- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
kızlar uzmek ıstemem ama selenanın bana katınası cıkmadı anı bıle bılemedı ınsallah olumluları sıze cıkar
evet canım ankaradayım tamam haber et banada iyiyse ıstersen beraberde gıdebılırız
ben katınadan anlarım bıraz katınada sadece kart yorumu yapmıstı bana his yoktu yanı ve cıkmadı ama suya neyle bakıyo bılmıyorumtamam canım olur bakalım bir denensin deValla selenaya su atmadığıma çok pişmanım. Sordum kimine su kimine tarot çıkıyor kimine hiç çıkmıyor dedi,muhtemelen su da atsan aynı şeyleri görecektim dedi, ama iyi niyetli biri sevdim ben
ben katınadan anlarım bıraz katınada sadece kart yorumu yapmıstı bana his yoktu yanı ve cıkmadı ama suya neyle bakıyo bılmıyorum
kartlarım yokkı hem ben bıraktım o ıslerı rahatsız oldum cunkutolin bize katina bak :)
kartlarım yokkı hem ben bıraktım o ıslerı rahatsız oldum cunku
Kızlar haleh sistemde... Bekleyen varsa duyurulur:)
Ben tarot baktırdım güzeldi. Pek girmiyor sanırım tesadüfen bakınca paylaşayım dedim. Orda sadece Rezzan ve Haleh e baktırırım sanırım bi daha baktırırsam. Yazılı yorumlar tam bir fiyasko zaten sesli fallar daha iyi sanırım.sen çok mu memnun kaldın cnm? ne baktırdın? nasıldı?
kesinlikleee yazılıı yorumaa asla para vermem büyük konusmakk istemiyorumm amaa artıkk kendimle dalga gectirmem bi selenaa istisnaa bendeeBen tarot baktırdım güzeldi. Pek girmiyor sanırım tesadüfen bakınca paylaşayım dedim. Orda sadece Rezzan ve Haleh e baktırırım sanırım bi daha baktırırsam. Yazılı yorumlar tam bir fiyasko zaten sesli fallar daha iyi sanırım.
Selena kendi ayagiyla doncek brsckssn barstktan sonra ne cikcak kavgayi ve ne ypmm grktgne kdr soyledi :)olumlumu konustu olmusuzmu?
kesinlikleee yazılıı yorumaa asla para vermem büyük konusmakk istemiyorumm amaa artıkk kendimle dalga gectirmem bi selenaa istisnaa bendee
Ben su atimi dedim ayni seyleri soylerim atma dediben katınadan anlarım bıraz katınada sadece kart yorumu yapmıstı bana his yoktu yanı ve cıkmadı ama suya neyle bakıyo bılmıyorum
Aynen yazılı fal olarak sadece Selena ve Naazz a baktırırım...kesinlikleee yazılıı yorumaa asla para vermem büyük konusmakk istemiyorumm amaa artıkk kendimle dalga gectirmem bi selenaa istisnaa bendee
baktırdımm kuzumm daaa coktann geçtii gitti tarihlerii falann yanii ciddiyee bilee almadımmcnm sen baktırdın mı haleh e hiç ?
tolinnn katina mıı dedinnn kartlarınn olsaa bakarmıydınnkartlarım yokkı hem ben bıraktım o ıslerı rahatsız oldum cunku
yaaa bu nazz telveee konusundaa arkadaşlarınıı kötüleyipp reklamm yapmadımıı benmii yanlışş hatırlıyorummAynen yazılı fal olarak sadece Selena ve Naazz a baktırırım...
kartları olsada bakamazdım canım cunku baktıgım donem fecı rahatsız oldum o yuzden on gunlere donmek ıstemıyorumtolinnn katina mıı dedinnn kartlarınn olsaa bakarmıydınn
Cevbi sacma olan erkk arkdsmdi selena degil :)Katina attim cevbi cok sacmaydi of donmez ztn
selenayııı dinleseydinn dicemm dee olmıcakk şimdii bacımm fal buu belli olmuyokiSelena kendi ayagiyla doncek brsckssn barstktan sonra ne cikcak kavgayi ve ne ypmm grktgne kdr soyledi :)
amann boşverr o zamann tolinn bakmaadaa heycanlandımm birdennkartları olsada bakamazdım canım cunku baktıgım donem fecı rahatsız oldum o yuzden on gunlere donmek ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?