- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Aynen bende de. 10 da 9 diil 10 da 10 du ecem23 hisleri aşırı kuvvetliBen dr aksine bi hissiyatı olduğunu düşünüyorum ya beni şaşırtmıştı ama selena daha iyi olunca unuttum onu
ben baktım sımdı ama 21 gundur yok ya ole yazıyodu yanı ben hıc baktrmadım da merak ettım profiliniSaraylı tellwede diilmiydi ya?? Hesabınımı kapattı yok listede
Yaaaa bendekide şansben baktım sımdı ama 21 gundur yok ya ole yazıyodu yanı ben hıc baktrmadım da merak ettım profilini
hı tamm canım konu eskıde kaldı ya .s herseyı yalan onun ya acıtasyonuda yalan herseyıde yalan s.s.s zavallı sadecederinn hanımm ve yalann açıklamalarıı kuzumm okuu lovee paylaşmışş bidee duvarındaa bize giydirmişş hem suçlu hem güçlüü
Canım zeus bende inanılmazdı dönüş yaptığında paylaşırmısın isabetlimi diilmi diyeeya cok uzgunum ama yemınımı bozdum fal attım zeusa kefaret olarak 3 gun oruc tutmam gerkiyormuş ya ahh salak kafam hala uslanmadım
Zeus a hic atmadim cidden nasil banada anlatirmisinizCanım zeus bende inanılmazdı dönüş yaptığında paylaşırmısın isabetlimi diilmi diyee
ben gecen yıl ılkkez atmıştım.ve o bırıncı falımda dedgı herseyı yasamıştım 2.falımda guezldı .ama ayrıldktan snra hep donecek falan dedı ama ole bsey olmadı ynede sevyrum o kadını ya ne blym hıc kımseye atmasam 2 ayda br atarım onaZeus a hic atmadim cidden nasil banada anlatirmisiniz
Benım fal sorum bugun gerceklestı. Baktırdıgım falcıların hıcbırı tarıh bılemedı. Olayla ılgılı soyledıklerı bırebır tutan tek kışı selena. O da zaten zaman vermemıstı. Ecem 23 bana temmuz demıstı. Bence hıcbırının zamanı tutturmak gıbı bır yetenegı yok kızlar. Icgudulerı ve onsezılerı olabılır ama hıcbırı yaşanacağı ve zamanını tam olarak bılemıyor. Icınız rahat olsun ne derlerse desınler hersey alnınıza nasıl yazıldıysa oyle oluyor. Umarım sızın ıcın de ıyı dıleklerı kabul olur kotulerını de hıc yasamazsınız. Ben tarıhlere kafayı cok takmıştım sız o hataya dusmeyın.
Yok est. Hepsı olumlu olacak demıstı zaten. Selenanın bıldıklerı ılgınc seylerdı. Gıttıgım hast nın adı, kullandıgım bıtkısel ılaclar, bu ılacları neden kullandığım gıbı enteresan seylerı bılmıstı. Bunların bırcogunu sadece ben bılıyorum. Hepınızın dıleklerı kabul olur ınsallah. Hepınızın benden daha da fazla sevınmesını dılıyorumSoruyorum affedin ama olay sonucu olumlu mu olumsuz mu ?
zeusun ılk falı mıydın canımCanım zeus bende inanılmazdı dönüş yaptığında paylaşırmısın isabetlimi diilmi diyee
Evett:) ndenzeusun ılk falı mıydın canım
Yok est. Hepsı olumlu olacak demıstı zaten. Selenanın bıldıklerı ılgınc seylerdı. Gıttıgım hast nın adı, kullandıgım bıtkısel ılaclar, bu ılacları neden kullandığım gıbı enteresan seylerı bılmıstı. Bunların bırcogunu sadece ben bılıyorum. Hepınızın dıleklerı kabul olur ınsallah. Hepınızın benden daha da fazla sevınmesını dılıyorum
Ben çok iyi hatırlıyorum..derinin ilk açıklamasında ,bu topik ten bir arkadaşınız söyledi bana demişti..şimdi kendim tahmin ettim diyor..burda çelişki var...2 üyeliği cıktııı halaa yalann halaa yalann anistonudaa şakk diyee bildiii
Tabi haklısınız. Sadece ıstemek yetmıyor. Insallah hepımız ıcın:)öncelikle sizinde hakkinizda hayirlisi olsun sorma sebebim olumsuzu daha kolay biliyorlar olumlu fallar az o yüzden sormak istedim
tabiki alnimiza ne yazildiysa onu yasayacagiz ama bazi seylerde irade ve cabaya bagli.. Ama sonucta Allah bilir gelecegide diger konularida...Saglik olsun yeterki... Insallah sizin icinde beklediginiz olaylar olumlu ve güzel bir bicimde gerceklesir
ilk falı bende de ınanılmazdı da.. hatta bıldıgın 20 tl ye gelecegımı ögrenmiştim hep begenıyorum zeusu ama o ılk fal omurde bırdaha denk gelmez benceEvett:) nden
bende ya zeus bey yazmıştım bır soru kısmına cevapta ben bayanım yazmıştı o zaman seslı bakmıyordu sımdı seslıye gecmışBenim hic atmadigim falcilardan biri zeus o yuzden cok merak ettim ve hep erkek saniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?