Binnaz Abla

En nefret ettiğim olay işte bu ya, o pembe tabloları çizen falcıları bi kaşık suda boğasım geliyor. Ama ben hep dedim canım pembeci olduklarını düşündüklerimi, durumumu da açık açık anlattım imkansızlığını anlayın diye. Ama insan bekliyor işte. Neyse canım benim daha bu ay bitmedi :)

duygusuz_girl kuzumm senin hikayee yılan hikayesinee döndüü bencee bu oğlann sanaaa gelir dee gelirr
ay valla kuzu bır de gecen kı cocuk benden hoslanıyormus bunu soyledı benım ask mesk duygularım bom oldu biriyle konusmaya basladım bugun ucu de aynı anda geldi..valla kafada mı kuruyorum dıyorm ama ıcımden bır ses bır seyler olacak dıyor..

ordaa bi selinn imerr kuzumm zatenn okumuştumm burdaa hepp güzell konuşş falann diyomuşş sitee ama selin gerçektenn ordaa en iyi ve tekk iyii

az önce baktırdım seline ama doyumsuz ben tabiki doymadım yarın bi tane daha baktırmayı düşünüyorum. kenana mı baktırsam bilemedim yaaa ::SS

az önce baktırdım seline ama doyumsuz ben tabiki doymadım yarın bi tane daha baktırmayı düşünüyorum. kenana mı baktırsam bilemedim yaaa ::SS
kenanıı beğenmiştikk bizz ama falsepetine dee giripp üçkağıtt yaptıı burdaa melekopo ilee ortaya cıkardıkk falsepetindenn attılarr sen bilirsinn

burdaa okuduğumm en şanslıı kızsınn kuzumm yaaa maşallahhh ablamm aylarcaa yalnızdıı kimsee gelmedii kendinii kaşıı o oğlandaa sana gerii gelcekkk gelcektee gelcekk bizdee burdaa beyazz kadınlarr kulübü atışmasıı yapcazz

nasıl üçkağıtttt :O binnaz ablayı yeni keşfettim de pek hakim değilim konulara :d
yaa binnazdaa kenann falsepetindee egemenn sonraa biz burdaa bi arkadaşlaa yazdıkk falsepetine dee ordann attılarr aynısınıı binnazaa yazdımm tuttularr açgözlüü biri iştee bi orda bi burdaa paragöz

kuzum sen canın çıkana kadar ağlasan da geri dönüşü olmuyo maalesef üzülen canı yanan sen oluyosun ve emin ol senin gözyaşların senin ahın ondan çıkar hiç merak etme.şuan ''böyle demesi kolay geliyo size tabi'' diyebilirsin ama inan öyle. en nefret ettiğim çözüm yolu olsa da maalesef şuan tek çare ZAMAN

ağzınaa sağlıkk kuzumm olan bizeee oluyoo

yaa binnazdaa kenann falsepetindee egemenn sonraa biz burdaa bi arkadaşlaa yazdıkk falsepetine dee ordann attılarr aynısınıı binnazaa yazdımm tuttularr açgözlüü biri iştee bi orda bi burdaa paragöz

anladım canım yaa şuan bu devirde böyle olmayan insan sayısı bi elin parmak sayısını geçmez zaten öyle bi devir. peki yorumları nasıldı? baktırayım mı sence? param boşa gitmesin de

pembeci olmayanlar kimlerdi sana canim ?

Kizlar isin icinde baska kiz varsa uzdugunuz sadece kendiniz olursunuz ve malesef fallarda aci surecinizi artirir. Cok uzgunum keske hic birimiz bunlari yasamasaydik. Guzel gunler gorelim insallah.

Sıkıntıma ortak olup benımle üzülen güzel arkadaslarım bırbırımızı tanımıyoruz ama ıyıkı varsınız herbırınız ayrı ayrı tum kalbımle tesekkur ederım aglayarak yazıyorum suan ve ınanın FALlar yalan.paramıza yazık ınanın.bakın soyluyorum canlarım şuan bırdahada fıkır degıştırmem soz konusu değıl.Saraylı dışında hepsı yalan( dedıgınıde yazıyırum uzulucegım ıkı olay daha olucak dedı ve evet an ıtıbarıyle oldu aynen dedıgı oldu dıgerlerı aklınıza kım gelıyosaaa hepsıııı benım için bitti.kim gelıyosa kızlar.atmayın kımseye guvenmeyın husranı daha acı oluyo ve olduda(( ellerım tıtrıyo şuan ve ınanın FAL dıye bışey neyszzıkı yok ben anladım bugece anladım. Ve ben tam bır falkolıgım bunu ben dedıysem hepınız dersınız bıgun.hıcbırınız şuan benım yasadıgımı yasamıyın Rabbım hepınızı korusun kızlar.umarım guzel şeyler yasarsınız.benım ugruna kaybettıgım butun hayatım ve son 1 senem yanına kar kaldı ve bugece anladım o gittmiş ve ben bu içine yandıgım kahve telvelerı kartlar yuzunden boşu boşuna beklemiş( hepınıze ÖyKü Gürman dan "CAN EVİm " şarkısını hedıye edıyorum şuan bangır bangr onu dınlıyorum hepınız bı ıkı dakanıxı ayırıp benım için dinleyın kardesınızın durumunu anlayın benden sıze gelsın.Allaha yardımcımız olsun hepımızın.

anladım canım yaa şuan bu devirde böyle olmayan insan sayısı bi elin parmak sayısını geçmez zaten öyle bi devir. peki yorumları nasıldı? baktırayım mı sence? param boşa gitmesin de
kuzummm iyi olsaa tek sitedee calışırr yaa ben bidaa öldürseler atmamm sencee niyee falsepetindee egemenn olduu yetmedimii ordaa belkii başka sitedee yazılıdaa bildide yazdıı ben güvenmiyorumm öfkeliyimm yaa salakk değilizz fal baktırıyoruzz biz bi yerde sesli bi yerde yazılı bi başka isim hepp anlamadım benn cok dadanma bencee binnazıı bile cok bilmiyosunn ama sen bilirsinn

ya şuan zor günler geçiriyorum da deli gibi fal baktırma isteğim var.selinden başka tavsiye edebilceğin birisi var mı orda bana (((

geçecekk kuzumm hepimizz yazdıkk böylee sonraa kahretsinn yinee fal attıkk kim ne derseee desinn seninn gözyaşından önemlimii fal bu yaa bunlardaa bizim gibii insann düşününcee bizimm fall olayımızz evdee komsularaa fal baktırmaktıı sonraa net tel cafee cıktıı sen üzülcenn amaa geçer kuzumm bendee hatta ben kaynanamdann ablamm eskii sevgilisindenn neler cektii en son barışalımm dediğindee arabadaa davetiyesinii bulduu düğünn davtetiyesii düşünn bidee ablamıı geçecekk canımm geçmezmiii ben babamıı kaybettimm bakk yaşıyorumm

ya sana kiyamam. Karsina cok sevip sevilecegin cok mutlu olacagin biri en yakin zamanda ciksin insallah

ya şuan zor günler geçiriyorum da deli gibi fal baktırma isteğim var.selinden başka tavsiye edebilceğin birisi var mı orda bana (((
yokk kuzumm orasıı zatenn sitee yazıyomuşş güzell konuşş falann diyee burdaa tee ne zamann okumuştum hepsii güzel konusurr budaa sahtekarlıkk siteninn dediğinii kabul ediyolarr cünküü yüzyüzee cafedee falann baktırr aynıı paraa nerdeysee valla daha iyi sanaa

hahaha valla gelecek mi gelmeyecek mi mechul ama hepimiz mutlu olalım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…