Binnaz Abla

Canimm insallah hepimize musmutlu gunler gelsin ve burada paylasip mutlu olalim

Hey allahım cevap yazma deyip bana cevap yetiştirmiş. Neyse, ben fikrimi belirttim. Tartışmaya niyetim yok.

Bu arada falı azalttığım için çok yazmıyorum kızlar ama takipteyim sizleri yine çıkan fallarım olursa da eklerim mutlaka.

kızlar bana telwede kahve falı atıcak birini önerir misiniz naazz haricinde? naza bi daha asla fal atmam 10 gün bekletti beni sonra tam sıra bana geldi hastayım bakamıcam sana demiş iptal etmiş. terbiyesizlik bu yaptığı

gecmis olsun canim nedir bu talihsizlik ayetel kürsi oku kendine
Ah cnm ben bi bilsem anlamadimki annemi kaybettigimden beri makyaj yapmiyodum isim geregi yapmam lazim ama bugun artik yapmam gerekiyodu diye yaptm asla kotu niyetle soledgno dusunmuyorum zaten soyleyen erkek evli barkli insan makyaj yapmissin cok yakisms dedi arasi 5 dakika gecmedi neye ugradigimi sasirdim

kesinlikle Bilgehatun canım

selenanın olumlu konuştuğu biri var mı :S bana da aynen olumsuz konuşup başka birini soktu hayatıma da
offff bu ne yaaa.meryem,ecem,rezzan,bilgehatun çok iyi bilineenler.hepsinin söylediğinin tam aksini söyledi selena
ama ben kelebek atmıştım dandik bi fal belkide o yüzden alakasız şeyler çıkmış olabilir

ay nazar atti heralde.. nese sen kendine hergün oku en güzel koruyucu duadir insallah allahin izniyle baska bisi olmasinda dikkat et..

Banada olumsuz konusmstu baska birini sokmustu hayatima
:))) harbiden deli olcam şimdi bunları duyunca rahatladım alex gibi sonuç olarak kendini riske atmamak için başkasını
sokuyo belkide milletin hayatına.bikere şöyle bişey var. başkası benim hayatıma girmek istese ben hayatıma sokmam zaten bende böyle bi aşk varken:)

Walla ben su atmistim belkide haklidir valla artik kafami o insana yormadgm icin pek etkilenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…