- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ayy yok eskısınden alalım hıncııHahahahahahaahahahahahahahahahaha Var ya zaten çingeneliğim tuttu kızı alırız ortaya saç baş yolarız ya btn hıncımızı kızdan alalım
Ay ben ne zaman görsem aklıma bihterin bi capsı geliyor ya ahahah şimdi buraya kopyalardım da küfürlü11
ayy yok eskısınden alalım hıncııvalla bugun bır sey olmayacak ama karsılasma anı benım ıcın nasıl olacak merak edıyorum
ay valla cıkacagım da nasıl cıkıcam bılmıyorumAy ben ne zaman görsem aklıma bihterin bi capsı geliyor ya ahahah şimdi buraya kopyalardım da küfürlübence sen de aynen öyle çık karşısına
zaten fallarda çıkmıyo ne biçim falcı bunlarrrrr...bu duygusuz için bu benim içinnnn budaaa secret içnnnn bu thalix için bla bla bla diyeee Allah ne verdiyse yapıştır suratına:)))Hahahahahahaahahahahahahahahahaha Var ya zaten çingeneliğim tuttu kızı alırız ortaya saç baş yolarız ya btn hıncımızı kızdan alalım
şırak şırakkk valla bol kahkahalarıyla bugun suratıma cogu seyi çarpmaya calısacaklar o da kesin bastırmam lazım onlarızaten fallarda çıkmıyo ne biçim falcı bunlarrrrr...bu duygusuz için bu benim içinnnn budaaa secret içnnnn bu thalix için bla bla bla diyeee Allah ne verdiyse yapıştır suratına:)))
En güzel cevap görmezden gelmektir :)şırak şırakkk valla bol kahkahalarıyla bugun suratıma cogu seyi çarpmaya calısacaklar o da kesin bastırmam lazım onları
Ona da yolladım bi katina hadi bakalımBerrin acmis kizlar bekleyen varsaaaa
aynen canım katılıyorum iyi olan bilir yani senin enerjin düşük falan bahane bence. işte biz de bile bile kandırılmaya göz yumuyoruz, maksat eğlence kafa dağıtmak falan. yoksa bi şey bilmedikleri çok net ve çoğu falcı da 4-5 aydan önce tarih vermiyor, ne de olsa o falı unutucağımızı biliyolar o zamana kadar.4252 sayfa geçmiş adam akıllı geleceği tutturan hiç bir falcı yok.Enerji meselesi deyip geçiştiriyoruz hep ama iyi olan herkese aynı derecede tutturmalı bence.Anlık durum analizi iyi olan bir kaç yorumcu var fakat geleceği bilen yok.Bu ay geçince bakılan tüm fallarda verilen tarih muhtemelen haziran ya da temmuz olacak öyle görünüyor
bende atıp atmamakta karasızımOna da yolladım bi katina hadi bakalım
Ben atamadım canım ya :S bgn ne olduysa falalem hemen kbl etti tellweyle biryolun var bir türlü kabul etmedi ödemelerimibende atıp atmamakta karasızım
aynen onu yapacagım inşallh kuzum ki ne hissedip hissetmediğimi de anlamıs olacagım..En güzel cevap görmezden gelmektir :)
tek kötü yanın var duygusuz .o da gerçekçi olucam diye kendini ümitsizliğinle o kadar hırpalıyosunki olacak işide olmaz hale getiriyosunnnşırak şırakkk valla bol kahkahalarıyla bugun suratıma cogu seyi çarpmaya calısacaklar o da kesin bastırmam lazım onları
ayy secret'im tamam kızmatek kötü yanın var duygusuz .o da gerçekçi olucam diye kendini ümitsizliğinle o kadar hırpalıyosunki olacak işide olmaz hale getiriyosunnnsana bu akşam ağzını açık bırakıcak güzellikte şeyler olcak diyorumm!!
evet cici cici etek giydim arkası acık bir bluz topuklu ve kırmızı ruj her ne kadar negatif olsam da secret için pozitif takılıyorumgece bana hazır mı bılmem ama ben geceye hazırım
Ay ben topukluyu en son lise mezuniyetimde giydim yaevet cici cici etek giydim arkası acık bir bluz topuklu ve kırmızı ruj her ne kadar negatif olsam da secret için pozitif takılıyorumgece bana hazır mı bılmem ama ben geceye hazırım
sımdı attım ya duramadım genetolin pişşşt tolan üyesi (bkz: kirpicik styla) berrine attın mı,yorumunu merak ettim ben de bu ay sadece berrine atacağım başka da kimseye atmayacağım valla en son kırmızı cafedeki faciadan sonra faldan soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?