Binnaz Abla

Canım çok pardon arkdaşının eşinin adı Yusuf muydu? Benim kuzenim aynen o şekilde vefat etti de yeni evliydi. Dün toprağa verdik. Arada sizi takip ediyorum

başın sağolsun canım allah o arkadaşına sabır versin sözün bittiği yer

Canım çok pardon arkdaşının eşinin adı Yusuf muydu? Benim kuzenim aynen o şekilde vefat etti de yeni evliydi. Dün toprağa verdik. Arada sizi takip ediyorum
Hayır canım yusuf değil ali.sizinde başınız saolsun çok üzüldüm

Rezzan bana bitirmis seni dedi bir araya gelemezsiniz dedi olumsuz baya sana olumlu sanirim cnm bende kapilari kapatti
ciddimisinn ?? evet olumlu ama benim için imkansız tatlım ya yani ben o kişiyle mutlu olamayacağıma inanmıyorum, buna eminim :) hatta Rezzan hanım böyle diyince acaba pembe mi düşünüyor dedim.. ama her falcı tam tersini söylerken her falda birtek onun bunu demesi hep ilginç gelmiştir. ben birde asla Rezzan hanıma net ve açık bir soru sormadım en son baktığı faldan 2 şey çıktı geçenlerde.. bir tanesi çıktı sanıyodum dün bir şey daha aklıma geldi aaa buda oldu dedim:) ama işte o final imkansız

Ba
başıınız sagolsunn

Ciddiyim baska biriyle yeni bir baslangic dedi hatta iki gun falin etkisinden cikamadim bir bana olumsuz sanirim her falci donucek dedi birtek rezzan olumsuz

Ciddiyim baska biriyle yeni bir baslangic dedi hatta iki gun falin etkisinden cikamadim bir bana olumsuz sanirim her falci donucek dedi birtek rezzan olumsuz
evet senle durumumuz aynı..diğer falcılardan birtek Rezzan farklı konuşmuş ikimizede..ben hatta anda süper fakat acaba pembeci mi diyordum kendi kendime bu yüzden çok şaşırdım sen böyle diyince..

evet senle durumumuz aynı..diğer falcılardan birtek Rezzan farklı konuşmuş ikimizede..ben hatta anda süper fakat acaba pembeci mi diyordum kendi kendime bu yüzden çok şaşırdım sen böyle diyince..
hadi ya cnm falini merak ettim .selena fln ne dedi.

Sende öyle canım.Alkahım bu gece bu konudaki tüm arkadaşlarımada banada huzur sağlık ferahlık ve gerçek aşkı nasib etsin..
başınız sağolsun..benimde hayatımda 2 kez oldu bu şekilde çok etkisinden çıkamadığım.. arkadaşlarımdan biri vefat etti henüz nişanlıydı..diğeride arkadaşımın eşiydi trafik kazasında vefat etti çocuk( ilk olayda (3 yıl önce ) farklı bir ilişkim için üzülüyodum..arkadaşımın eşi vefat ettiğindede nişanlımla berbattı aramız.. şunu dediğimi hatırlıyorum; biz aşkı bulamıyoruz bulanları da hayat ayırıyor dedim iki olayda da kendi kendime..Allah sabırlar versin sevenlerine

Saol bitanem aminn seninde başın saolsun tanık oldukların kolay şeyler değilmiş(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…