katina severim,ama zaman göstermez katina geç ya da yakın der, zaman vermişmiydi?Ben katina attim
Katinada asla gorulemeyecek seyleri soyledigi icin zamanda verdikatina severim,ama zaman göstermez katina geç ya da yakın der, zaman vermişmiydi?
bu hafta deneyeyim o zaman, teşekürler tatlım :)Katinada asla gorulemeyecek seyleri soyledigi icin zamanda verdi
Rica ederim cnmbu hafta deneyeyim o zaman, teşekürler tatlım :)
Canım meryem olumlu ya herkese yani olumsuz dediği üç beş tane ya vardır ya yoktur o da arkadaşımıza denk gelmiş iştene kadar cok olumsuz var ilkay meryem doncek dedi bana nesbyi denemedm pahali diye rezzan anda cok iyi gelecek icin ins cikmaz ya .meryem i herkeze olumlu saniyodum sasirdim seruvene baktirmadinmi oda bi harika ya
Buda boom o zaman of nisanda hepsi patlicak nerdeyseCanım meryem olumlu ya herkese yani olumsuz dediği üç beş tane ya vardır ya yoktur o da arkadaşımıza denk gelmiş işte
Meryeme 2 fal yolladim ilk falim kasim ayindaydı sonucu olumsuz baģladıCanım meryem olumlu ya herkese yani olumsuz dediği üç beş tane ya vardır ya yoktur o da arkadaşımıza denk gelmiş işte
Berrin dimi bu kisi?bide kahvesinimi tarotunumu onerirsin?Gecmisten bir cok seyi tak tak oneme dökmustu baska falcımı acaba diye dusundum ama yakın gecmiste yasadigim bir kac olayi sebepleriyle yazmisti
ben 14 subatta baktirdim once kahve sonra tarot indirimdeyken katinada yollamayı dusunuyorum.yanildigi tek bir nokta vardi gecmiste yasanan bir olayı hala yasaniyormus gibi yazmis.ggelecek icin mart sonu nisan başı demis.
Gecmis yakin gecmis ve anda bildikleri diger falcilardan daha tutarliydi bende.
Canim evet berrin ben 2sinide denedim ve 2 sindede iyiydi ayri ayri olaylari bildi kahvede soylemedigini tarotta soylediBerrin dimi bu kisi?bide kahvesinimi tarotunumu onerirsin?
yagmura ocak ayinda 2..falimi atmistim cok sacma bulmustum yorumu bir dahada atmam demistim ama dun okudigumda cok sasirdim.1 hafta onne ogrendigim herseyi o bana ocak ayinda zaten soylemis.ve yasayacaklarimida kademe kademe soylemis.onlarca fal baktirdim ve %98 nerdeyse tek cikan fal yagmurin fali olmus.iilk falimı okudum sonra tarottu ilk falım %70 civarıda o falı dogru bu gun tekrar yolladım.sanirim ben gelecek ile ilgili soylediklerini yasayacagım falcimi buldum kizlar.
kesinlkkle pembe tablo degil yada cok olumsuz değil cidden cok mantikli seyler soylemis.mmesela 4 ay icinde yasayacaksiniz bu durumu demis ilk falinda kasim 19 da baktirmisim 6 subatta haber aldim 25 subatta netlesti soyledigi olay
yagmurun fallarini baska yasayan varmi.
tellwedeki fallarimi mail olarak yolladim ve baktim hepsine
naazz patlamis 1 ay demis ustunden 3 ay gecmis ve su ve ates faliydi sanirim 2 sine bir bakmisti ayni anda ama patlamis
barkiel zamanda patlamis
luna 300.faliydim sevincinden su ve emerji faliydi sanirim yolladigim fala ek olarakta onlara nakmisti kendisi mart sonu nisan basi demis ve tutarliymis fali ama sanirim yok artik
selena tarih vermemis ama cokta net ve tutarli olmamis gelecekle ilgili yorumu soylediklerini yasamadim yani
saraylı ve kirazeyi dinleyedim ama kiraze kasimda 2 ay demisti tarihte patladi yani.sarayliyla zaten uyusamadik 1.fali cok kotuydu 2 fali orta ama cogu tutarsiz bir yorumdu
asicicek tekrar okuyunca ilk falini 1 hafta demis o zaman patlamis cokkktann 2. Falı ise zaten gun sonra patlamisti olmuycak dedigi sey olmustu
rezzan abla olumluydu bir hasta ziyatetin olucak aile buyuyu ve sikılicaksin laf sozden demisti 1 hafta once yasamistim zaten gelecek tutmadi
maya demir aralik 21 de guzel bir haber alicaksin demisti ailecek seviniceksiniz hameyle ilgili demisti 20 sinde haber almistim falin geneli olumluydu
kerem avsar olasi yasanabilecek bir olay icin ocak en gec ocak diye diretti ama olmadi subat son haftasi oldu ama dedigi gibi olmadi
rania ocak dedi en gec kerem gibi ayni ve onunda dedigi gibi yasanmadi tahmini bir yorumdu yani olabilecek bir seydi zaten
gonca polat anlatimi tarzi hayran kaldim o kadina nisan mayis bahar aylari dedi zamani var ama o ara baktirdigim fallarda sadece o ve luna bahar aylari demisler.
Elif ısik berbatti anda analizde iade almistim
selin imer ani gecmisi bildi ama olaylari yasayan kisileri karistirdi komikti ama o kadinin anlatimina orneklemelerine bayildim
aylin 2 fal attim gecmiste iyi anda ehh diyebilirim berrin aylinden daha iyiydi bende gecmis ve an konusunda soyledigi ilk olay dedigi gibi yasanmadi 2 olay icin en gec nisan dedi
Emine 2 fal harfleri bildi bir kac sey daha ama genelde hava ve karisik bir fal ve bama AKREP demedi oglak yengeç ama Akrep demedi :) akrep burcu olani oglak yada yengec dedi :))
Ilkay gur ilk fali kabus gibiydi sinir etti beni uslubu anlatimi cok kabaydi 14 subatta tutarlimi degilmi diye yolladim evet tutarliydi ama daha yumusak ve duzgun uslubuyla kirmadan dokmeden guzel bir yorumdu tarih yok
bilge ozdoģru ilk katinami ona yollamistim yaziliydi redmen dover gibiydi sanki yazidan bagiriyor haykiriyor gibi hiseetmistim okurken oldurdu bitirdi dagitti oyle bir yorumdu bir dahada yollamadim
alex nenolucak ne olmuycak ama olirsa olumsuz olur ama olursa ama yasanirsa gibi havada berbat bir yorumdu tarih yotuk an yoktu gecmis yoktu
Kizlar cok baktirdim aklima gelenler bunlar.bbutun falcilarin olacagini soyledigi net bir olay var bir agizdan sanki anlasmislar gibi ilk tarihler ocak subat gibiydi simdi mart nisan diyorlar ama hepsi ayni seyi soyluyorlar soylediler.ssonuc ne olur bilemem eger dedikleri olay yasanirsa en iyi kim bilmis yasanackalri yazarim kizlar.
evet ama fal atıcaksan yağmur çok bekletiyo haberin olsunyağmur dediğiniz telwedeki klothoyağmur mu?
Evet canımyağmur dediğiniz telwedeki klothoyağmur mu?
daha önce baktırdım fakat çok beğenmedim tutmasına şaşırdımevet ama fal atıcaksan yağmur çok bekletiyo haberin olsun
kıim bu kızlar??Rica ederim cnm
Berin hangi sitedeberrinin tarot puanı 80 ya iyi mi gerçekten? bi de klothoya ben de burdan görüp baktırdım bu kadar yanlış kötü bi fal görmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?