Binnaz Abla

Marple, benim sefim bildigin manyak. Herif garip, takintili bir tip, her gun gece 10a kadar calisir , herif obsesif kafada yasayip bizim de oyle olmamizi bekliyor. Deli mi ne ?

Resmen taciz. Allah kolaylık versin cnaım o müdürle sana Ben de evde o kadar sıkıldım ki bir an önce işe başlamak istiyorum. Kendimi zorla depresyona sokmak üzereyim.

Marple, benim sefim bildigin manyak. Herif garip, takintili bir tip, her gun gece 10a kadar calisir , herif obsesif kafada yasayip bizim de oyle olmamizi bekliyor. Deli mi ne ?
Benimki de telefonla yatip telefonla kalkiyor sanirim sinir hareketler obsesif biri aynen..saygisiz tabi kardesim senin isin gucun telefon olabilir de benim isim gucum bir hayatim var senin gibi bitki degilim huysuz huysuz oturup kimi arasam demiuorum birde adamda ne acil ne degil algisi sifir yaslandikca hucreleri daha da oluyor sanirim.

Panpa patronlar ya sapik, ya manyak, ya cins ....... benimkinin bacak kadar boyu var, turlu turlu huyu var, gorme.

Panpa patronlar ya sapik, ya manyak, ya cins ....... benimkinin bacak kadar boyu var, turlu turlu huyu var, gorme.
Sisko ve kel benimki ve kimsede sevmiyor.saygisiz bende yoldayd diye soguk bir mail yazdim sonra patronumu aradim insanlarin turlu halleri var alti kez aramis hos degil dedim bilsin

Resmen taciz. Allah kolaylık versin cnaım o müdürle sana Ben de evde o kadar sıkıldım ki bir an önce işe başlamak istiyorum. Kendimi zorla depresyona sokmak üzereyim.
Sakin girme
Bendede fark yok ama allah ins hayirli kapilar acar bize bu boyle devam edip gitmez ins

Sakin girme
Bendede fark yok ama allah ins hayirli kapilar acar bize bu boyle devam edip gitmez ins

ay vallahi girdim halbuki yeni başladım aramaya piyasa durgun bu aralar ama ben sanırım her şey hemen olsun istiyorum Deli gibi fala dadanasım var Allahtan frenliyorum kendimi

ikinci bir hat al :)

acaba profesyonel konular haricinde bir ilgi olmasın? off ya taciz işte , ne münasebet bunlar.. haftasonu senin özelin, ayıp....
Ne bileyim herkesi aradiginda illa aninda cevap almak istiyor kendi ozeli yok sanirm milletin olmasi onu rahatsiz ediyor sanki birde kinayeli mail yazmis size ulasamadim su su konu var diye konuda salak sacma aciliyeti olmayan bir konu. Sorunlu

kızlarrr adımıı bilenlerr vardıı ismimii değiştirdimmaile akrabalar bi rahatt konusamıyorumm şimdii iyi olduu

Ne bileyim herkesi aradiginda illa aninda cevap almak istiyor kendi ozeli yok sanirm milletin olmasi onu rahatsiz ediyor sanki birde kinayeli mail yazmis size ulasamadim su su konu var diye konuda salak sacma aciliyeti olmayan bir konu. Sorunlu

geçmişş olsunn kuzumm yaaa arızaamıdırr nedirr yüz vermee

havaa güzelkenn canımm fal atmak istemiyoo hava kötüykenn daha cokk istiyoo sizdede oluyomuu kızlarr

Kizlar eski erkk arkadsm icin fal atip duruyodum doncekmi diye bugun mesaj attim agzima geleni saydim bayda agir konustum fal cikma ihtimalim varsada olmaz artik doncgi varsada bu laflrmdan sonra asla olmaz iyimi ettim kotmu anlamdim

kızlarrr adımıı bilenlerr vardıı ismimii değiştirdimmaile akrabalar bi rahatt konusamıyorumm şimdii iyi olduu
Kizlar eski erkk arkadsm icin fal atip duruyodum doncekmi diye bugun mesaj attim agzima geleni saydim bayda agir konustum fal cikma ihtimalim varsada olmaz artik doncgi varsada bu laflrmdan sonra asla olmaz iyimi ettim kotmu anlamdim
bu ara bende bunu yapmak istiyorum havadanmidir bilinmez tepkisi noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…