Yok canım hiçbir bilgi vermedim sadece ilşkmle ilgili baktırmak istiyorum dedim.. Aklımdan geçen şüpheleri karşı tarafın düşüncelerini yaşadığımız olayları söyledi. Şaşırttı beni.Grey durumunla alakali sen soylemedenmi bildi?valla bana bildigi bisey yoktu sadece sordugum sorular uzerinde yorum yapmisti aylin gibi o kadar
Cok tesekkur ederim hepimiz icin insallahCok gecmis olsun. Allah korusun sizi. Anneniz icin de cok uzuldum. Basiniz sagolsun. Allah size ve kalanlarina sabir versin. Umarim mutlu olacaginiz gunler de yakındır.
hepimiz aylinize döndü olay bu nasıl azim kadındaki anlamadım kiSimdi gene ayni seyi yaziyomusum gibi olucak ama ben bilgehatun meryem aylinin aynj kisi oldugunu dusunuyorum cunku yazim sekilleri ayni
Bende gecmisle alakali hic yorum yoktu sadece sordugum sorularla alakali gelecek yorumu vardi o kadarYok canım hiçbir bilgi vermedim sadece ilşkmle ilgili baktırmak istiyorum dedim.. Aklımdan geçen şüpheleri karşı tarafın düşüncelerini yaşadığımız olayları söyledi. Şaşırttı beni.
Ortada donen bisey var ama adini koyamiyorum ya ne varsa gene eski falcilarda varhepimiz aylinize döndü olay bu nasıl azim kadındaki anlamadım ki
Cok tesekkur ederim hepimiz icin insallah
Ya ben de öyle düşünüyorum. Bilge beş liralık falda bu kadar şey bildi eğer günahını alıyorsamda üzülürüm.Ortada donen bisey var ama adini koyamiyorum ya ne varsa gene eski falcilarda var
Tolin sen naazza baktırmışmıyın?Bende gecmisle alakali hic yorum yoktu sadece sordugum sorularla alakali gelecek yorumu vardi o kadar
Saol kuzum ben inaniyorum insallah iyi gecicek son 6 aydir yasamadgm sikinti kalmadi hayata tutundgm hersey gitti ustune daha bicok sey ama ben inancimi asla kaybetmiyorum ve inaniyorum bugunlerde gecicek ne yasarsam yasiyim yuzumdeki tebesum hep benimle kalicakBaşakcım çok çok geçmiş olsun dikkat et, umarım gün geçtikçe daha da iyi olursun, umarım yılın geri kalan kısmında güzel yaşarsın :)
Basiniz sagolsunBende annemi kaybettim 16 yasimda yalniz dgilsiniz Allah sabir ve kuvvet veriyor canlar
Basiniz sagolsunHic kolay olmuyorbenimde 16 yasimdayken annemi kaybettim ayni marple gibi kizkardesim 6 yasindaydi 14 sene gecmis ama dün gibi aslinda bana göre.. zaman ilerliyor ama bazi anlar var ya sanki o anlar gecmiyor cakili kaliyor
Tesekkur ederim canim aslinda topic ayni ama arada burayi karistirip gidenler var boyle boyle elenip kalitemiz artacak diye dusunuyorumBasiniz sagolsun
Saol kuzum ben inaniyorum insallah iyi gecicek son 6 aydir yasamadgm sikinti kalmadi hayata tutundgm hersey gitti ustune daha bicok sey ama ben inancimi asla kaybetmiyorum ve inaniyorum bugunlerde gecicek ne yasarsam yasiyim yuzumdeki tebesum hep benimle kalicak
Selin imer in falı bende de patladıHanımlar ben yine size danışmak istiyorum selin imerinki bende artık tamamen patladı ama 3 4 yorumcunun dediği ben söylemeden daha , sezgilerin dili, selin imer vs aynı anda patladı ben baktırınca kaderin değiştiğini düşünüyorum artık saçma olabilir de düşüncem, sizde son dönem vs mı selin şmer patlayan.
Basiniz sagolsun
Hanımlar ben yine size danışmak istiyorum selin imerinki bende artık tamamen patladı ama 3 4 yorumcunun dediği ben söylemeden daha , sezgilerin dili, selin imer vs aynı anda patladı ben baktırınca kaderin değiştiğini düşünüyorum artık saçma olabilir de düşüncem, sizde son dönem vs mı selin şmer patlayan.
Tesekkur ederim canim aslinda topic ayni ama arada burayi karistirip gidenler var boyle boyle elenip kalitemiz artacak diye dusunuyorum
Ne güzel yazmışsın canım evet her şey geçer yeter ki yüzümüzden tebessüm eksik olmasın :)
Selin imer in falı bende de patladı
Saol canim
yok canım baktırmadım ama baktırsammı dıye dusunuyorum o yuzden sordum cıkan varmı dıyeTolin sen naazza baktırmışmıyın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?