Binnaz Abla

Cnm selena brstrdi tavsiye bile verdi brstktan sonra :) cevbi sacma derkn erk. Ark.kasdettim :)

selenayııı dinleseydinn dicemm dee olmıcakk şimdii bacımm fal buu belli olmuyoki ama o kadınınn hislerii varr bizim evde tasdiklendii şimdilikk bişii var onuu bekliyorumm inşallah cıkarr
Bugun olanlar hicte doncek gibi degil cok kesin knstuda birde rezzn a bktrcm

Kızlar tellwede baktırmadığınızı biliyorum ama olumsuz yorumlar yapmış birine denk geldim, 5 lira neslinur. Bilen var mı 3 yıl önce bakıyormuş sitede.

kızlar son zamanlarda ılkaya atan varmı nasıl kahvesımı daha ıyı tarotumu 8 mart ındırımınde ılkaya atıcam

ahahaha ben de aynen 8 mart indirimini bekliyorum ben de ilkaya atacağım, bu indirimde ayline attığıma pişman oldum

öncedenn makyaj kıyafett indirimlerii bekliyodukk şimdii fal

valla yapmazlarda darılırım ama

BİR YOLUN VAR SİTE YÖNETİMİ'ne ,
Bizler defalarca sitenizde fal baktırmış KK kadınları olarak 8 mart dünya kadınlar gününe yakışır bir kampanya bekliyoruz. Ayrıca kampanyaların sadece özel günlerle sınırlı kalmasını kınıyor arada sırada bizi motive edecek kampanyalar yapmanızı talep ediyoruz. Yüz yüze baktırdığımız fallar bile ortalama 20-30 lira arası değişirken, online fal için 15 liradan yüksek meblağların fahiş olduğunu düşünüyor, gerekli indirimlerin yapılmasını siz sayın site yöneticilerinden rica ediyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

imza:

bunuu hepsinee at kızzharikasınn bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…