- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
kuzummm olalımm yaa burdaa herkess olsunn en son caree fala düşmüşüzz valla üzülüyorumm bizeegelecekk sen merakk etmee görcenn bak [/QUOTE
Sıkıntıma ortak olup benımle üzülen güzel arkadaslarım bırbırımızı tanımıyoruz ama ıyıkı varsınız herbırınız ayrı ayrı tum kalbımle tesekkur ederım aglayarak yazıyorum suan ve ınanın FALlar yalan.paramıza yazık ınanın.bakın soyluyorum canlarım şuan bırdahada fıkır degıştırmem soz konusu değıl.Saraylı dışında hepsı yalan( dedıgınıde yazıyırum uzulucegım ıkı olay daha olucak dedı ve evet an ıtıbarıyle oldu aynen dedıgı oldu dıgerlerı aklınıza kım gelıyosaaa hepsıııı benım için bitti.kim gelıyosa kızlar.atmayın kımseye guvenmeyın husranı daha acı oluyo ve olduda (( ellerım tıtrıyo şuan ve ınanın FAL dıye bışey neyszzıkı yok ben anladım bugece anladım. Ve ben tam bır falkolıgım bunu ben dedıysem hepınız dersınız bıgun.hıcbırınız şuan benım yasadıgımı yasamıyın Rabbım hepınızı korusun kızlar.umarım guzel şeyler yasarsınız.benım ugruna kaybettıgım butun hayatım ve son 1 senem yanına kar kaldı ve bugece anladım o gittmiş ve ben bu içine yandıgım kahve telvelerı kartlar yuzunden boşu boşuna beklemiş ( hepınıze ÖyKü Gürman dan "CAN EVİm " şarkısını hedıye edıyorum şuan bangır bangr onu dınlıyorum hepınız bı ıkı dakanıxı ayırıp benım için dinleyın kardesınızın durumunu anlayın benden sıze gelsın.Allaha yardımcımız olsun hepımızın.
gelincee bu paralarıı al vallaaaaman kuzu vazgeçince geliyor hepsi...
havale etsinn yaaa fala sarmakk ne kötüü yaa duaa edincee olurr diyenleree tepkiyizz yemin ederimmcanım benim fal konusunda kendine kızmana gerek yok.insan bi umut arıyo.en çaresiz anlarında birisinin merak etme mutlu olcaksınız geri döncek vs tarzında yorumlarına deli gibi muhtaç oluyo.şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki. terkedildim hiçbi zaman yılmadım.1 sene boyunca bekledim.her gün ağladım deliler gibi ağladım.canım çıkana kadar ağladım.bi ara uyku ilacı içip sürekli uyumayı 6 ay sonra uyandığımda her şeyin geçmiş olmasını diledim. ama insanız sonuçta hayat devam ediyo. öyle ya da böyle bi şekilde devam ediyo. ve ben kalbimin acısından nefes dahi alamazken onun ilişkimizin bitmesinden hemen sonra diğer kızlara yöneldiğini öğrendim. buna rağmen bekledim tıpkı senin gibi. onu o kadar çok kıskandım ki.o kızın ölmesini dahi istedim. şuan senin onların fotoğrafına bakıp neler hissedebileceğini tahmin edebiliyorum. ama sonra noldu? falcılarda umut arayan ben, her mesaj sesinde belki o atmıştır diye umutla telefona koşup yine onun olmadığını öğrenen ben 1.5 sene sonra 15 yaşında tanışıp o zamanlar hiç sevmediğim hatta kötü bile davrandığım insanı sevdim.3 senedir birlikteyiz ve şuanki halime ben bile şaşırıyorum. o beni terkeden kalbimi söküp atan şerefsiz napıyo peki? şuan benim peşimde ve ağlayarak gözyaşlarımın bedelini ödemesini istediğim her bedel ödendi diyebilirim. ne kadar salakmışım diyosun eski günlere dönüp bakınca. zaman bi şekilde iyi olanın masum olanın haklı olanın lehine işliyo ve geçmişte kendini üzdüğün her an için gülüyosun. ama şuan tabiki böyle düşünemezsin acın daha çok taze. baya saçma bi öneri olacak ama hüngür hüngür ağla sana yaşattıklarının aynısını yaşamasını dile ve sonra otur mantıklı bi şekilde düşün. ben kimin için kendimi üzüyorum diye
hahahahaha valla parasının fazlasını alırımgelincee bu paralarıı al vallaaa
gelcekk yaaa sürünüyoo bencee bu nee aramıyoo sormuyoo derizz yaa sendee başkaa kuzummhahahahaha valla parasının fazlasını alırım
yokk kuzumm orasıı zatenn sitee yazıyomuşş güzell konuşş falann diyee burdaa tee ne zamann okumuştum hepsii güzel konusurr budaa sahtekarlıkk siteninn dediğinii kabul ediyolarr cünküüyüzyüzee cafedee falann baktırr aynıı paraa nerdeysee valla daha iyi sanaa
valla kuzu olmayınca olmuyor gelince de herkes aynı anda geliyor anlamadm ben bu durumugelcekk yaaa sürünüyoo bencee bu nee aramıyoo sormuyoo derizz yaa sendee başkaa kuzummkısmetlisindee maşallahh üzülmee
üzülmektenn tesellii aramışş ama kuzummv
valla kuzu olmayınca olmuyor gelince de herkes aynı anda geliyor anlamadm ben bu durumuvalla hissediyorum bir şeyler ama bilemiyorum ya ben tam vazgeçecegim o sırada gelecek gibi geliyor ki o durumdayım...ama haklı ben de cok yaptım ona kendi de diyor üzülmekten korkuyorum diye gelince tekrar sevebilir miyim mechul..
sitedee güzell bakann herkesee değişirr denersinn falann olan parana kuzumm mademm binnazıı bilee bilmiyosun uzaksınn cafe falcılarınaa bakk öyledir biliyomusunn öncee komşu teyzelerr sonraa cafee tell en son internett falcılarıı baştann başlaa benceeeyapma yaa(( var ya 1 tane adam gibi bakan olsa cidden bırakıcam da yok yani yok bulamıyorum. sitede güzel fal bakanlara duyrulurrrrr :)))))
Dönecek mi demiş canımkızlar naira şuman dan falım geldi. çok beğendim ve çok duygulandım.
saraylı, meryem ve klotho ile aynı şeyleri yazmış.
geleceği bilmiyorum ama kişisel analizi, geçmiş ve anı çok iyi yorumlamış.
çok mutlu oldum.
daimm etsinn kuzumm istediğinii duymuşsunnn inşalla cıkarr maşallahhkızlar naira şuman dan falım geldi. çok beğendim ve çok duygulandım.
saraylı, meryem ve klotho ile aynı şeyleri yazmış.
geleceği bilmiyorum ama kişisel analizi, geçmiş ve anı çok iyi yorumlamış.
çok mutlu oldum.
sitedee güzell bakann herkesee değişirr denersinn falann olan parana kuzumm mademm binnazıı bilee bilmiyosun uzaksınn cafe falcılarınaa bakk öyledir biliyomusunn öncee komşu teyzelerr sonraa cafee tell en son internett falcılarıı baştann başlaa benceeenerde yaşıyosunn istanbul izmir ankaraa falcılarıı var bi bak ordan öncee
valla donuna kadar almayı dusunuyorum kuzu gelirse o kıvamdayımüzülmektenn tesellii aramışş ama kuzummüzülmeee gelecekk sana yook bi arkadaşı yok diğerii senin ayarlarını bozduu gelince sor hesabınıı senn
Dönecek mi demiş canım
daimm etsinn kuzumm istediğinii duymuşsunnn inşalla cıkarr maşallahh
Sıkıntıma ortak olup benımle üzülen güzel arkadaslarım bırbırımızı tanımıyoruz ama ıyıkı varsınız herbırınız ayrı ayrı tum kalbımle tesekkur ederım aglayarak yazıyorum suan ve ınanın FALlar yalan.paramıza yazık ınanın.bakın soyluyorum canlarım şuan bırdahada fıkır degıştırmem soz konusu değıl.Saraylı dışında hepsı yalan( dedıgınıde yazıyırum uzulucegım ıkı olay daha olucak dedı ve evet an ıtıbarıyle oldu aynen dedıgı oldu dıgerlerı aklınıza kım gelıyosaaa hepsıııı benım için bitti.kim gelıyosa kızlar.atmayın kımseye guvenmeyın husranı daha acı oluyo ve olduda (( ellerım tıtrıyo şuan ve ınanın FAL dıye bışey neyszzıkı yok ben anladım bugece anladım. Ve ben tam bır falkolıgım bunu ben dedıysem hepınız dersınız bıgun.hıcbırınız şuan benım yasadıgımı yasamıyın Rabbım hepınızı korusun kızlar.umarım guzel şeyler yasarsınız.benım ugruna kaybettıgım butun hayatım ve son 1 senem yanına kar kaldı ve bugece anladım o gittmiş ve ben bu içine yandıgım kahve telvelerı kartlar yuzunden boşu boşuna beklemiş ( hepınıze ÖyKü Gürman dan "CAN EVİm " şarkısını hedıye edıyorum şuan bangır bangr onu dınlıyorum hepınız bı ıkı dakanıxı ayırıp benım için dinleyın kardesınızın durumunu anlayın benden sıze gelsın.Allaha yardımcımız olsun hepımızın.
AMİİNNNGuzelim bu heriflerin hepsinin kafasi kopsun insallah, hayvan herifler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?