- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Cnm selena brstrdi tavsiye bile verdi brstktan sonra :) cevbi sacma derkn erk. Ark.kasdettim :)valla su falı atsan birazcık daha olumlu düşün diyecektim ama selena da katina ne kadar iyi bilmiyorum bak ben de tarot attım ama güvenemiyorum,çünkü falı çıkanlar su falı atmış. Bir yolun var emineyi denedin mi?
Cnm selena brstrdi tavsiye bile verdi brstktan sonra :) cevbi sacma derkn erk. Ark.kasdettim :)
Bugun olanlar hicte doncek gibi degil cok kesin knstuda birde rezzn a bktrcmselenayııı dinleseydinn dicemm dee olmıcakk şimdii bacımm fal buu belli olmuyokiama o kadınınn hislerii varr bizim evde tasdiklendii şimdilikk bişii var onuu bekliyorumm inşallah cıkarr
rezzanaa daha önce baktırmadıysann ilk falı efsanee olurr dene bii bacımmBugun olanlar hicte doncek gibi degil cok kesin knstuda birde rezzn a bktrcm
Ana avrat duz gittim cocuga :)saçma cevap iyidir ters bir cevaptan bence tabi
Ya paybal sinir ediyo bni kc kez bktrmya niyetlndim orda sorun cikiyo mobil odemede kntru yukldgm an trkcl aliyo yarsnirezzanaa daha önce baktırmadıysann ilk falı efsanee olurr dene bii bacımm
Ana avrat duz gittim cocuga :)
kızlar son zamanlarda ılkaya atan varmı nasıl kahvesımı daha ıyı tarotumu 8 mart ındırımınde ılkaya atıcam
rezzanaa uyuzummCikiyomu peki ne atim tartmu ktnmi
öncedenn makyaj kıyafett indirimlerii bekliyodukk şimdii falahahaha ben de aynen 8 mart indirimini bekliyorum ben de ilkaya atacağım, bu indirimde ayline attığıma pişman oldum
turkcell nıye alıyo ben vodafoneden yukluyorum sadece fal parası gıdıyoYa paybal sinir ediyo bni kc kez bktrmya niyetlndim orda sorun cikiyo mobil odemede kntru yukldgm an trkcl aliyo yarsni
Venuste koctamars koç a gecti ondandır.. aman diyim :)
Venuste kocta
sms fln abnlgmi untyrm abonelikler once davraniyo :)turkcell nıye alıyo ben vodafoneden yukluyorum sadece fal parası gıdıyo
öncedenn makyaj kıyafett indirimlerii bekliyodukk şimdii fal
marpleemmm sen bölee renklii renkliii yazıncaa bendee istiyorumm diyomm her defasındaaVenuste kocta
bunuu hepsinee at kızzvalla yapmazlarda darılırım ama
BİR YOLUN VAR SİTE YÖNETİMİ'ne ,
Bizler defalarca sitenizde fal baktırmış KK kadınları olarak 8 mart dünya kadınlar gününe yakışır bir kampanya bekliyoruz. Ayrıca kampanyaların sadece özel günlerle sınırlı kalmasını kınıyor arada sırada bizi motive edecek kampanyalar yapmanızı talep ediyoruz. Yüz yüze baktırdığımız fallar bile ortalama 20-30 lira arası değişirken, online fal için 15 liradan yüksek meblağların fahiş olduğunu düşünüyor, gerekli indirimlerin yapılmasını siz sayın site yöneticilerinden rica ediyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederiz.
imza:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?