- 23 Ağustos 2012
- 52.114
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.906
- 898
Kizlar nabersiniz ya benim bir mudurum var sizi arasin ulasamasin adam panik atak geciriyor illa o telefonu acacaksin sabah sabah tepem atti bu cep telinde arayaan gozukuyor alti kez aramis demekki musait degilim taciz iste hemde daniskasi .bazen cep telefonundan cok bikiyorum cok .icimde geldi yazayim dedim sinirliyim
Kizlar nabersiniz ya benim bir mudurum var sizi arasin ulasamasin adam panik atak geciriyor illa o telefonu acacaksin sabah sabah tepem atti bu cep telinde arayaan gozukuyor alti kez aramis demekki musait degilim taciz iste hemde daniskasi .bazen cep telefonundan cok bikiyorum cok .icimde geldi yazayim dedim sinirliyim
Resmen taciz. Allah kolaylık versin cnaım o müdürle sanaBen de evde o kadar sıkıldım ki bir an önce işe başlamak istiyorum. Kendimi zorla depresyona sokmak üzereyim.
Benimki de telefonla yatip telefonla kalkiyor sanirim sinir hareketler obsesif biri aynen..saygisiz tabi kardesim senin isin gucun telefon olabilir de benim isim gucum bir hayatim var senin gibi bitki degilim huysuz huysuz oturup kimi arasam demiuorum birde adamda ne acil ne degil algisi sifir yaslandikca hucreleri daha da oluyor sanirim.Marple, benim sefim bildigin manyak. Herif garip, takintili bir tip, her gun gece 10a kadar calisir , herif obsesif kafada yasayip bizim de oyle olmamizi bekliyor. Deli mi ne ?
Benimki de telefonla yatip telefonla kalkiyor sanirim sinir hareketler obsesif biri aynen..saygisiz tabi kardesim senin isin gucun telefon olabilir de benim isim gucum bir hayatim var senin gibi bitki degilim huysuz huysuz oturup kimi arasam demiuorum birde adamda ne acil ne degil algisi sifir yaslandikca hucreleri daha da oluyor sanirim.
Sisko ve kel benimki ve kimsede sevmiyor.saygisiz bende yoldayd diye soguk bir mail yazdim sonra patronumu aradim insanlarin turlu halleri var alti kez aramis hos degil dedim bilsinPanpa patronlar ya sapik, ya manyak, ya cins ....... benimkinin bacak kadar boyu var, turlu turlu huyu var, gorme.
Sakin girmeResmen taciz. Allah kolaylık versin cnaım o müdürle sanaBen de evde o kadar sıkıldım ki bir an önce işe başlamak istiyorum. Kendimi zorla depresyona sokmak üzereyim.
Sakin girme
Bendede fark yok ama allah ins hayirli kapilar acar bize bu boyle devam edip gitmez ins
Hayirlisini isteay vallahi girdimhalbuki yeni başladım aramaya piyasa durgun bu aralar ama ben sanırım her şey hemen olsun istiyorum Deli gibi fala dadanasım var Allahtan frenliyorum kendimi
Hayirlisini isteBaldankabak manyak dolu ortalik ego dizboyu
Cnm is hattimdan ariyor acil bir konuda degil sacma salak gorsenikinci bir hat al :)
Cnm is hattimdan ariyor acil bir konuda degil sacma salak gorsen
Ne bileyim herkesi aradiginda illa aninda cevap almak istiyor kendi ozeli yok sanirm milletin olmasi onu rahatsiz ediyor sanki birde kinayeli mail yazmis size ulasamadim su su konu var diye konuda salak sacma aciliyeti olmayan bir konu. Sorunluacaba profesyonel konular haricinde bir ilgi olmasın? off ya taciz işte , ne münasebet bunlar.. haftasonu senin özelin, ayıp....
Ne bileyim herkesi aradiginda illa aninda cevap almak istiyor kendi ozeli yok sanirm milletin olmasi onu rahatsiz ediyor sanki birde kinayeli mail yazmis size ulasamadim su su konu var diye konuda salak sacma aciliyeti olmayan bir konu. Sorunlu
Ariza aynen bunakgeçmişş olsunn kuzumm yaaaarızaamıdırr nedirr yüz vermee
kızlarrr adımıı bilenlerr vardıı ismimii değiştirdimmaile akrabalar bi rahatt konusamıyorumm şimdii iyi olduu
bu ara bende bunu yapmak istiyorum havadanmidir bilinmezKizlar eski erkk arkadsm icin fal atip duruyodum doncekmi diye bugun mesaj attim agzima geleni saydim bayda agir konustum fal cikma ihtimalim varsada olmaz artik doncgi varsada bu laflrmdan sonra asla olmaz iyimi ettim kotmu anlamdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?