Binnaz Abla

tamam canım olur bakalım bir denensin de Valla selenaya su atmadığıma çok pişmanım. Sordum kimine su kimine tarot çıkıyor kimine hiç çıkmıyor dedi,muhtemelen su da atsan aynı şeyleri görecektim dedi, ama iyi niyetli biri sevdim ben

ben katınadan anlarım bıraz katınada sadece kart yorumu yapmıstı bana his yoktu yanı ve cıkmadı ama suya neyle bakıyo bılmıyorum

kartlarım yokkı hem ben bıraktım o ıslerı rahatsız oldum cunku

ayyy inşallah bana da tarotta kart yorumu yapmamıştır Hiç iş demeden işin var mı diye iş mevzusuna girmiş beğendim o yönden bakalım

Biraz önce arkadaşımla konuştum online da sadece barkiele atmıştı, ben o dönem oruçtaydım deneyemediğim için ona attırdım, arkadaşım barkieli geri istiyor, resmen falı çıktı ya şaka maka barkiel ona çıktı

sen çok mu memnun kaldın cnm? ne baktırdın? nasıldı?
Ben tarot baktırdım güzeldi. Pek girmiyor sanırım tesadüfen bakınca paylaşayım dedim. Orda sadece Rezzan ve Haleh e baktırırım sanırım bi daha baktırırsam. Yazılı yorumlar tam bir fiyasko zaten sesli fallar daha iyi sanırım.

kesinlikleee yazılıı yorumaa asla para vermem büyük konusmakk istemiyorumm amaa artıkk kendimle dalga gectirmem bi selenaa istisnaa bendee

Selena kendi ayagiyla doncek brsckssn barstktan sonra ne cikcak kavgayi ve ne ypmm grktgne kdr soyledi :)
selenayııı dinleseydinn dicemm dee olmıcakk şimdii bacımm fal buu belli olmuyoki ama o kadınınn hislerii varr bizim evde tasdiklendii şimdilikk bişii var onuu bekliyorumm inşallah cıkarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…