Binnaz Abla

canım benim fal konusunda kendine kızmana gerek yok.insan bi umut arıyo.en çaresiz anlarında birisinin merak etme mutlu olcaksınız geri döncek vs tarzında yorumlarına deli gibi muhtaç oluyo.şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki. terkedildim hiçbi zaman yılmadım.1 sene boyunca bekledim.her gün ağladım deliler gibi ağladım.canım çıkana kadar ağladım.bi ara uyku ilacı içip sürekli uyumayı 6 ay sonra uyandığımda her şeyin geçmiş olmasını diledim. ama insanız sonuçta hayat devam ediyo. öyle ya da böyle bi şekilde devam ediyo. ve ben kalbimin acısından nefes dahi alamazken onun ilişkimizin bitmesinden hemen sonra diğer kızlara yöneldiğini öğrendim. buna rağmen bekledim tıpkı senin gibi. onu o kadar çok kıskandım ki.o kızın ölmesini dahi istedim. şuan senin onların fotoğrafına bakıp neler hissedebileceğini tahmin edebiliyorum. ama sonra noldu? falcılarda umut arayan ben, her mesaj sesinde belki o atmıştır diye umutla telefona koşup yine onun olmadığını öğrenen ben 1.5 sene sonra 15 yaşında tanışıp o zamanlar hiç sevmediğim hatta kötü bile davrandığım insanı sevdim.3 senedir birlikteyiz ve şuanki halime ben bile şaşırıyorum. o beni terkeden kalbimi söküp atan şerefsiz napıyo peki? şuan benim peşimde ve ağlayarak gözyaşlarımın bedelini ödemesini istediğim her bedel ödendi diyebilirim. ne kadar salakmışım diyosun eski günlere dönüp bakınca. zaman bi şekilde iyi olanın masum olanın haklı olanın lehine işliyo ve geçmişte kendini üzdüğün her an için gülüyosun. ama şuan tabiki böyle düşünemezsin acın daha çok taze. baya saçma bi öneri olacak ama hüngür hüngür ağla sana yaşattıklarının aynısını yaşamasını dile ve sonra otur mantıklı bi şekilde düşün. ben kimin için kendimi üzüyorum diye

havale etsinn yaaa fala sarmakk ne kötüü yaa duaa edincee olurr diyenleree tepkiyizz yemin ederimm geçecekk o bacımındaa durumuu onuu anlarımm bendee hepp kötü oluncaa burayaa yazıyorumm

yapma yaa (( var ya 1 tane adam gibi bakan olsa cidden bırakıcam da yok yani yok bulamıyorum. sitede güzel fal bakanlara duyrulurrrrr :)))))

v
gelcekk yaaa sürünüyoo bencee bu nee aramıyoo sormuyoo derizz yaa sendee başkaa kuzumm kısmetlisindee maşallahh üzülmee
valla kuzu olmayınca olmuyor gelince de herkes aynı anda geliyor anlamadm ben bu durumu valla hissediyorum bir şeyler ama bilemiyorum ya ben tam vazgeçecegim o sırada gelecek gibi geliyor ki o durumdayım...ama haklı ben de cok yaptım ona kendi de diyor üzülmekten korkuyorum diye gelince tekrar sevebilir miyim mechul..

üzülmektenn tesellii aramışş ama kuzumm üzülmeee gelecekk sana yook bi arkadaşı yok diğerii senin ayarlarını bozduu gelince sor hesabınıı senn

yapma yaa (( var ya 1 tane adam gibi bakan olsa cidden bırakıcam da yok yani yok bulamıyorum. sitede güzel fal bakanlara duyrulurrrrr :)))))
sitedee güzell bakann herkesee değişirr denersinn falann olan parana kuzumm mademm binnazıı bilee bilmiyosun uzaksınn cafe falcılarınaa bakk öyledir biliyomusunn öncee komşu teyzelerr sonraa cafee tell en son internett falcılarıı baştann başlaa benceee nerde yaşıyosunn istanbul izmir ankaraa falcılarıı var bi bak ordan öncee

kızlar naira şuman dan falım geldi. çok beğendim ve çok duygulandım.
saraylı, meryem ve klotho ile aynı şeyleri yazmış.
geleceği bilmiyorum ama kişisel analizi, geçmiş ve anı çok iyi yorumlamış.
çok mutlu oldum.

daimm etsinn kuzumm istediğinii duymuşsunnn inşalla cıkarr maşallahh

yok kız sen de beni faldan uzak biri sandın heralde binnaz ablayı çokönceden biliyodum da kahve falı uygulaması gibi dandik bi şey sanıyodum meğer orası baya işyeri gibi işliyomuş izmirde yaşıyorum daha önce alsancakta çok baktırdım hepsi salladı resmen o yüzden kafe de istemiyorum pek

Guzelim bu heriflerin hepsinin kafasi kopsun insallah, hayvan herifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…