Canimm insallah hepimize musmutlu gunler gelsin ve burada paylasip mutlu olalimyine öyleyiz Lalem biraz kötü zamanlar yaşadık topikce ama olsun artık inşallah hep mutlu anlarımızı paylaşırız, dertlensek de yine girip burada yazarız, birbirimizle paylaşacağız yine beraber yaşayacağız
Gecmis olsun canim allah beterinden korusun sabirKizlar benim niye hic bi isim.rast gitmiyo ya is yerinde stand devrildi ustume hastaneden yeni geldim ayamgn ustune basamyrm
Geçmiş olsun canımKizlar benim niye hic bi isim.rast gitmiyo ya is yerinde stand devrildi ustume hastaneden yeni geldim ayamgn ustune basamyrm
Kizlar benim niye hic bi isim.rast gitmiyo ya is yerinde stand devrildi ustume hastaneden yeni geldim ayamgn ustune basamyrm
Saol cnm sinaniyorum valla bu ara ama pes etmek yokGeçmiş olsun canım
Cnm zedelenmis ayagim ama ucuz atlattim kirik filan yokta ayagim sisti elim agriyo birazda ama gecer bi kacgunegeçmiş olsun canım önemli bişey yok inşallah
Cnm zedelenmis ayagim ama ucuz atlattim kirik filan yokta ayagim sisti elim agriyo birazda ama gecer bi kacgune
Ah cnm ben bi bilsem anlamadimki annemi kaybettigimden beri makyaj yapmiyodum isim geregi yapmam lazim ama bugun artik yapmam gerekiyodu diye yaptm asla kotu niyetle soledgno dusunmuyorum zaten soyleyen erkek evli barkli insan makyaj yapmissin cok yakisms dedi arasi 5 dakika gecmedi neye ugradigimi sasirdimgecmis olsun canim nedir bu talihsizlik ayetel kürsi oku kendine
kesinlikle Bilgehatun canımkızlar bana telwede kahve falı atıcak birini önerir misiniz naazz haricinde? naza bi daha asla fal atmam 10 gün bekletti beni sonra tam sıra bana geldi hastayım bakamıcam sana demiş iptal etmiş. terbiyesizlik bu yaptığı
aynen yaaa uyuz oldum banada sonucu başkasıyla bağladıyok selena farklydı selena bana baya olumsuz knuştu .ama o da baskası maşkası dedı ole bsey yok yanı
canım sonuç nedir selenanın ak a kara dediği şey yada şeyler çıktı mı??BANA DA SELENA HERKESİN AK DEDİĞİNE SELELA KARA DEDİ..BAKALIM KİM HAKLI ÇIKACAK..
selenanın olumlu konuştuğu biri var mı :S bana da aynen olumsuz konuşup başka birini soktu hayatıma dacanım sonuç nedir selenanın ak a kara dediği şey yada şeyler çıktı mı??
offff bu ne yaaa.meryem,ecem,rezzan,bilgehatun çok iyi bilineenler.hepsinin söylediğinin tam aksini söyledi selenaselenanın olumlu konuştuğu biri var mı :S bana da aynen olumsuz konuşup başka birini soktu hayatıma da
Ah cnm ben bi bilsem anlamadimki annemi kaybettigimden beri makyaj yapmiyodum isim geregi yapmam lazim ama bugun artik yapmam gerekiyodu diye yaptm asla kotu niyetle soledgno dusunmuyorum zaten soyleyen erkek evli barkli insan makyaj yapmissin cok yakisms dedi arasi 5 dakika gecmedi neye ugradigimi sasirdim
:))) harbiden deli olcam şimdi bunları duyunca rahatladım alex gibi sonuç olarak kendini riske atmamak için başkasınıBanada olumsuz konusmstu baska birini sokmustu hayatima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?