Valla canim aynen bende oyleydi cunku wn guvendigim samimiyetine inandiklarim bile dalga gecer gibi donecek demisti ama bende soyle bir olay oldu bi hareketini gordum ve iyikide fallarim cikmamis donmemis dedim geriye baktigimda sadece guluyorum sende oyle olacaksin emin olaynen hatta yuzde 98 ble olablr
aa cddmısın canım nasıl okudun sadece ya latifmı dedin icinden :)
canım sosyal medyadan bişey olcak degl de sadece oyalanıyrum kafa dagtyrum.geç bile kalmışımcanım ben inanıyorumki,senin içine artık hayırlı şeyler doğuyor,kul şıkışmazsa hızır yetişmezmiş,sana hızır yetişmiş senin yolundan geçmiş,bu dualarında hikmetidir,allah sana hayırlı olan muradını verecektir inancını kaybetme yeterki,
Cok bekletiyor ya ve daha ayrinti verse cok iyi olurduMarple'm az kaldı naz bir ay dedi bakalım olacak mı gelişme olursa doğrudan yazarım, bana Naz cok pembe geldi ama tekrar baktırır mıyım evet baktırırım sevdim, gayet sevecen soru sorsan tekrar tekrar cevaplıyor, sevindim beğendiğine keşke daha çok bilip biraz da olacakları söyleyseymiş sana
ben de öle okucam canım artk bıtsn ıstıyrum. aynen bende özgur kalmak istiyorumevet ya latif şeklinde okudum. özgürüm artık
Tellweye nolmus ya baska bir sey cikiyorbende hayatımda ılkkez bırını bukadr bekledım 2 ay taş çatlasa..dememkki beklemek kolayıma geldı
canım sosyal medyadan bişey olcak degl de sadece oyalanıyrum kafa dagtyrum.geç bile kalmışım[/QUOT
canım bu sıkıntıdan kurtulmak en hayırlısı,elbette vakit geçireceksin,bu kadar zamandır sende ne sabrı varmış anlamadım
Tellweye nolmus ya baska bir sey cikiyor
ben de kendıme ınanamadım bu kafayı ben 9 ay nasıl yaşadım dye.s.s ben sımdı kendıme gelıyorum adam 9 ay once benı braktgı an kendıne geldı..sımdı dusunuyorumda aramızdakı ucurumu.....ama fallara sorsan hala doner donercanım en hayırlısı bu sıkıcı durumdan kurtulman sendede ne sabrı vardı anlamadım.
canım bnde sorun yok:/Tellweye nolmus ya baska bir sey cikiyor
Mobil siteye girince reklam cikiyor track yasziyorcanım bnde sorun yok:/
Selena seruven meryem ilkay kesira donerZaten fallara bakarsak yuzde 95 donecek sadece yuzde 5 lik kisim donmeyecek diyenlerdir maalesef
donmez diyen olmadimiValla canim aynen bende oyleydi cunku wn guvendigim samimiyetine inandiklarim bile dalga gecer gibi donecek demisti ama bende soyle bir olay oldu bi hareketini gordum ve iyikide fallarim cikmamis donmemis dedim geriye baktigimda sadece guluyorum sende oyle olacaksin emin ol
Aynı durumdayız, ben de gönderemedim gene.Saraylı bir çözüm bulur diye düşünüyorumoynamıyorum artık çok küsüm 2 seferdir saraylıya fal atmaya çalışıyoruz ama olmuyo 2dk lık alım açtığı için gönderemiyoruz, her şeyi önceden hazırladım bide, tl yi yükledim, yorum kısmını önceden bi yere yazıp copy-paste bile yaptım, fotolar yüklenince düştük...
internet kurbanı oluyorum...
bn web ten açtım canım ya telefnm kasıyorMobil siteye girince reklam cikiyor track yasziyor
böyle çok sinir oluyor gerçekten, anlık kaçırıyoruzAynı durumdayız, ben de gönderemedim gene.Saraylı bir çözüm bulur diye düşünüyorum
Valla canim aynen bende oyleydi cunku wn guvendigim samimiyetine inandiklarim bile dalga gecer gibi donecek demisti ama bende soyle bir olay oldu bi hareketini gordum ve iyikide fallarim cikmamis donmemis dedim geriye baktigimda sadece guluyorum sende oyle olacaksin emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?