- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Aynicanım ıyiyim sen nasılsın
canım bana göre arada bir iletişim yoksa uzun bir süre inşallah dönerya 8 ay dönmesnı bklyp dönmedgnı anlayack kdr uzun bır sure mı kızlar umudu keseyım mı szce bklmk cok zor ya
herkes aynı zaten bebem merkürde geçti ama kimsede bir hareket yokAyni)
ben de senle ayni durumdayim sanirim bunla imtihan oluyoruz ben bunalimdayim desem yeridir beklemek cok kotu falcilar ne diyo olumsuzmu cnm sikma cnni uzulmeben bı mesj attım canım bnm tanıdgm bırıne yazmış gunubırlık kızlardn bırı dedım sen ne terbysz ahlakszsn syle byle ıletısım olrak bunu sayarsak bu oldu..o hc cevp vermedı bırkaç gn snra kızı çıkardı ama ben baya bır saydrdım
Kacinci merkur geriledi ilerledi mars venus bile kavustu biz kaldikherkes aynı zaten bebem merkürde geçti ama kimsede bir hareket yok
Sucluysa cevap veremezBen eski erk.arkdsma uzun aradan sonra resmen kufur hakrt olmsi saydmda saydim cok agirdi yazdklrm ve bana cevbi vasiyetimi yazdim simdi fln filan sacma biseydi.ben agir bir kufur hakert bekledim ama yapmadi sizce bu bir umutmu kizlar
sorma canım dogru diyon valla ne yapalım herşeyin bir zamanı vardır boşver hayırsızlar gitsin hayırlılar gelsinKacinci merkur geriledi ilerledi mars venus bile kavustu biz kaldik
Ya da umursamıyorsa cevap veremezSucluysa cevap veremez
Birvay oSucluysa cevap veremez
yok cnm ayrilirkn neler saymisti bana ama simdi saydim o kdr öl serefsz bile dedim o kdr.cvbi ben vasiytmi yazdim smdi olursem eger fln sacma cvp verdiSucluysa cevap veremez
benimki sucluydu iki gun ve gece kufur!de dahil tum asagilamalarimi dinlediSucluysa cevap veremez
Cevap verdi ama sacmldi vasiyetimi yaziyirum fln ddiYa da umursamıyorsa cevap veremez
Biz ayrldk cok kotu bir seklde hemde saymdgi kalmdi bna simdi boyle yapmsi thfma gtti norml sartlarda ya hic cvp vermz yda siktri cekerdi :)benimki sucluydu iki gun ve gece kufur!de dahil tum asagilamalarimi dinledi
sen bktrdnmi hic cnm onerebilecgn biri varmikızlar kesinlikle kartlara göre yorum yapan yorumcu yorumcu değildir kendinden açılım yapıp yapan hislerinide yorumuna katan yorumcudur sadece kartlar üzeri yorum yapan asla yorumcu değildir kartlarını harmanlayarak ve hislerini katacak yorumcu dediğin mesela katinada ters valide çıkıyor yok büyü yapılmış çok saçma bence yada ariman kartı büyü var ne saçma hisleriyle yorum yapmayan yorumcuya asla yorumcu deemem
binnazda valla herkes pembe tablocu valla kimseyi tavsiye etmem sadece dediklerini yaşadıgım tarihi tarihine rania hanım var başka yoksen bktrdnmi hic cnm onerebilecgn biri varmi
Binnazi Biz es geciyruz ztn :) baska kimlere bktrdinbinnazda valla herkes pembe tablocu valla kimseyi tavsiye etmem sadece dediklerini yaşadıgım tarihi tarihine rania hanım var başka yok
rania hn da hepimize kaderiniz dedi benim için imkansız diğer arkadaşları bilememde enerjimiz tutmadı demekkizaten binnazda herkes pembe tablocu tek dediklerini yaşadıgım tarihi tarihine yaşadıgım birtek rania hanım var gerisi fos ççıktı pembe tablocu malesef hepsi kartlarla yorum yapan zaten asla yorumcu değildir hisleriyle yorum yapan yorumcudur
ben binnazdan başka siteye baktırmadım rania hanımı dediklerini yaşadım tarihiyle birde firuze hanım var su falına bakmıştı dediklerini yaşamıştım zaten binnazda hepsi pembe tablocuBinnazi Biz es geciyruz ztn :) baska kimlere bktrdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?