- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
inşallah canım da sana dedikleri çıkan oluyo mu =)herkesee tutturann başka başkaa kuzumm kimineee cıkann kiminee foss belli olmuyoooinşallahh faldann sonraa kafan dahaa corbaa olupp başkaa kimee atsamm demezsin
kahve falı daha mantıklı geliyo bana bende bilmiyorum ki.. memnun kaldığın falcı var mıkahve falından kiminle evleneceğim falan çıkmaz bence su falı at :) Kahve bir iki aylık olayları öngörür diyolla :)
şimdiyee kadarr banaa selenaa nesibee ve yiğitt cıktııinşallah canım da sana dedikleri çıkan oluyo mu =)
tamam teşekkür ederim. günaha giriyoruz da işte bu zor zamanlarda insanın ihtiyacı oluyoşimdiyee kadarr banaa selenaa nesibee ve yiğitt cıktııamaa herkesee cıkmadıı bunlarr iştee fenaa patlayanlarıdaa varr o yüzdenn diyorumm belli olmuyoo falcılarıı aratt okuu öylee at bencee amaa ben yinee emineyii bi dene derimm çünküü ilgiçç şeylerr bildii burdaki arkadaşlarımaa
kahve falı daha mantıklı geliyo bana bende bilmiyorum ki.. memnun kaldığın falcı var mı
İçimden rezzan geliyo da bakalımValla kimine çıkan kimine çıkmaz, içinden yukarıdaki listeden kim geçiyorsa ona at enerji işi bu
İçimden rezzan geliyo da bakalım
öyle yaptım. bu online fal olayını pek anlamadım ama . su falı dediğiniz nasıl oluyooo zaman rezzanı yakalamaya çalış online olduğunda fal atabilirsin, haber ver diye bir şey var haber verirsen online olduğunda mail gelir :)
öyle yaptım. bu online fal olayını pek anlamadım ama . su falı dediğiniz nasıl oluyoo
bendee dedimm famadaa aynıı meryemm fama aylinn üçü aynı kişii yadaa aynıı evdelerr bi biri bi biri yazıyoomeryem ve aylin kesinlikle aynı kişiler geçen gün meryem'in yazdığı yazılı mesajı bugün aylin'den sesli olarak dinledim şok oldum hepsi insanları kandırıyor bu falcıların yazıklar olsun !
su falında kiminle evleniceğimiz mi çıkıyo canım?kahve falından kiminle evleneceğim falan çıkmaz bence su falı at :) Kahve bir iki aylık olayları öngörür diyolla :)
belkidee bu üçüü öncedenn başkaa birii odaa olabilirr
yaaa bu nazz telveee konusundaa arkadaşlarınıı kötüleyipp reklamm yapmadımıı benmii yanlışş hatırlıyorumm
bendee dizileree verdimm kendimii habiree dizi izliyorumm kızz cok yemekk yeme yaa kilo vermesii ölümcülBu ara tamamen psikolojik sanirim yemek yemege yoneldim
meraba kızlar:) tellwe ecem için anda çok iyi ya da söylediği çıktı diyen var mı acaba? :)
su falında kiminle evleniceğimiz mi çıkıyo canım?
çabukk unutuluyoo demekk kuzumm bendee kaç kez yazdımm yanlışmı hatırlıyorumm dedimm amaa bak sende yazdınnevet, tellwe topiğinde bende okumuştum. birkaç hesap açıp reklamını yapmış ve diğer falcıları kötülemiş. kazen resimli ispat yayınlamıştı.
Bu ara tamamen psikolojik sanirim yemek yemege yoneldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?