Binnaz Abla

ay nazar atti heralde.. nese sen kendine hergün oku en güzel koruyucu duadir insallah allahin izniyle baska bisi olmasinda dikkat et..
Saol kuzum yavas yavas akillanyrm artik insanin kendisinden baska kimsenin hayri yok kendim icin babam icin yasicm artik inan sizlerin destegi cevremdeki insanlardn daha cok

canım sonuç nedir selenanın ak a kara dediği şey yada şeyler çıktı mı??

selenanın olumlu konuştuğu biri var mı :S bana da aynen olumsuz konuşup başka birini soktu hayatıma da

Banada olumsuz konusmstu baska birini sokmustu hayatima

Ama banada olumsuz konusan sayili insanlardandi

kızlarrr size sorunca rahatladım bence herkesi olumsuza bağlaması çok saçma... ne kadar geçti size yaptığı tespitlerin üzerinden? yakın zamanlara ve önemli şeyleremi olumsuz sonuç söyledi?

kızlarrr size sorunca rahatladım bence herkesi olumsuza bağlaması çok saçma... ne kadar geçti size yaptığı tespitlerin üzerinden? yakın zamanlara ve önemli şeyleremi olumsuz sonuç söyledi?
2 ay falan oldu ve epey uzun bi süre için olumsuz konuştu sorduğum şeye de olmıycak dedi ama geçmiş ve anda çok başarılı olduğu için inandım güvendim kendimi olumsuza ikna ettim

canım sonuç nedir selenanın ak a kara dediği şey yada şeyler çıktı mı??
Selena banada olumsuz konuşmuştu,banada sonucu başkasına bağladı..ama işler onun dediği gibi gitmiyor iyi yani.anda biraz doğruydu ama gelecekle alakalı dediği hiçbirşeyi yaşamadım.3-4ay önce batırmıştım şu falıydı..kısaca bana tutmadı doom canım..

Naazzı ben çok çok beğenmiştim ama bu yaptığı hiç hoş değil

Selena'nın enerjisi benimle tutuyor herhalde :) %95 dediklerini yaşamışımdır, %5 yanıldı. Çok severim kendisini, ilgili, kibar, hep söylerim zaten favorimdir. Emine'nin bir dediği çıkmıştı. Diğerleri verdiği tarihten önce gümledi Serüven'in de dediği 2 şeyi yaşamışım. Falını okuyunca farkettim. Bazen dönüp dönüp eski fallarımı okuyorum iyi oluyor.

Valla selena bana çok çok pozitifti keza naz da öyle, bilgehatun da aynıydı. Ama hiç birine inanamıyorum. Falları bugün de arkadaşıma okuttum naza çok çok olumlu dedi selenanınkine ise valla baldankabakcım bilmiş gibi bu kadın dedi ama benim ruhum olumsuzluklar kraliçesi olduğu için inanamıyorum

kızlar merhaba hepinize. eski takipçilerden olsam da şimdi çoğunlukla uzaktan okumayı tercih ediyorum. Bu fal işi herkesin enerjisine göre değişmekle beraber, ben aslında fal olayının dışında, ama doğrudan enerji ile alakalı birşeyler yazmak istedim. Öncelikle gözlemim şu ki, (benim de bazen yaptığım gibi) konu giden sevgili ise bütün enerjimizi o kişinin üzerine yoğunlaştırıyoruz. Bu enerji de beklentimizin aksine o kişi üzerinde itici bir enerji oluşmasına yol açıyor. yazdıklarımın çoğu gözlem ve deneyime dayanıyor. bilimsel bir açıklama yapamayacağım. ancak hepimiz şunu deneyimlemişizdir muhakkak, ne zaman bir şeyi çok istersek o şey olmuyor. sebebi de o konu ile aramızda öyle bir enerji yaratıyoruz ki, biz istedikçe o şey uzaklaşıyor. Konu ne olursa olsun. çünkü böyle yapınca o konuya bağımlılık yaratıyormuşuz. ben ne zaman aklımdaki konuyu serbest bıraksam sonuç olumlu oluyor. ya da şöyle örnekleyeyim olmazsa olmaz dediğim noktadan olursa ne güzel olur, olmazsa da sağlık olsun dediğim ve kendimi gerçekten bu enerjide hissettiğimde sonuç çoğunlukla istediğim şekilde gerçekleşiyor. Konuyu fal olayı ile birlikte değerlendirdiğimde ise şunu söyleyebilirim. biz fal baktırdıkça esas konumuzla ilgili beklentimiz artıyor, söylenenler çıkacak mı neredeyse gün saydığımız vs. oluyor. Yani falcının söylediklerine öyle odaklanıyoruz ki enerjimizi de bir türlü serbest bırakamıyoruz. Belki de bu yüzden fallarda olumlu şeylerden çok olumsuz şeyler daha kolay çıkıyor. Çünkü olumlu şeyleri olsun olsun diye beklerken olumsuz şeylerde olmasın olmasın demeyiz genellikle. dinler geçeriz. Falı sadece anda olup bitenler için baktırsak belki en doğru sonuçları o zaman alırız. gelecek için beklentiye girmeden, olursa ne ala diyerek..
Belki söylediklerim çok anlaşılmıyor olabilir, o yüzden bu konuda seda Diker'in kitabını tavsiye edebilirim. Derli toplu bir anlatımla. Son söz; belki de bir şeyin biz vazgeçtiğimizde olmasının sebebi, enerjimizi o konunun üzerinden çektiğimiz içindir, olamaz mı:)))
Sevgiyle kalın...

çok doğru söylüyosun gerçekten ne zaman beklentiye girmiyoruz o zaman gerçekleşiyo istediğimiz şey

Bilge hatunda eğer bir dümen yoksa acayip durumlar bilmişti ben de.. Şok olmuştum ama güvenemiyorum işte acaba başka bir falcımı daha önce baktırdığım. Değilse benim için 1 numara olabilir
Grey durumunla alakali sen soylemedenmi bildi?valla bana bildigi bisey yoktu sadece sordugum sorular uzerinde yorum yapmisti aylin gibi o kadar

Grey durumunla alakali sen soylemedenmi bildi?valla bana bildigi bisey yoktu sadece sordugum sorular uzerinde yorum yapmisti aylin gibi o kadar
aynı kişi olduklarını iddia etmiyorum ama bana bilgehatunun söylediği bişeyi aylin söylemişti üstünden çok zaman geçmeden bilmiyorum ya ikisini de beğeniyorum aslında farklı kişilerse

aynı kişi olduklarını iddia etmiyorum ama bana bilgehatunun söylediği bişeyi aylin söylemişti üstünden çok zaman geçmeden bilmiyorum ya ikisini de beğeniyorum aslında farklı kişilerse
Simdi gene ayni seyi yaziyomusum gibi olucak ama ben bilgehatun meryem aylinin aynj kisi oldugunu dusunuyorum cunku yazim sekilleri ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…