Canım rusla gelini aynı cümlede bile kullanmayın bence imkansız o işin ilişki boyutu bile yok bence takılmaca vakit geçirmece donetella sana söylüyorum S sunshine91 aşkım sen anla :)BenimKi evlenemez suan is yok ev yok para yok evlense bizde umudi keserdik belki uzuntuden bayildigimi bilmiyorum bazen cok zor geliyo ama suan 4 ay bitti alisiyorum sanirim .sallamazsan doner ztnEvlenemez cnm bence o suan uckur derdinde ayiptir soylemesi ama rus demistin sanirim aile istemez rus gelin o onu birakir egosunu tatmin ediyo
ayyy canım yaCanım rusşa gelini aynı cümlede bile kullanmayın bence imkansız o işin ilişki boyutu bile yok bence takılmaca vakit geçirmece donetella sana söylüyorum S sunshine91 aşkım sen anla :)
Her ne kadar sonunda uyusam da :) çoook seviyorum seni sen içini ferah tut aşkımmayyy canım yaLoveMeKyrenia bu kız dun benım nasıl kahrımı cektı kızlar:))))))
Birbirinizin derdi ayni olunca en iyi siz birbirinizi anlarsiniz :)ayyy canım yaLoveMeKyrenia bu kız dun benım nasıl kahrımı cektı kızlar:))))))
Cnm bende onu dedim isteCanım rusla gelini aynı cümlede bile kullanmayın bence imkansız o işin ilişki boyutu bile yok bence takılmaca vakit geçirmece donetella sana söylüyorum S sunshine91 aşkım sen anla :)
Kim Tatlim onlar banada konusmusmu merak ettimbana olumlu konuşanlar herkese olumlu konuşmuşal bde burdan yak:)
canımmm benımmm bitanemmm:))))))Her ne kadar sonunda uyusam da :) çoook seviyorum seni sen içini ferah tut aşkımm
seruvenı dedık canımKim Tatlim onlar banada konusmusmu merak ettim
ne güzel işte hoşlandıklarına şans ver canım hiç bekleme:) bu arada birini unutmak için ya latif çok etkiliymiş bi araştır istersen canımmya kızlar 9aydır donsun dye okumadıgım dua kalmadı dun duamı degıstırdım unutayım baskası cıksın karşıma dedım dun geceden berı bı uygulama sayesınde bırsuru yakışıklı cocukla tanıştımahahahh
Evet belki vakit gecirmece ama ne olursa olsun sonucta donse bile o iliski gecici olsada bana gore mantik olarak anistonun yoluna devam etmesi gerek bana gore 9 ay cok uzun bir sure bu sadece benim dusuncem ;tabiki birazda mantik ama diyceksiniz askta mantik olmuyor ama olmayincada iste boyle uzulup bekleyip gunler bosuna geciyorCanım rusla gelini aynı cümlede bile kullanmayın bence imkansız o işin ilişki boyutu bile yok bence takılmaca vakit geçirmece donetella sana söylüyorum S sunshine91 aşkım sen anla :)
Evet belki vakit gecirmece ama ne olursa olsun sonucta donse bile o iliski gecici olsada bana gore mantik olarak anistonun yoluna devam etmesi gerek bana gore 9 ay cok uzun bir sure bu sadece benim dusuncem ;tabiki birazda mantik ama diyceksiniz askta mantik olmuyor ama olmayincada iste boyle uzulup bekleyip gunler bosuna geciyor
O bana hem olumlu hem olumsuz baska kim vardi tek omu donmicek diyen yokmuyduseruvenı dedık canım
selena vardı ama onn gecmışı ıyı degldı ya bde baska dedıklerı cıkmadı ama bu çıkar belkiO bana hem olumlu hem olumsuz baska kim vardi tek omu donmicek diyen yokmuydu
dur hemen bakıyorum canımmm çekebildgm kadar cekıcemne güzel işte hoşlandıklarına şans ver canım hiç bekleme:) bu arada birini unutmak için ya latif çok etkiliymiş bi araştır istersen canımm
canım ben inanıyorumki,senin içine artık hayırlı şeyler doğuyor,kul şıkışmazsa hızır yetişmezmiş,sana hızır yetişmiş senin yolundan geçmiş,bu dualarında hikmetidir,allah sana hayırlı olan muradını verecektir inancını kaybetme yeterki,ya kızlar 9aydır donsun dye okumadıgım dua kalmadı dun duamı degıstırdım unutayım baskası cıksın karşıma dedım dun geceden berı bı uygulama sayesınde bırsuru yakışıklı cocukla tanıştımahahahh
dur hemen bakıyorum canımmm çekebildgm kadar cekıcem
Zaten fallara bakarsak yuzde 95 donecek sadece yuzde 5 lik kisim donmeyecek diyenlerdir maalesefO bana hem olumlu hem olumsuz baska kim vardi tek omu donmicek diyen yokmuydu
aynen hatta yuzde 98 ble olablrZaten fallara bakarsak yuzde 95 donecek sadece yuzde 5 lik kisim donmeyecek diyenlerdir maalesef
aa cddmısın canım nasıl okudun sadece ya latifmı dedin icinden :)bende latif çekmiştim. meğer aşk acısını dindiriyormuş. tabi ben bunu bilmiyordum yaparken, başka niyet için okuyordum.,,hay benim kafama tükereyim dedim, bilseydim bunda etkili olduğuna çoktan yapardım... Bende diyorum ne olduda birden bana acı yok, tık yok, hiç birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?