Binnaz Abla

Yazarsan cok seviniriz

selena ve sarayli hanima baktirdin mi?

bacımm yok kimsee bişi demezdee ateş almayamıı geldinn bi solunlann
Ateş almaya gelmedim sadece üyeliğimi aktif ettirdim ve burada hep okuduğum için yazmak istedim. Uzun uzun sohbet etmek için bir oğlum var müsaade etmeyecek. Çok ufak(!) Ukala görünmek istemem sizlere, burdaki sıcaklık çok güzel. Thalix hanımcığım saraylıyı sevmiyorum bir davranışı oldu anlatmayacağım ama ona fal göndermiyorum artık. Selena yazılanı okuyor ve olumsuz konuşuyor bana öyle olmuştu.Olumsuz duruma olumsuz yorumu yapmak için falcı olmaya gerek olmadığını düşünüyorum.Daha geniş bir zamanda konuşmak üzere, sohbet etmek üzere diyelim. İyi akşamlar hanımlar hepinize

Oğlunu öperizz

benim hiiiiiççç fal atasım yok bu ara en son mereyeme attım kısaydı..gelecekle ilgili şeyler yazmış ya çıkar ya çıkmaz..an yada geçmiş yoktu..mert reikiyi çok merak ediyodum ama onuda bekle bekle nereye kadar

gelirsee senindirrr gelmezsee hiçç seninn olmamıştırr

Özelden yazmayacağım bunu.
Ben vericem demedim yahu izin alırsam vericem dedim. Kadın izin vermedi ben de son günlerde sebeplerini belirttiğim gibi aktif değildim. Anlaşılamıyor muyum ben?
Lütfen biri çıkıp söylesin artık şu hanıma. Mesajları gördüm cevap verecek zamanım yoktu ve erteledim nasılsa veririm diye. sekreter miym ben? 7-24 online mı olmalıyım?
Bu mesajım mı çirkin? Sadece olanları anlatıyorum ben.
Ciddi şekilde gına geldi insanlardan. Yeter artık hanımefendi, yeter.

Lütfen, kapatın şu konuyu. Rahatsız olan varsa mesajlardan gözardı etsin benim gibi.Boş yere ortamı germeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…