Binnaz Abla

ben de senle ayni durumdayim sanirim bunla imtihan oluyoruz ben bunalimdayim desem yeridir beklemek cok kotu falcilar ne diyo olumsuzmu cnm sikma cnni uzulme

Ben eski erk.arkdsma uzun aradan sonra resmen kufur hakrt olmsi saydmda saydim cok agirdi yazdklrm ve bana cevbi vasiyetimi yazdim simdi fln filan sacma biseydi.ben agir bir kufur hakert bekledim ama yapmadi sizce bu bir umutmu kizlar

benimki sucluydu iki gun ve gece kufur!de dahil tum asagilamalarimi dinledi
Biz ayrldk cok kotu bir seklde hemde saymdgi kalmdi bna simdi boyle yapmsi thfma gtti norml sartlarda ya hic cvp vermz yda siktri cekerdi :)

kızlar kesinlikle kartlara göre yorum yapan yorumcu yorumcu değildir kendinden açılım yapıp yapan hislerinide yorumuna katan yorumcudur sadece kartlar üzeri yorum yapan asla yorumcu değildir kartlarını harmanlayarak ve hislerini katacak yorumcu dediğin mesela katinada ters valide çıkıyor yok büyü yapılmış çok saçma bence yada ariman kartı büyü var ne saçma hisleriyle yorum yapmayan yorumcuya asla yorumcu deemem

sen bktrdnmi hic cnm onerebilecgn biri varmi

zaten binnazda herkes pembe tablocu tek dediklerini yaşadıgım tarihi tarihine yaşadıgım birtek rania hanım var gerisi fos ççıktı pembe tablocu malesef hepsi kartlarla yorum yapan zaten asla yorumcu değildir hisleriyle yorum yapan yorumcudur

rania hn da hepimize kaderiniz dedi benim için imkansız diğer arkadaşları bilememde enerjimiz tutmadı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…