Binnaz Abla

aynen hatta yuzde 98 ble olablr
Valla canim aynen bende oyleydi cunku wn guvendigim samimiyetine inandiklarim bile dalga gecer gibi donecek demisti ama bende soyle bir olay oldu bi hareketini gordum ve iyikide fallarim cikmamis donmemis dedim geriye baktigimda sadece guluyorum sende oyle olacaksin emin ol

canım sosyal medyadan bişey olcak degl de sadece oyalanıyrum kafa dagtyrum.geç bile kalmışım

Cok bekletiyor ya ve daha ayrinti verse cok iyi olurdu

canım en hayırlısı bu sıkıcı durumdan kurtulman sendede ne sabrı vardı anlamadım.

canım en hayırlısı bu sıkıcı durumdan kurtulman sendede ne sabrı vardı anlamadım.
ben de kendıme ınanamadım bu kafayı ben 9 ay nasıl yaşadım dye.s.s ben sımdı kendıme gelıyorum adam 9 ay once benı braktgı an kendıne geldı..sımdı dusunuyorumda aramızdakı ucurumu.....ama fallara sorsan hala doner doner 10 yılda gecse bana dönecek dyen falcı blurum ben

oynamıyorum artık çok küsüm 2 seferdir saraylıya fal atmaya çalışıyoruz ama olmuyo 2dk lık alım açtığı için gönderemiyoruz, her şeyi önceden hazırladım bide, tl yi yükledim, yorum kısmını önceden bi yere yazıp copy-paste bile yaptım, fotolar yüklenince düştük...
internet kurbanı oluyorum...

donmez diyen olmadimi

Aynı durumdayız, ben de gönderemedim gene.Saraylı bir çözüm bulur diye düşünüyorum

ya canım ne hareketini gördün, seni kıracak üzecek bir şey mi dedi? bizde zamanında üzüldük ama geçti be yaw, şimdi karşımda olsa şu hareketi çekerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…