- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Ahhhh inşallah..( insan günleri sayarmı sanki biyere yetişcem ya öyle bi telaş bi hüzün.yapayanlız birilerinin sevdasıyle eriyoruz
Canım çok pardon arkdaşının eşinin adı Yusuf muydu? Benim kuzenim aynen o şekilde vefat etti de yeni evliydi. Dün toprağa verdik. Arada sizi takip ediyorumYarın başak burcunda dolunay ondanmı böyle bastıki bize...yeminle gırtlağımı sıkıvericem o durumdayım ya( bu fallarda iyi olsa ayrı kötü olsa ayrı psikolojimi bozuyo.offff Allahım sen selamet ver hepimize...dertlileri feraha çıkar..birde 2 gün önce arkadaşım 4 aylık deli gibi sevip evlendiği eşini eve geldiğinde uyurken ölmüş buldu kız bitti tükendi..kavuşsan ayrı imtihan ayrıyken ayrı..hayat acı tatlı süprizlerle dolu..
başın sağolsun canım allah o arkadaşına sabır versin sözün bittiği yerYarın başak burcunda dolunay ondanmı böyle bastıki bize...yeminle gırtlağımı sıkıvericem o durumdayım ya( bu fallarda iyi olsa ayrı kötü olsa ayrı psikolojimi bozuyo.offff Allahım sen selamet ver hepimize...dertlileri feraha çıkar..birde 2 gün önce arkadaşım 4 aylık deli gibi sevip evlendiği eşini eve geldiğinde uyurken ölmüş buldu kız bitti tükendi..kavuşsan ayrı imtihan ayrıyken ayrı..hayat acı tatlı süprizlerle dolu..
Hayır canım yusuf değil ali.sizinde başınız saolsun çok üzüldümCanım çok pardon arkdaşının eşinin adı Yusuf muydu? Benim kuzenim aynen o şekilde vefat etti de yeni evliydi. Dün toprağa verdik. Arada sizi takip ediyorum
Amin canım Allah kimsenin başına vermesin ne çok genç ölüm var baksanıza bir arkadaşında kuzeni böyle vefat etmişbaşın sağolsun canım allah o arkadaşına sabır versin sözün bittiği yer
ciddimisinn ?? evet olumlu ama benim için imkansız tatlım yaRezzan bana bitirmis seni dedi bir araya gelemezsiniz dedi olumsuz baya sana olumlu sanirim cnm bende kapilari kapatti
yazınca diCanım çok pardon arkdaşının eşinin adı Yusuf muydu? Benim kuzenim aynen o şekilde vefat etti de yeni evliydi. Dün toprağa verdik. Arada sizi takip ediyorum
Hayır canım yusuf değil ali.sizinde başınız saolsun çok üzüldüm[/QUOTE
Mekanları cennet olsun inşallah
ne demek tatlım rica ederim..burada birbirimize birazcık bile iyi hissettirebiliyosak ne mutlu bizecanım benım kıtap gibi yazmışsınn ..cok guzel bır yazıydı çok ama çok teşkkr ederimmm
başın sağolsun canım allah o arkadaşına sabır versin sözün bittiği yer[/QUOTE
İkinizinde başı sago
ikinizinde başı sagolsun gözlerım doldu içim acıHayır canım yusuf değil ali.sizinde başınız saolsun çok üzüldüm(( çok acıdı (( sabır versın yarrabımm
başıınız sagolsunnYarın başak burcunda dolunay ondanmı böyle bastıki bize...yeminle gırtlağımı sıkıvericem o durumdayım ya( bu fallarda iyi olsa ayrı kötü olsa ayrı psikolojimi bozuyo.offff Allahım sen selamet ver hepimize...dertlileri feraha çıkar..birde 2 gün önce arkadaşım 4 aylık deli gibi sevip evlendiği eşini eve geldiğinde uyurken ölmüş buldu kız bitti tükendi..kavuşsan ayrı imtihan ayrıyken ayrı..hayat acı tatlı süprizlerle dolu..
Ciddiyim baska biriyle yeni bir baslangic dedi hattaciddimisinn ?? evet olumlu ama benim için imkansız tatlım yayani ben o kişiyle mutlu olamayacağıma inanmıyorum, buna eminim :) hatta Rezzan hanım böyle diyince acaba pembe mi düşünüyor dedim.. ama her falcı tam tersini söylerken her falda birtek onun bunu demesi hep ilginç gelmiştir. ben birde asla Rezzan hanıma net ve açık bir soru sormadım en son baktığı faldan 2 şey çıktı geçenlerde.. bir tanesi çıktı sanıyodum dün bir şey daha aklıma geldi aaa buda oldu dedim:) ama işte o final imkansız
Anlamadım canımyazınca di
nekadar degerli ınsanlarsınız ya hepiniz en guzelini hak edıyorsunuzne demek tatlım rica ederim..burada birbirimize birazcık bile iyi hissettirebiliyosak ne mutlu bize
Sende öyle canım.Alkahım bu gece bu konudaki tüm arkadaşlarımada banada huzur sağlık ferahlık ve gerçek aşkı nasib etsin..nekadar degerli ınsanlarsınız ya hepiniz en guzelini hak edıyorsunuz
yanlışlıkla oldu canım Mekanları Cennet olsun.. Hayatta hiçbir şeye üzülmeye değmiyor işte.Anlamadım canım
evet senle durumumuz aynı..diğer falcılardan birtek Rezzan farklı konuşmuş ikimizede..ben hatta anda süper fakat acaba pembeci mi diyordum kendi kendime bu yüzden çok şaşırdım sen böyle diyince..Ciddiyim baska biriyle yeni bir baslangic dedi hattaiki gun falin etkisinden cikamadim bir bana olumsuz sanirim her falci donucek dedi birtek rezzan olumsuz
hadi ya cnm falini merak ettim .selena fln ne dedi.evet senle durumumuz aynı..diğer falcılardan birtek Rezzan farklı konuşmuş ikimizede..ben hatta anda süper fakat acaba pembeci mi diyordum kendi kendime bu yüzden çok şaşırdım sen böyle diyince..
başınız sağolsun..benimde hayatımda 2 kez oldu bu şekilde çok etkisinden çıkamadığım.. arkadaşlarımdan biri vefat etti henüz nişanlıydı..diğeride arkadaşımın eşiydi trafik kazasında vefat etti çocukSende öyle canım.Alkahım bu gece bu konudaki tüm arkadaşlarımada banada huzur sağlık ferahlık ve gerçek aşkı nasib etsin..
Saol bitanem aminn seninde başın saolsun tanık oldukların kolay şeyler değilmişbaşınız sağolsun..benimde hayatımda 2 kez oldu bu şekilde çok etkisinden çıkamadığım.. arkadaşlarımdan biri vefat etti henüz nişanlıydı..diğeride arkadaşımın eşiydi trafik kazasında vefat etti çocuk( ilk olayda (3 yıl önce ) farklı bir ilişkim için üzülüyodum..arkadaşımın eşi vefat ettiğindede nişanlımla berbattı aramız.. şunu dediğimi hatırlıyorum; biz aşkı bulamıyoruz bulanları da hayat ayırıyor dedim iki olayda da kendi kendime..Allah sabırlar versin sevenlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?