Binnaz Abla

ben binnazdan başka siteye baktırmadım rania hanımı dediklerini yaşadım tarihiyle birde firuze hanım var su falına bakmıştı dediklerini yaşamıştım zaten binnazda hepsi pembe tablocu
Firuze nerde bkyo gelecekte ttrdumu

hüma bal gelmiş binnaza acaba fal atsamıki odamı pembe tablocudur baktıran varmı arkadaşlar

Biryolunvar ilkay için ne diyorsunuz baktıran arkadaşlar?? Olumlu olumsuzz çıkan patlayann

kızlar günaydın ,
Dün kahve içmişken bir fal atayım dedim falalemde melek kaymak vardı fiyatıda uygundu ona attım , ama ben çok çok beğendim falını , nokta atışlarına ağzım açık kaldı vay be dedim :)) hoşuma gitti yani yeni sanırım birde orda , baktıran oldu mu hiç ?

Yeni isimlere ihtiyacimiz var bu arada foruma yeni uye olan ve oylama yapanlar var gozumden kacmiyor

Şimdiye kadar öyle çok fal bakırmazdım dikkatimi çekti falımpirde baktırdım kesinlikle büyü var büyü bozulduktan sonra barışcaksınız falan diyo. selenayıda çok öneriyolar selena nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…