Binnaz Abla

hahahahaha umarım yaparım kuzum valla istiyorum gülümserim kesin de

bilgehatun kahve alımını kapamış sadece tarot bakıyo birine kahve atmam lazım berrini bekledim girmedi napsam ne etsem

Kız sana noldu duygusuz çatşıyorum meraktan bu ne ya btn fallarımız ters tepti desene
ayy kuzum valla ters tepti tepetaklak oldu fallar..bunlar kızla devam ediyor galiba ama kız sürekli söz paylasıyor ayrılıkla ilgili erkeklerle falan geziyor çözemedim..akşam bir organizasyon var kız da gelecek benim eskisi de geliyor ben de davetliyim cümbüş alanı olacak kim kime dum duma ne olacak ben de bilmiyorum sen de gelişme var mıı

Berrini ben de deniyim dedim girmiyor mu ya ecem23 hesabını kapatmış ona aşk sonuç atasım vardı çok ama
ecem kötüydü ya canım ne geçmiş ne an, durum hiç bi şey bilememiş. sadece gelecekle ilgili tanışıcağım çocuğu anlatmış. ona da 6-7 ay falan vermiş. o zamana kadar 50 çocukla tanışırım ya nerden anlıyım o olduğunu:)
ama tabii sen bilirsin yine de canım:)

Hahahahaha ben de geleyim mi kız :)

Ben eceme atmıştım canım aşk sonuç baya iyiydi ya sen aşk sonuç mu attın

4252 sayfa geçmiş adam akıllı geleceği tutturan hiç bir falcı yok.Enerji meselesi deyip geçiştiriyoruz hep ama iyi olan herkese aynı derecede tutturmalı bence.Anlık durum analizi iyi olan bir kaç yorumcu var fakat geleceği bilen yok.Bu ay geçince bakılan tüm fallarda verilen tarih muhtemelen haziran ya da temmuz olacak öyle görünüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…