paccolinaa demiştiii hatırladımmKızlar başka bir arkadaş bana iade ettiler dedi. Tam çıkaramadın nickini.
ben cıktım o sıteden zaten burdakı nıcklem vardım artık o stede kımseye guvenıp fal atamazdım ama hadı ben karıştırdım onlardamı karıştırdı onlar da bana falı paylaşan kısınınkını ıade ettık falını kredıyıde yukledık yazmışlar sımdı tekrar gırsem çıkar mı ya.sYok canım ben iptal edildi demedim hatta dün gruba da yazdım derinin yerinde başkası olsa falları iade ederdi diye, az önce baktım hala 11 kredim var ki derine 50 kredilik fal atmıştım, falımda duruyor hala
Bilmiyorum canım ama benim ne iadem var ne başka bişey bu ne terbiyesizlik ya hem ifşacı hem yalancı ne biçim bi site buben cıktım o sıteden zaten burdakı nıcklem vardım artık o stede kımseye guvenıp fal atamazdım ama hadı ben karıştırdım onlardamı karıştırdı onlar da bana falı paylaşan kısınınkını ıade ettık falını kredıyıde yukledık yazmışlar sımdı tekrar gırsem çıkar mı ya.s
bak telefondan ekran görüntüsü aldımBilmiyorum canım ama benim ne iadem var ne başka bişey bu ne terbiyesizlik ya hem ifşacı hem yalancı ne biçim bi site buselenada falım var günlerdir bekliyorum o falıma baksın ben de direk kapatıyorum hesabımı
Pardon da madem prestij kaybetmişler bu olaydan dolayı daha niye falcı derin2013 orada tutuyorlar...kızlar telwe yönetimine mesaj atmıştım benLoveMeKyrenia nın falı ıptal edılıp kredısı yuklenmıştı.bende aynı şekilde kredımın yuklenmesını ıstıyorm dedım. bana rakıplerımız bu olayı kullandı sizlik bir durum göremedık bız ıade olmayacak baska bırsey varsa buyrun falan yazmışlar bır kere daha sınırlendım.benı paracık olarak görduklerı ıcın tellweyle ısım bıttı benım ya üyeliğimide sildirdim aman yaa ne sacma salak yerllere bulaşmışım ben terbıyeszler müşteri kaybetmışler rakıplerı de kımse bunu onlara karşı kullanmış.orda da ne ıma ettı anlamadım . beynım yandı ıkı gundur
derin hla sitedemı! oha benı engellemış ozaman ben uyelıgımı sıldırmeden bakmıştım adı yoktu sıte kaldırdı sandımPardon da madem prestij kaybetmiştirler bu olaydan dolayı daha niye falcı derin2013 orada tutuyorlar...
Sayın tellwe yöneticileri burada müşterilerin Fallarını paylaşan falcınız derini siteden atmadınız.. Üstüne birde müşterilerinizi haksız görüyorsunuz..
Ve müşteri kaybettik diye yakınıyorsunuz!!
Canım bak derinin falı hala duruyor kredim de hala aynıbak telefondan ekran görüntüsü aldım
Bir kaç günlüğüne uzaklaştırılmış sadece.. Yine gelicekmiş siteye..derin hla sitedemı! oha benı engellemış ozaman ben uyelıgımı sıldırmeden bakmıştım adı yoktu sıte kaldırdı sandım
Göz boyama. Canım siz siteyle mi konuştunuzBir kaç günlüğüne uzaklaştırılmış sadece.. Yine gelicekmiş siteye..
Yani saçmalık olur öyle şayet dün ben msj attım falım bi forum sitesinde paylaşıldı diye link atın dediler ama silindi diye atamadım bence haberleşebileceğimizi düşünmeyip sana öyle dedilerben şuan bır kere daha şok oldum.yöneticisi de yalancı ozaman bunların.s bana attıkları mesajı gördun demı.... sen dıye başkasına mı kredı yukledıler bunlar ozaman
Aslında sana oy verecektim kazen ama kendine oy verdiğini görünce ben de gittim rezzana oy verdimBana oy vermeyenler sabaha kadar düşünün :)
ama mesaja baksana bıde benı azarlamışş haberınız vardır heralde dıyor.s.s.sYani saçmalık olur öyle şayet dün ben msj attım falım bi forum sitesinde paylaşıldı diye link atın dediler ama silindi diye atamadım bence haberleşebileceğimizi düşünmeyip sana öyle dediler
Yok bana da mesajınızın yayınlandığı forumla konuşun bize de link atın dedilerama mesaja baksana bıde benı azarlamışş haberınız vardır heralde dıyor.s.s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?