Binnaz Abla

daha önce baktırdım fakat çok beğenmedim tutmasına şaşırdım
Aynen fal geldiginde okuduğumda bende begenmemistim hatta burdan bir arkafaslada paylasmistim daha yollama dedi.
reklam olarak algilamayin lutfen beni bilen bilir.bbenimde cop dedigim bir faldı ama tekrar okudumda ciktıgını farkettim
cogunuzun saraylısi var benimde 1 falcım oldu.

yok reklam yaptığınızı düşünmedim zaten :) saraylı bende de bilemedi bir tek benim falcım yok

merhaba hatunlar..artık fallara ınancım kalmadı malum beyaz atlı prensim de bir türlü gelmedi :) o kadar fal baktırdım bana yarısından cogu barısacaksınız dedı,kız eglencelık kız dedı,diğer kısmı da hayatına bırı girecek dedi ne gelen var ne giden ayrıldılar mı bılmıyorum da acıkcası umrumda da degıldı ıkı aya yakındır gormuyordum ta ki akşam bir organizasyon var ve ikimizde davetliyiz bu haber gelene kadar..rüyamda tabanca gördüm tabanca patlamadı sadece gördüm o da haber demek...ama kızın arkadası falan da gıdıyor kız da gıder büyük ihtimalle ayrılmadıklarını tekrar gorurum ama en onemlisi hala bir şey hissediyor muyum yoksa gözden uzak olan gönülden de uzak olur mu onun telaşı olustu bırazcık ne yapmam,nasıl davranmam gerektiğini biliyorum aslında ama bılmıyorum sıze danısmak istedim..umarım onları mutlu gordugumda bu daha dune kadar benle mutluydu diyip depreşmem..sonucta yasanmıslıklar var her ne kadar beyinde bitti desemde kalpte canlanmaz umarım...

Erkeklere acimanin bi manasi yok onlar ani yasiyor biz eski anilarda kaliyoruz
O yok gibi davran en iyisi. Kiz arkadasiyla gelirse napabilirsin ki?

sadece çok mutlu ol çok gülümse ve çok güzel hazırlan.en pozitif halinle git ve hep gülümse.
hem ne kaybettiğini görsün hemde bırak o tutuşacak..bekle ve gör:)bugün sizin için milad olabilir:)sende hala onu istiyormusun aşıkmısın bunu anlarsın canım..çok heycanlııı:)

ben sanmıyorum kuzum ama sakinleşmek için bol bol ada çayı içip gidicem bakalım neler olacak heyecanlıyım biraz süslenip püslenmem lazım valla şimdiden ter bastı geçmişle yüzleşmek ne zormus :)

ben sanmıyorum kuzum ama sakinleşmek için bol bol ada çayı içip gidicem bakalım neler olacak heyecanlıyım biraz süslenip püslenmem lazım valla şimdiden ter bastı geçmişle yüzleşmek ne zormus :)
canım çok heycanlanıcağını düşünüyosan dideral diye bi ilaç var hatta bazı ünlüler sahneye çıkmadan önce kullanıyomuş heycanlarını bastırmak için doktor bana sunumlardan falan önce rahat olmam için vermişti çok stres yapıyodum epey işe yarıyo

tamamdır kuzum teşekkür ettim hemen alıyorum ne tepki vereceğimi bilmediğim için biraz tuhafım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…