Binnaz Abla

11
Hahahahahahaahahahahahahahahahaha Var ya zaten çingeneliğim tuttu kızı alırız ortaya saç baş yolarız ya btn hıncımızı kızdan alalım
ayy yok eskısınden alalım hıncıı valla bugun bır sey olmayacak ama karsılasma anı benım ıcın nasıl olacak merak edıyorum

Hahahahahahaahahahahahahahahahaha Var ya zaten çingeneliğim tuttu kızı alırız ortaya saç baş yolarız ya btn hıncımızı kızdan alalım
zaten fallarda çıkmıyo ne biçim falcı bunlarrrrr...bu duygusuz için bu benim içinnnn budaaa secret içnnnn bu thalix için bla bla bla diyeee Allah ne verdiyse yapıştır suratına:)))

zaten fallarda çıkmıyo ne biçim falcı bunlarrrrr...bu duygusuz için bu benim içinnnn budaaa secret içnnnn bu thalix için bla bla bla diyeee Allah ne verdiyse yapıştır suratına:)))
şırak şırakkk valla bol kahkahalarıyla bugun suratıma cogu seyi çarpmaya calısacaklar o da kesin bastırmam lazım onları

aynen canım katılıyorum iyi olan bilir yani senin enerjin düşük falan bahane bence. işte biz de bile bile kandırılmaya göz yumuyoruz, maksat eğlence kafa dağıtmak falan. yoksa bi şey bilmedikleri çok net ve çoğu falcı da 4-5 aydan önce tarih vermiyor, ne de olsa o falı unutucağımızı biliyolar o zamana kadar.

zaten ben beklentiyi anı bilsin yetere indirile çok oldu:)

şırak şırakkk valla bol kahkahalarıyla bugun suratıma cogu seyi çarpmaya calısacaklar o da kesin bastırmam lazım onları
tek kötü yanın var duygusuz .o da gerçekçi olucam diye kendini ümitsizliğinle o kadar hırpalıyosunki olacak işide olmaz hale getiriyosunnn sana bu akşam ağzını açık bırakıcak güzellikte şeyler olcak diyorumm!!

ayy secret'im tamam kızma valla insallah güzel şeyler olur tek temennim iyi düşünücem söz

tolin pişşşt tolan üyesi (bkz: kirpicik styla) berrine attın mı,yorumunu merak ettim ben de bu ay sadece berrine atacağım başka da kimseye atmayacağım valla en son kırmızı cafedeki faciadan sonra faldan soğudum

sımdı attım ya duramadım gene
8 mart ındırımınde bıde ılkaya atıcam bu ay baska fal atmıycam bende alıncak kozmetıklerım var 8 mart ındırımı oldugu ıcın bu aykı paralar oraya gıdcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…