bı yıldıznanameme bakta ne zaman evlenıcem soyleyıver yaaaa
benimdee kaynanamm ne zamann normall bir pamukk ninee olacakk onudaa söylesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?