Aaa dönmüş mü dur bn de bakıcamkızlarr telvedee gezerkenn derininn duvara baktımm neler yazmışş yaa saygısızzhem sucluu bidee güçlüüü
bakk kuzumm bakk nelerr yazmışş saygısızzAaa dönmüş mü dur bn de bakıcam
yaptım ama hata verdi telwe sistemiVar :)
UfffffGeçenlerde listede buldum ben ama fal atamadım :S
Rica Ederim O Zaman Ben Fal Defterini Sadece Saraylı Hanımcığım İçin Kapatmıyorum Başka Birine Baktıracağımı Sanmıyorum Artık. Haydar Yüksel de Saraylı Hanım Gibi Dedikleri Var Onu Bekliyorum. Dediğiniz Gibi Hissiyatlıdır Umarım Size Söylediklerinden Çıkanları Ne Oldu Özel Değilse Tabi.
duygurakayı da sutlamıslar tellweden
para kaznaıyolarr nasılsaa bizimii düşüneceklerr kuzummyok canım geri gelmiş, derine de. tellwe niye bunun önüne geçmiyor acaba yaa.
tellwe de en son serüvene kitap falı baktırdım, gelecekle ilgili çok kısa bi yorumu vardı onda da seçimi sen yapacaksın demiş
ama geçmiş, an ve benim ruh halimi o kadar güzel yazmış ki gözlerim doldu okurken.
birde ecem 23 e baktırdım, resmen kendimden nefret ettim okurken. oturup ağladım kaç saat. sevmedim yani.
saraylı candır. bende artık yakalarsam saraylıdan başkasına atmam.
Ben dr aksine bi hissiyatı olduğunu düşünüyorum ya beni şaşırtmıştı ama selena daha iyi olunca unuttum onuBosver Ecemin fallarinin tutacagini düsünmüyorum ..Hissiyati oldugunu sanmiyorum
canımm ben Kesira Sibel'e fal baktırmak istiyorm mobil odeme ne kadar 12.50 tlm var hatta yeter mi??Bosver Ecemin fallarinin tutacagini düsünmüyorum ..Hissiyati oldugunu sanmiyorum
2 üyeliği cıktııı halaa yalann halaa yalann anistonudaa şakk diyee bildiii
dn canım yanlış anladım ınsallah gonlundekı ve hayırlısı olurYok canim selena bna doncek dedi :) cevabi sacma olan erkk arkdsm bana gore donmez ama
noldu kız kaçırdım ne dedıgınızı2 üyeliği cıktııı halaa yalann halaa yalann anistonudaa şakk diyee bildiii
derinn hanımm ve yalann açıklamalarıı kuzumm okuu lovee paylaşmışş bidee duvarındaa bize giydirmişş hem suçlu hem güçlüünoldu kız kaçırdım ne dedıgınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?