Binnaz Abla

Canım rusla gelini aynı cümlede bile kullanmayın bence imkansız o işin ilişki boyutu bile yok bence takılmaca vakit geçirmece donetella sana söylüyorum S sunshine91 aşkım sen anla :)

ne güzel işte hoşlandıklarına şans ver canım hiç bekleme:) bu arada birini unutmak için ya latif çok etkiliymiş bi araştır istersen canımm

Canım rusla gelini aynı cümlede bile kullanmayın bence imkansız o işin ilişki boyutu bile yok bence takılmaca vakit geçirmece donetella sana söylüyorum S sunshine91 aşkım sen anla :)
Evet belki vakit gecirmece ama ne olursa olsun sonucta donse bile o iliski gecici olsada bana gore mantik olarak anistonun yoluna devam etmesi gerek bana gore 9 ay cok uzun bir sure bu sadece benim dusuncem ;tabiki birazda mantik ama diyceksiniz askta mantik olmuyor ama olmayincada iste boyle uzulup bekleyip gunler bosuna geciyor

Lalem askta mantikda olur
Eger sartlar uymazsa mutluluk olmaz birbirine bakmak karin doyurmaz..
Ask herkeste farkli olabilir ama gercek ask saflik,masumiyet,sadakat ve sonsuz sevgi icerir Ama bu devirde nerde böyle erkek , adam gibi adam hani nerde ...
Aniston`un artik yoluna devam etmesi taraftariyim 9 ay arkana baktinda noldu bacim? Ne kazandin ? 0 hemde en kocamanindan hemde maddi zarari var en cüsselisinden
Yoluna bak artik hayatini düzene koy derslerine odaklan hayat asktan mesten ibaret degil.Sana deger veren biri cikar ins karsina.Sana deger vermeyeni kov gitsin ne bekleyip durcaksin?

canım ben inanıyorumki,senin içine artık hayırlı şeyler doğuyor,kul şıkışmazsa hızır yetişmezmiş,sana hızır yetişmiş senin yolundan geçmiş,bu dualarında hikmetidir,allah sana hayırlı olan muradını verecektir inancını kaybetme yeterki,

dur hemen bakıyorum canımmm çekebildgm kadar cekıcem

bende latif çekmiştim. meğer aşk acısını dindiriyormuş. tabi ben bunu bilmiyordum yaparken, başka niyet için okuyordum.,,hay benim kafama tükereyim dedim, bilseydim bunda etkili olduğuna çoktan yapardım... Bende diyorum ne olduda birden bana acı yok, tık yok, hiç birşey yok

aa cddmısın canım nasıl okudun sadece ya latifmı dedin icinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…