Binnaz Abla

Ben binnazi anlamiyorum yuzdesi en yuksek olanlara fal baktirdim hicbiri cikmadi hala da yuksekler inanilmaz

Sesliler;
1: Saraylı Hanım Dediğim Gibi Favorim. Anı İyi Bildi Gelecekle İlgili Dediği Noktalar Çoğunluktaydı Karşı Tarafın Hayatı Benim Bile Sonradan Öğrendiğim Şeyi Söyledi İlk İki Baktırdığımda Geriye Dönüş Var Dedi Evet Oldu. Sorunlu Olacak 8 Ay Kadar Dedi Bu da Martta Bitiyor. Buluşma Var Demişti İhtimal Bile Vermezdim Çıktı. 3. Baktırdığımda Hastaydı Saraylıcığım Ona Rağmen Bildikleri Oldu. 4. Baktırdığım 1 Ay Oldu Ondan Hiç Bilgilerimi Saklama Gereği Hissetmedim Olduğum Durumu Anlattım ve Dediğim Gibi Birşey Dedi O Çıkarsa Gerçekten Aşmış Kendisini ve Gerçekten Şunu Diyebilirim Çok başka Biri Gibi Reklam Yapma Amacım Yok Ama O Kadar Fal Baktırdım Kendisindeki Özveriyi Sıcaklığı Kimsede Hissetmedim 4 Gözle Bekliyorum Yine.
2- Nesibe: Enerji Meselesi Belki de Gelecek Olmadı.
3- Aylin: 2 Defa Baktırdım. Beklemedeyim Saraylı Hanım Gibi Söyledikleri Var.
4- Haydar Yüksel: Saraylı Gibi Söyledikleri var. Birde Bir şeyden Bahsetti Olma İhtimali Gerçekten Yüksek Beklemedeyim.
5- İlkay Gür: Öncelikle Dobralığı Gerçekten Hoş Açık Konuşan İnsanları Severim. Doğru Noktaları var Benim Düşüncelerime İlişkin Ama Ne Kadar Çıkar Gelecekle İlgili Beklemedeyim. Soru Sordum Cevabını Bekliyorum.
Geriye Baktıracağım Bir Rezzan Abla Kaldı Ona da Baktırayım Fal Derdini Bırakıyorum Saraylı Hanım İstisna Ona Yine Baktırırım Kesinlikle Şunu Demeliyim Arkadaşlar Fala İnsan Çaresiz Olduğu İçin Yöneliyor Kimsenin Keyfinden Baktırdığı Görmedim Kolay Kolay Bu Durumlardan Biran Önce Kurtulmamızı Diliyorum Topluca Dediğim Gibi Ben Rezzan Ablaya Bir Saraylıya Baktırmaya Devam Ederim Diye Noktayı Koydum Fal Konusunda Umarım Sizin Hiç İhtiyacınız Olmaz Yüce Rabbim Düştüğümüz Bu Durumlardan Kurtulmayı Nasip Eder.

Selena ve ecem23 ve klotho'ya ne baktırmıştınız acaba ?

Selena ve ecem23 ve klotho'ya ne baktırmıştınız acaba ?
Evet Canım Selena 1 Rüya 4 Fal Su Falı Meşhur Galiba O Baktırdığım Falı Bekliyorum Yakında Baktırdım 2 sine Selena Su ve Ecem Aşk Sonuca. Ondan Beklemedeyim. Klothoyağmurun An ve Sorduğum Kişinin Durumuna İlişkin Söylediklerinde Çıkan Oldu. Maddiyatla İlgilide Çıktı.

Bna yuzde yuz konustu doncek brscksnz dedi cok netti .

öncelikle cok tesekkürler sahsi görüsüm rezzan ablaya baktirmamaniz cünkü burda örnekleri cok görüldü cikmadi an konusunda eften püften bildikleri oluyor onun harici zor tabi istisnalar olabilir tolincim gibi..
Yani sizin icin büyük kayip degil..gercekten ..
benimde favorim sarayli kendisi gayet güzel gidisat seklini biliyor.. cok güzel kalpli birisi kendisini cok seviyorum.
Haydar Yükselinde hissiyati kuvvetli bence öyle düsünüyorum
Nesibe maalesef tutturamadi ufak bisi tuttu oda hayatimla alakasizdi
ilkay bendede beklemede kendisi hissiyatli birisi..
Herkes icin hayirlisi olur insallah

ayhh fal deliasi olduk resmenn

Rica Ederim O Zaman Ben Fal Defterini Sadece Saraylı Hanımcığım İçin Kapatmıyorum Başka Birine Baktıracağımı Sanmıyorum Artık. Haydar Yüksel de Saraylı Hanım Gibi Dedikleri Var Onu Bekliyorum. Dediğiniz Gibi Hissiyatlıdır Umarım Size Söylediklerinden Çıkanları Ne Oldu Özel Değilse Tabi.

kızlarr telvedee gezerkenn derininn duvara baktımm neler yazmışş yaa saygısızz hem sucluu bidee güçlüüü özell hayatııı yayann biriniii bide geri almışlarr telve benimm için bitmiştirr kim olursaa olsunn bunlaraa para kazandırmamm tek faldaa atmam artıkk kapatıyorum hesabımıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…