Binnaz Abla

sağol canım sesiyle ilgili çok yorum yapıldı yaa sırf onu merak ediyorum bazen..:) sen tellwe saraylıya fal attın mı peki?
kuzumm melihii instagramdaa bakk sayfasında yazmışşş sesinii duyarsınn saraylıı sevgilii ilişkilerindee bana göree venüss gibi akıll yürütüyoo bana pekk hislii gelmedii cıkmadı bidaa atmadımm ama cıkanıı varr

kuzumm yaa bi bilen yazsınn istedimm ablamm afrayaa atmıştıı aynıı diyoo afraa yazılıı bakmıştıı eğer öyleysee yuhh dicemm dee bi baktırann cıkmadıı
iyi de canim,ben baktirmadim hic afraya ve deli gibi bildi..demekki bilindik biri degil cunku cok kisiye baktirdim sitelerde hicbiriyle aramdagecmemis seyleri bildi..hickimse degil bence naira

afra ile nairanın durum yazıları aynı ' geleceği görürsek değiştirebiliriz'. Ama ben tanıtım yazılarından bile farklı oldukları kanısına kapıldım çünkü afra sert üsluplu naira yumusaktı. İkisinde de sesli fal var. Gerçi benim için aynı kişi olmaları bir şey ifade etmiyor çünkü afrayı hiç duymamıştım

iyi de canim,ben baktirmadim hic afraya ve deli gibi bildi..demekki bilindik biri degil cunku cok kisiye baktirdim sitelerde hicbiriyle aramdagecmemis seyleri bildi..hickimse degil bence naira
emin olamayızz kuzumm yaa selenaa içinn bilee nelerr yazıldıı burdaa hepp yazann üyee adı geçmesinn yazmıcamm nolduu sonradann benn güvenmiyorumm bende tırttı ama iyice aklımı kaçırdımm burada olanlardann

afraa sertii neye göree söyledinn kuzum tnımıyosann bilemicemm ya bilenn varsa yazsınn ablamm aynıı dedii amann neysee

Kızlar üzülerek yazıyorum bır resim düştü şuan face ve bomm. Benım AŞK fallarım saraylı dışında patlamıştır( guya bu ay sonuna kadar ben cok mutlu oluyodum hee oldum ağlamsktan yazamıcam.hbr verıyım dedım.aşk için naira seruven alayı bommm.kımsenın arası açık degıl herkes mutlu( hoşçakalın

ya kıyamam sana of üzme kendini

saraylı ne demıstı pekı canım?

kuzumm kıyamamm yaa fall bu vallaa olann bizee oluyorr bidee bişi dicemm bizimm sorularr bunlarıı etkiliyorr bencee sorusuz atmak lazımm ve hep başka üyeliktenn ne diceklerr o vakitt allah yardımcınn olsunn

Asla açık verme bılgı verme bırak sıktırıp o arasın aptal degılız sonuçta aylarca tek bı arkadası aramasın,sormasınlar canları ıstedımı pat gorıselım ayyy uyuz oluyorum
aynen kuzu ama adım gıbı eminim bu işin altında bir şey var..o kız durup dururken bana mesaj atmaz..

üzme sıkma canını üzülmene değmez be canım

kızlarrr iyi geceler. binnaz ablada fal baktırıcam ama hangisine baktırayım karar veremiyorum. fahriye sahra kenan hülya maya ceren arasında kaldım. hangisine baktırayım sizce veya onlardan daha iyi dediğiniz birisi var mıııı

ordaa bi selinn imerr kuzumm zatenn okumuştumm burdaa hepp güzell konuşş falann diyomuşş sitee ama selin gerçektenn ordaa en iyi ve tekk iyii

çok üzüldüm, inşallah senin için daha güzel başlangıçlara sebep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…