bu ara bende bunu yapmak istiyorum havadanmidir bilinmeztepkisi noldu
mars koca gecınce noluyo?gecen hafta bana sulanan bı okuz vardı koc burcu o yuzden sordummars koç a gecti ondandır.. aman diyim :)
Kizlar eski erkk arkadsm icin fal atip duruyodum doncekmi diye bugun mesaj attim agzima geleni saydim bayda agir konustum fal cikma ihtimalim varsada olmaz artik doncgi varsada bu laflrmdan sonra asla olmaz iyimi ettim kotmu anlamdim
mars koç a gecti ondandır.. aman diyim :)
kuzumm dönceğii varsaa ne yaparsan yapp dönerr yaaKizlar eski erkk arkadsm icin fal atip duruyodum doncekmi diye bugun mesaj attim agzima geleni saydim bayda agir konustum fal cikma ihtimalim varsada olmaz artik doncgi varsada bu laflrmdan sonra asla olmaz iyimi ettim kotmu anlamdim
mars koç ta tam güçle çalışır, öfkelenme, gerginlik, ani hareketler, enerji artışı, düşünmeden hareket etme ve agresyon verebilir.. bu arada önümüzdeki hafta venus yani aşk gezegeniyle de kavuşcak ... aşkta yeni başlangıçlar mümkün...
mars koça geçinde noluyor açıkça konuşmak için ters zaman mıdır şu aralar
canım herkes için farklı .. ama bnm şahsi kaanatim nisan a kadar şimdiye kadar sürüncemede kalmış tüm ilişkiler için bir netlik olur gibi geliyor.. kendimin ki için de bunu umuyorum :)
Verilen tarihler de öyle ben de zaten kendim aramıyorum ki karşı taraf aradığında ya herru ya merru deyip olumsuz cevap alırsam arama beni bir daha diyeceğim ve durum netleşmiş olacakAy hadi inşallah kötü şeyler olmadan nisana kadar netleştiririz hepimiz
Katina attim cevbi cok sacmaydi of donmez ztnHayatım merak etme bunu yapan çok varO ne cevap verdi ? Bazen böyle şeyler iyi şeylere de yol açabiliyor tekrar görüşülmeye başlanıyor filan ama adamın tepkisi önemli tabi. Ama bence ne çok umudunu kaybet ne de çok fallar yüzünden umutlan. Fallar genelde çıkmıyor ama çıkan arkadaşlar da var gayet sana da çıkabilir ama dediğim gibi kendini kaptırma yoksa üzülürsün Bir de selenaya ne falı attın sen ?
şekerim bence de netleşir .. sadece mars koçta oldugu sürece sogukkanlılık zor, hemen sinirlenebilir taraflar.. gerilebilir.. bunu unutmamak lsm.. biraz temkin gerekebilir öle durumda, yoksa istenmeyen sözler sarfedilebilir :)
olumlumu konustu olmusuzmu?Katina attim cevbi cok sacmaydi of donmez ztn
Katina attim cevbi cok sacmaydi of donmez ztn
olumlumu konustu olmusuzmu?
senin burcun / yükselenin ne?
Benim mi. Benimse burcum ikizler yükselenimi tam bilmiyorum ama annem kova olduğunu söylüyordu hep,ben de pek meraklı değilim bakmadım yükselene
ya muhatap oldugun arkadasın burcu ne? :)
kızlar uzmek ıstemem ama selenanın bana katınası cıkmadı anı bıle bılemedı ınsallah olumluları sıze cıkarvalla su falı atsan birazcık daha olumlu düşün diyecektim ama selena da katina ne kadar iyi bilmiyorum bak ben de tarot attım ama güvenemiyorum,çünkü falı çıkanlar su falı atmış. Bir yolun var emineyi denedin mi?
evet canım ankaradayım tamam haber et banada iyiyse ıstersen beraberde gıdebılırızolumlu konuşmuş canım. Bu arada Tolintoş ankarada bir arkadaşa bir tek olumsuz konuşan ezel hanımın falı çıkmış, bir arkadaşım deneyecek denerse yazarım sana, sen de ankaradaydın galiba belki ankaranın aranan falcısını bulmuşuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?