Binnaz Abla

Cnm ne cikti cidden ciktimi ben selenaya bir kez attim fal oda iyi degildi acaba yine atsammi

marple bende tarotta soru dışında iş durumunu bildi mesela. Ve benim durumumu bilen bir ablam var fal gelince ona attım ki o pek inanmaz vallahi benim sizin durumunuz için düşündüklerimi söylemiş bilmiş bence dedi. Tarot attım ama bence bir su falını dene derim. Gerçi sana emine çıktı bizim enerjimiz biraz ters senle ama belli olmuyor bu işler biliyorsun

Canım sorma ya atalı bi hafta oldu dün girmedi ondan önceki gün de tek bi fal baktı bence bgn de girmeyecek ben benimkini iade etmesinden korkuyorum sen ne falı attın
Kelebek attım diğerleri çok pahalı ya vermem o kadar.zaten kartla martla destekliyomuş kuzum.aynen bende 5 gündür falan beklemedeyim zaten çekmicem sırf selena için attım çünkü.bakalım ÷32 nin kerameti neymiş..

Tellwe de bir ara azizerukiye vardı çıkan oldu mu onun dediklerinden?

Baldanim senin bi arkadasin ankarada bi falciya gidicekti noldu o?

Yazın temmuz gibi filan selenaya atmayı düşünmüştüm, atmayacağım dedim atmadım keşke atsaymışım, bende çıkıyor mu çıkmıyor mu görmüş olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…