Süslen püslen simdi ac bir müzik kendine gel önce savasma ruhun gelsin eye of tigeraynen orası da öyle kuzum..
destekleriniz için teşekkürler iyi ki varsınızSüslen püslen simdi ac bir müzik kendine gel önce savasma ruhun gelsin eye of tigerhadi bakalim en güzel halinle git
canım bi de ikisini birlikte görürsen gülümseyerek bak seninkine sonra yanındaki kızı baştan ayağa bi süz gülümseyerek hah bunu mu buldun der gibi sonra yine gülümseyerek son derece mutlu olarak dön eğlenmene bakaynen orası da öyle kuzum..
hahahahahacanım bi de ikisini birlikte görürsen gülümseyerek bak seninkine sonra yanındaki kızı baştan ayağa bi süz gülümseyerek hah bunu mu buldun der gibi sonra yine gülümseyerek son derece mutlu olarak dön eğlenmene bak
bayıldım işte bu sözüneBence enkinlik sonuna kadar kalmalisin sen ondan rahatsiz degilsin o seninden rahatsizsa defolup gidebilir...
Kız sana noldu duygusuz çatşıyorum meraktan bu ne ya btn fallarımız ters tepti desenehahahahahaumarım yaparım kuzum valla istiyorum gülümserim kesin de
Berrini ben de deniyim dedim girmiyor mu yabilgehatun kahve alımını kapamış sadece tarot bakıyobirine kahve atmam lazım berrini bekledim girmedi napsam ne etsem
kapamamış daha bugün son alımlar diyo koş yakala :)Berrini ben de deniyim dedim girmiyor mu yaecem23 hesabını kapatmış ona aşk sonuç atasım vardı çok ama
Ohaaa hemen atıyorum oley ya harikasın çok tşk haber içinkapamamış daha bugün son alımlar diyo koş yakala :)
ayy kuzum valla ters tepti tepetaklak oldu fallar..bunlar kızla devam ediyor galiba ama kız sürekli söz paylasıyor ayrılıkla ilgili erkeklerle falan geziyor çözemedim..akşam bir organizasyon var kız da gelecek benim eskisi de geliyor ben de davetliyim cümbüş alanı olacak kim kime dum dumaKız sana noldu duygusuz çatşıyorum meraktan bu ne ya btn fallarımız ters tepti desene
ecem kötüydü ya canım ne geçmiş ne an, durum hiç bi şey bilememiş. sadece gelecekle ilgili tanışıcağım çocuğu anlatmış. ona da 6-7 ay falan vermiş. o zamana kadar 50 çocukla tanışırım ya nerden anlıyım o olduğunu:)Berrini ben de deniyim dedim girmiyor mu yaecem23 hesabını kapatmış ona aşk sonuç atasım vardı çok ama
Hahahahaha ben de geleyim mi kız :)ayy kuzum valla ters tepti tepetaklak oldu fallar..bunlar kızla devam ediyor galiba ama kız sürekli söz paylasıyor ayrılıkla ilgili erkeklerle falan geziyor çözemedim..akşam bir organizasyon var kız da gelecek benim eskisi de geliyor ben de davetliyim cümbüş alanı olacak kim kime dum dumane olacak ben de bilmiyorum sen de gelişme var mıı
Ben eceme atmıştım canım aşk sonuç baya iyiydi ya sen aşk sonuç mu attınecem kötüydü ya canım ne geçmiş ne an, durum hiç bi şey bilememiş. sadece gelecekle ilgili tanışıcağım çocuğu anlatmış. ona da 6-7 ay falan vermiş. o zamana kadar 50 çocukla tanışırım ya nerden anlıyım o olduğunu:)
ama tabii sen bilirsin yine de canım:)
gel gel tanıdık adam falan varsa toplaHahahahaha ben de geleyim mi kız :)
yok canım kahveydi benim. olabilir o zaman belki o özel bi falsa onda iyidirBen eceme atmıştım canım aşk sonuç baya iyiydi ya sen aşk sonuç mu attın
Zaten tellweden kredi alamadım ya hata verip durdu nariaya attım bendeyok canım kahveydi benim. olabilir o zaman belki o özel bi falsa onda iyidir
Hahahahahahaahahahahahahahahahaha Var ya zaten çingeneliğim tuttu kızı alırız ortaya saç baş yolarız ya btn hıncımızı kızdan alalımgel gel tanıdık adam falan varsa topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?