Binnaz Abla

ya canım ne hareketini gördün, seni kıracak üzecek bir şey mi dedi? bizde zamanında üzüldük ama geçti be yaw, şimdi karşımda olsa şu hareketi çekerdim
Beni uzmedi aslinda kisiligini gormus oldum canim ondan biranda soguyup nefret etmeme yetti canim

boşver sen fallara,içindekine inan mantığına inan,fala fazla bağlanmamak lazım,ben inanıyorumki,sen yolunu yönünü buldun canım.

ben de öle okucam canım artk bıtsn ıstıyrum. aynen bende özgur kalmak istiyorum
canım merhaba..topiği okudum ve umarım herşey gönlünce olur bundan sonra..30 yıllık ömrümde şunu öğrendim hayat bize bir şey öğretmek istiyorsa öğretmeden bırakmıyor..her yaşanan birşeyden biraz daha farklılaşıp,olgunlaşıp çıkıyorsun.. aslında olman gereken insan olmaya başlıyosun..ve herşey ama herşey tam olarak bitmesi gereken zamanda bitiyor ne 1 saniye önce ne 1 saniye sonra..demem o ki 9 ay beklemen gerekiyomuş beklemişsin..hayat öyle ilginçki bir olay yaşıyorsun ve hayata bakışın 180 derece tersine dönüveriyor. herşey bir deneyim..çok mutlu ol İnşallah..

Slm kızlar berrin ulusoy hakkında ne diyorsunuz? Selena,aylin,meryem, ilkay gür'ün tam tersini söyledi de malumunuz olumsuz

merhaba..banada Rezzan hanım herkesden farklı bir final çizdi ama olmayacak bir şey gerçi o hep açık kapı bırakır..ne yalan söyleyim o kadının samimiyetini kimsede bulamıyorum ben yaa
Rezzan bana bitirmis seni dedi bir araya gelemezsiniz dedi olumsuz baya sana olumlu sanirim cnm bende kapilari kapatti

aynen benimde kapkaranlık bir içim var şu anda..
Yarın başak burcunda dolunay ondanmı böyle bastıki bize...yeminle gırtlağımı sıkıvericem o durumdayım ya( bu fallarda iyi olsa ayrı kötü olsa ayrı psikolojimi bozuyo.offff Allahım sen selamet ver hepimize...dertlileri feraha çıkar..birde 2 gün önce arkadaşım 4 aylık deli gibi sevip evlendiği eşini eve geldiğinde uyurken ölmüş buldu kız bitti tükendi..kavuşsan ayrı imtihan ayrıyken ayrı..hayat acı tatlı süprizlerle dolu..

aaaa çok çok üzüldüm başınız sağolsun Allah kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasın hele ki genç insanların ölümü beni daha da çok üzüyo. Allah rahmet eylesin,ailesine de sabır versin inşallah

Amin canım kız daha 25 yaşında korkunç bi durumda ya..Allah sevdiklrrimizin acısını göstermesin(

canım benım kıtap gibi yazmışsınn ..cok guzel bır yazıydı çok ama çok teşkkr ederimmm

Ayy neler oluyor boyle allah sabir versin buyuk aci..benimde canim sikkin salak salak konularla ilgili

canım yazdıklarnı okudum cok haklısın hersey bır ımtıhan allah en hayırlısını bızlere nasıp etsin.elbet uzulcez ama en az uzuldgmz en cok mutlu oldgmzla olmayı nasıp etsın allah
Amin canım kız daha 25 yaşında korkunç bi durumda ya..Allah sevdiklrrimizin acısını göstermesin(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…