Binnaz Abla

inşallah canım da sana dedikleri çıkan oluyo mu =)
şimdiyee kadarr banaa selenaa nesibee ve yiğitt cıktııamaa herkesee cıkmadıı bunlarr iştee fenaa patlayanlarıdaa varr o yüzdenn diyorumm belli olmuyoo falcılarıı aratt okuu öylee at bencee amaa ben yinee emineyii bi dene derimm çünküü ilgiçç şeylerr bildii burdaki arkadaşlarımaa

tamam teşekkür ederim. günaha giriyoruz da işte bu zor zamanlarda insanın ihtiyacı oluyo

meryem ve aylin kesinlikle aynı kişiler geçen gün meryem'in yazdığı yazılı mesajı bugün aylin'den sesli olarak dinledim şok oldum hepsi insanları kandırıyor bu falcıların yazıklar olsun !
bendee dedimm famadaa aynıı meryemm fama aylinn üçü aynı kişii yadaa aynıı evdelerr bi biri bi biri yazıyoo bzdee eminn oldukk evdee bencedee yazıklarr olsunn

belkidee bu üçüü öncedenn başkaa birii odaa olabilirr

meryem'i beğenmiştim benim için bitti yalan dolanla para kazanılmaz haramdır o para zaten iyiyse her şekilde kazanırlar ama site yönetimine msj atacam yazılı falımı da yollayacam bakalım ne yapacaklar

yaaa bu nazz telveee konusundaa arkadaşlarınıı kötüleyipp reklamm yapmadımıı benmii yanlışş hatırlıyorumm

evet, tellwe topiğinde bende okumuştum. birkaç hesap açıp reklamını yapmış ve diğer falcıları kötülemiş. kazen resimli ispat yayınlamıştı.

meraba kızlar:) tellwe ecem için anda çok iyi ya da söylediği çıktı diyen var mı acaba? :)

su falında kiminle evleniceğimiz mi çıkıyo canım?

o kadarını bilmiyorum ben hiç baktırmadım, ama yıldıznamede çıkabilir evlenilecek kişi ama sanmıyorum bence falda filan görünmez.

evet, tellwe topiğinde bende okumuştum. birkaç hesap açıp reklamını yapmış ve diğer falcıları kötülemiş. kazen resimli ispat yayınlamıştı.
çabukk unutuluyoo demekk kuzumm bendee kaç kez yazdımm yanlışmı hatırlıyorumm dedimm amaa bak sende yazdınn falcınınn cevikk zekii vee yalancıı olmayanıı makbuldürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…