Binnaz Abla

Canım nokta atışları derken nasıl yani

Sorduğum şeyle alakalı , mantıklı ve doğru bir fal bakmıştı. Yani okurken evet öyle dediğim durumlardı.
Konumun dışında bana başka bir durumdan daha bahsetti ,bir iki falcı söylemişti bunu buda söyleyince şaşırrtı ,
Tarih vermemişti sordum ama net tarih gözükmemiş falda demekki daha zamanı var ama çok çok uzak değil dedi .

Kim dedi . Bide rica etsem sana gönderilen mesajı bana mesaj olarak atarmısın bi sakıncası yoksa merak ediyorum. Bende su falı atıcam selenaya

Ne falı baktırdın..?

Ben bu falcı konularında pek bilgili değilim selenayı öneriyolar bi denicem onu. Falımpirde bana kesinlikle büyü var dedi

Falımpir hiç denemedim . Her söylenilede inanma boşver :)
bende selanyı çok istedim bir keresinde 3 gün bekledim baktık hala sırada oynama yok bende geri çektim .
bekleyemiyorum ben tezcanlıyım :) Sıra çok geç geliyor selenada

hüma bal gelmiş binnaza acaba fal atsamıki odamı pembe tablocudur baktıran varmı arkadaşlar
Canım ben baktıdım ona veee çok çok beğendim falını tatmin ediciydi..yaklaşımı çok güzel ve dürüst biri ben beğendim..inş sende memnun kalırsın..

Bende çok sabırsızım ama beklicem pembe tablocu istemiyorum kafamı karıştıran çok olay var olumlu olumsuz her yoruma razıyım valla

Ben bu falcı konularında pek bilgili değilim selenayı öneriyolar bi denicem onu. Falımpirde bana kesinlikle büyü var dedi
kızlar siz burdaki eski sayfaları da okuyun lütfen.. falımpirde herkese büyü, muska derler zaten.. ben köpeğim eskisi gibi beni sevmiyor, işten her geldiğimde üstüme atlardı, noldu buna desem, köpeğinde büyü var diyecekler.. o durumdalar artık ya

İyi bari içim rahatladı inşallah yalandır. Baktırdığın fallarda dedikleri çıkan oldu mu ?

Şimdiye kadar öyle çok fal bakırmazdım dikkatimi çekti falımpirde baktırdım kesinlikle büyü var büyü bozulduktan sonra barışcaksınız falan diyo. selenayıda çok öneriyolar selena nasıl
Selenanın anlık durumda bildiği şeyler çok şaşırtır ama genelde burda gelecek çıkmadı diyen arkadaşlarımız fazla.. Bana dediği çıkmıştı..su falını çok beğeniyorlar. Deneyebilirsin canım

Tamam canım teşekkür ederim bide özel değilse ne çıktı mesela ne sordun anlatırmısın. Su falı nasıl bakılıyo kart mı seçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…