biryolunvar da. indirim yapmış bu ay içinBerin hangi sitede
Aynen fal geldiginde okuduğumda bende begenmemistim hatta burdan bir arkafaslada paylasmistim daha yollama dedi.daha önce baktırdım fakat çok beğenmedim tutmasına şaşırdım
açıkcası onun falını bende hiç beğenmemiştim,tek attım bidada atmadım o kadar yaniberrinin tarot puanı 80 ya iyi mi gerçekten? bi de klothoya ben de burdan görüp baktırdım bu kadar yanlış kötü bi fal görmemiştim
yok reklam yaptığınızı düşünmedim zaten :) saraylı bende de bilemedi bir tek benim falcım yokAynen fal geldiginde okuduğumda bende begenmemistim hatta burdan bir arkafaslada paylasmistim daha yollama dedi.
reklam olarak algilamayin lutfen beni bilen bilir.bbenimde cop dedigim bir faldı ama tekrar okudumda ciktıgını farkettim
cogunuzun saraylısi var benimde 1 falcım oldu.
Dun geceden beri 3 kisi var ondabu berrin ne zaman girer acaba ya sırada 3 kişi var zaten
paylaşamadım ya şimdi bütün arkadaşlarıma çıkıcak o falan facebookun bu huyundan nefret ediyorumilkay faceden tek kahve resmine kisa yorum yapicak isteyen atsin
merhaba hatunlar..artık fallara ınancım kalmadı malum beyaz atlı prensim de bir türlü gelmedi :) o kadar fal baktırdım bana yarısından cogu barısacaksınız dedı,kız eglencelık kız dedı,diğer kısmı da hayatına bırı girecek dedi ne gelen var ne giden ayrıldılar mı bılmıyorum da acıkcası umrumda da degıldı ıkı aya yakındır gormuyordum ta ki akşam bir organizasyon var ve ikimizde davetliyiz bu haber gelene kadar..rüyamda tabanca gördüm tabanca patlamadı sadece gördüm o da haber demek...ama kızın arkadası falan da gıdıyor kız da gıder büyük ihtimalle ayrılmadıklarını tekrar gorurum ama en onemlisi hala bir şey hissediyor muyum yoksa gözden uzak olan gönülden de uzak olur mu onun telaşı olustu bırazcık ne yapmam,nasıl davranmam gerektiğini biliyorum aslında ama bılmıyorum sıze danısmak istedim..umarım onları mutlu gordugumda bu daha dune kadar benle mutluydu diyip depreşmem..sonucta yasanmıslıklar var her ne kadar beyinde bitti desemde kalpte canlanmaz umarım...
Sence kahvemi tarotmu? Katinamı canım tskler cvpbiryolunvar da. indirim yapmış bu ay için
hiç baktırmadım onaSence kahvemi tarotmu? Katinamı canım tskler cvp
merhaba hatunlar..artık fallara ınancım kalmadı malum beyaz atlı prensim de bir türlü gelmedi :) o kadar fal baktırdım bana yarısından cogu barısacaksınız dedı,kız eglencelık kız dedı,diğer kısmı da hayatına bırı girecek dedi ne gelen var ne giden ayrıldılar mı bılmıyorum da acıkcası umrumda da degıldı ıkı aya yakındır gormuyordum ta ki akşam bir organizasyon var ve ikimizde davetliyiz bu haber gelene kadar..rüyamda tabanca gördüm tabanca patlamadı sadece gördüm o da haber demek...ama kızın arkadası falan da gıdıyor kız da gıder büyük ihtimalle ayrılmadıklarını tekrar gorurum ama en onemlisi hala bir şey hissediyor muyum yoksa gözden uzak olan gönülden de uzak olur mu onun telaşı olustu bırazcık ne yapmam,nasıl davranmam gerektiğini biliyorum aslında ama bılmıyorum sıze danısmak istedim..umarım onları mutlu gordugumda bu daha dune kadar benle mutluydu diyip depreşmem..sonucta yasanmıslıklar var her ne kadar beyinde bitti desemde kalpte canlanmaz umarım...
oradan cıkmalı mıyım yoksa kalmalı mıyım bilmiyorum kuzum..Erkeklere acimanin bi manasi yok onlar ani yasiyor biz eski anilarda kaliyoruz
O yok gibi davran en iyisi. Kiz arkadasiyla gelirse napabilirsin ki?
ben sanmıyorum kuzum ama sakinleşmek için bol bol ada çayı içip gidicemsadece çok mutlu ol çok gülümse ve çok güzel hazırlan.en pozitif halinle git ve hep gülümse.
hem ne kaybettiğini görsün hemde bırak o tutuşacak..bekle ve gör:)bugün sizin için milad olabilir:)sende hala onu istiyormusun aşıkmısın bunu anlarsın canım..çok heycanlııı:)
canım çok heycanlanıcağını düşünüyosan dideral diye bi ilaç var hatta bazı ünlüler sahneye çıkmadan önce kullanıyomuş heycanlarını bastırmak için doktor bana sunumlardan falan önce rahat olmam için vermişti çok stres yapıyodum epey işe yarıyoben sanmıyorum kuzum ama sakinleşmek için bol bol ada çayı içip gidicembakalım neler olacak heyecanlıyım biraz süslenip püslenmem lazım valla şimdiden ter bastı geçmişle yüzleşmek ne zormus :)
tamamdır kuzum teşekkür ettim hemen alıyorum ne tepki vereceğimi bilmediğim için biraz tuhafım..canım çok heycanlanıcağını düşünüyosan dideral diye bi ilaç var hatta bazı ünlüler sahneye çıkmadan önce kullanıyomuş heycanlarını bastırmak için doktor bana sunumlardan falan önce rahat olmam için vermişti çok stres yapıyodum epey işe yarıyo
oradan cıkmalı mıyım yoksa kalmalı mıyım bilmiyorum kuzum..
aynen orası da öyle kuzum..Bence enkinlik sonuna kadar kalmalisin sen ondan rahatsiz degilsin o seninden rahatsizsa defolup gidebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?