Binnaz Abla

derinnn okuyosunn burayıı bunudaa okuu 2 üyeliğinn daha cıktıı diğerlerinii kötüleyipp kendinii övmüşsünn iki arkadaşımızınn falınıı burdaa yazdınn bidee isimleriylee biri sana yetiştirmediysee şakk diyee isimleriylee nicklerii nasıll beraberr yazdınn

Sarayli Hanim bende bir olayla alakali (daha hic ortada yokken) gidisati bilmisti,gecmiele alakali cok güzel bir analiz yapmisti, sanki beni disardan izler gibiydi yanimdaymista aylarca benimleymis gibi benim bildigim bazi seyleri anlatti..Birkac falim var hepsi tutmus degil.. Ama basarili kendisi
Haydar yüksel henüz bisi tutturmadi ama fali enteresandi
Gecmisten Esince cok bilmisti ama o gitti zaten
Medyum Tuna bir konuda isabetli bir yorum yapmisti o cikti
Yani eskilerden bunlar ama son 1 yildir pek adam gibi bisiy cikmiyor zaten hayatimda da ilerleyen bir durum yok cakili yerinde sayiyor
Ilkay ve sarayliya baktirmistim son fallarimi onlar beklemede...

tellwe de en son serüvene kitap falı baktırdım, gelecekle ilgili çok kısa bi yorumu vardı onda da seçimi sen yapacaksın demiş
ama geçmiş, an ve benim ruh halimi o kadar güzel yazmış ki gözlerim doldu okurken.
birde ecem 23 e baktırdım, resmen kendimden nefret ettim okurken. oturup ağladım kaç saat. sevmedim yani.
saraylı candır. bende artık yakalarsam saraylıdan başkasına atmam.

Bosver Ecemin fallarinin tutacagini düsünmüyorum ..Hissiyati oldugunu sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…