O zaman ya seni çok seviyor çok üzgün.. Ya da dalga geçiyor vasiyetimi falan yazıyorum diyerek. Bunu sen bilebilirsin tanıyan sensin onu..Cevap verdi ama sacmldi vasiyetimi yaziyirum fln ddi
erkek arkadaşınla en kısa zamanda barışacaksınız demişti. Bu dediği oldu. Ama ben tarot baktırmıştım. Su falını bilmiyorum. Hiç baktırmadım galiba suya bakarak yorumluyor.. Sen sadece bilgilerini yazıyorsun..Tamam canım teşekkür ederim bide özel değilse ne çıktı mesela ne sordun anlatırmısın. Su falı nasıl bakılıyo kart mı seçiyoruz
neden ayrıldığınızı onun senin için hissettiklerini falan bildimierkek arkadaşınla en kısa zamanda barışacaksınız demişti. Bu dediği oldu. Ama ben tarot baktırmıştım. Su falını bilmiyorum. Hiç baktırmadım galiba suya bakarak yorumluyor.. Sen sadece bilgilerini yazıyorsun..
nasıl beğendin mi canım çıkcak gibi miIlka gurden falim geldi arkdslar
Bende baktirdim ama arada kaldim yorumu guzel uzundu ama tam ice sinmeyen bir durumda var sankiCanım ben baktıdım ona veee çok çok beğendim falını tatmin ediciydi..yaklaşımı çok güzel ve dürüst biri ben beğendim..inş sende memnun kalırsın..
selena ile ayni seyleri soyledi tarih bile ayni hisleriyle konusuyo bnce kart yorumcsu dgl bgndim hisli kdnnasıl beğendin mi canım çıkcak gibi mi
Canım yazdığı mesajı özelden gönderirmisin bi sakıncası yoksa merak ettimselena ile ayni seyleri soyledi tarih bile ayni hisleriyle konusuyo bnce kart yorumcsu dgl bgndim hisli kdn
evet ilkayı ben de beğenmiştimselena ile ayni seyleri soyledi tarih bile ayni hisleriyle konusuyo bnce kart yorumcsu dgl bgndim hisli kdn
Ol geber fln dedim.bnde anlmdimO zaman ya seni çok seviyor çok üzgün.. Ya da dalga geçiyor vasiyetimi falan yazıyorum diyerek. Bunu sen bilebilirsin tanıyan sensin onu..
Dediklri cktmi ama selena daha iyi :)evet ilkayı ben de beğenmiştim
Kimin mesaji cnm ?Canım yazdığı mesajı özelden gönderirmisin bi sakıncası yoksa merak ettim
atma mesaj falan bi süre tut kendini iyice soğutursun kendinden. bir şeyler hissediyosa zaten özliycektir merak edicektir nereye kayboldu bu kız birden diyeOl geber fln dedim.bnde anlmdim
Falcının canımKimin mesaji cnm ?
selena benim favorim zaten :) ilkayın bi dediği çıktı asıl konu için de zaman var biraz. selenayla aynı zamanı vermiştiDediklri cktmi ama selena daha iyi :)
Su falı mı attın selenaya canımselena benim favorim zaten :) ilkayın bi dediği çıktı asıl konu için de zaman var biraz. selenayla aynı zamanı vermişti
evet su falı atmıştım :)Su falı mı attın selenaya canım
Cnm yok ztn knsmuyoduk kc ay olmustu sevn her trlu glrdi umudu ksnce icimdklri saydimatma mesaj falan bi süre tut kendini iyice soğutursun kendinden. bir şeyler hissediyosa zaten özliycektir merak edicektir nereye kayboldu bu kız birden diye
İstediğin cevapları alabildin mi neler dedi mesela sen ne sordunevet su falı atmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?