- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Cnm ne cikti cidden ciktimi ben selenaya bir kez attim fal oda iyi degildi acaba yine atsammi
Kelebek attım diğerleri çok pahalı ya vermem o kadar.zaten kartla martla destekliyomuş kuzum.aynen bende 5 gündür falan beklemedeyim zaten çekmicem sırf selena için attım çünkü.bakalım ÷32 nin kerameti neymiş..Canım sorma ya atalı bi hafta oldu dün girmedi ondan önceki gün de tek bi fal baktı bence bgn de girmeyecek ben benimkini iade etmesinden korkuyorum sen ne falı attın
Baldanim senin bi arkadasin ankarada bi falciya gidicekti noldu o?marple bende tarotta soru dışında iş durumunu bildi mesela. Ve benim durumumu bilen bir ablam var fal gelince ona attım ki o pek inanmaz vallahi benim sizin durumunuz için düşündüklerimi söylemiş bilmiş bence dedi. Tarot attım ama bence bir su falını dene derim. Gerçi sana emine çıktı bizim enerjimiz biraz ters senle ama belli olmuyor bu işler biliyorsun
Baldanim senin bi arkadasin ankarada bi falciya gidicekti noldu o?
aynı durumdayız bana da dönmez dedıKatina attim cevbi cok sacmaydi of donmez ztn
ya kızlar enerji işi biliyorum da bende selenanın dedikleri pek çıkmıyor onu farkettim.. kişilik analizleri ve anlık durumu gayet iyi ancak gelecek tık yok
Bende ani bile bilemediya kızlar enerji işi biliyorum da bende selenanın dedikleri pek çıkmıyor onu farkettim.. kişilik analizleri ve anlık durumu gayet iyi ancak gelecek tık yok
Cherry sen ne atmistin ona ben katina atmistimBende de
Cherry sen ne atmistin ona ben katina atmistim
Ohaaa ya o zaman hic bosa su atmiyimBen 1 kere kahve, 2 kere su attim. 1 mg cikmadi diyebilirim.
Gecmis olsun urminaemoşun da sağlık konusunda ddikleri çıkıyor bi tek.. boynun tutulacak dedi, tutuldu, midene dikkat et dedi midemden rahatsızlandımdoktora gitmeden emoşa atsam koruyucu hekimlik durumum gerçekleşir
Bebeğim dışardayım şuan eve geçer geçmez özelden sana anltıcam şok olcaksınCnm ne cikti cidden ciktimi ben selenaya bir kez attim fal oda iyi degildi acaba yine atsammi
Bebeğim dışardayım şuan eve geçer geçmez özelden sana anltıcam şok olcaksın
Cnm ya eski falimi silmisim bu tellwe bana gonderirmi kiBebeğim dışardayım şuan eve geçer geçmez özelden sana anltıcam şok olcaksın
Kim cikti kiz, ben kacirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?