- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
sağol canımgreen_apple kuzumm melihtenn kaçç bencee sesii masall sesii istiyosann dinlee amaa tarihh verirr günüylee cıkmazz borudann üflerr gibii sesii varr enerjii tabidee yazimm dedimm
kuzumm melihii instagramdaa bakk sayfasında yazmışşş sesinii duyarsınnsağol canımsesiyle ilgili çok yorum yapıldı yaa sırf onu merak ediyorum bazen..:) sen tellwe saraylıya fal attın mı peki?
attın mı canım??? sesli yorumu kapadı az önce vazgeçtim ben
iyi de canim,ben baktirmadim hic afraya ve deli gibi bildi..demekki bilindik biri degil cunku cok kisiye baktirdim sitelerde hicbiriyle aramdagecmemis seyleri bildi..hickimse degil bence nairakuzumm yaa bi bilen yazsınn istedimmablamm afrayaa atmıştıı aynıı diyoo afraa yazılıı bakmıştıı eğer öyleysee yuhh dicemm dee bi baktırann cıkmadıı
emin olamayızz kuzumm yaa selenaa içinn bilee nelerr yazıldıı burdaa hepp yazann üyee adı geçmesinn yazmıcamm nolduu sonradann benn güvenmiyorumm bende tırttı ama iyice aklımı kaçırdımm burada olanlardanniyi de canim,ben baktirmadim hic afraya ve deli gibi bildi..demekki bilindik biri degil cunku cok kisiye baktirdim sitelerde hicbiriyle aramdagecmemis seyleri bildi..hickimse degil bence naira
afraa sertii neye göree söyledinn kuzum tnımıyosann bilemicemm ya bilenn varsa yazsınn ablamm aynıı dedii amann neyseeafra ile nairanın durum yazıları aynı ' geleceği görürsek değiştirebiliriz'. Ama ben tanıtım yazılarından bile farklı oldukları kanısına kapıldım çünkü afra sert üsluplu naira yumusaktı. İkisinde de sesli fal var. Gerçi benim için aynı kişi olmaları bir şey ifade etmiyor çünkü afrayı hiç duymamıştım
ya kıyamam sana of üzme kendiniKızlar üzülerek yazıyorum bır resim düştü şuan face ve bomm. Benım AŞK fallarım saraylı dışında patlamıştır( guya bu ay sonuna kadar ben cok mutlu oluyodum hee oldum ağlamsktan yazamıcam.hbr verıyım dedım.aşk için naira seruven alayı bommm.kımsenın arası açık degıl herkes mutlu ( hoşçakalın
melih yok canim,sarayli cikiyor evetcanım saraylı nasıldı sende ??? dediklerinden çıkanlar oldu mu ?? birde falsepetindeki melih nasıldır onuda düşünüyodum biara??
saraylı ne demıstı pekı canım?Kızlar üzülerek yazıyorum bır resim düştü şuan face ve bomm. Benım AŞK fallarım saraylı dışında patlamıştır( guya bu ay sonuna kadar ben cok mutlu oluyodum hee oldum ağlamsktan yazamıcam.hbr verıyım dedım.aşk için naira seruven alayı bommm.kımsenın arası açık degıl herkes mutlu ( hoşçakalın
kuzumm kıyamamm yaa fall bu vallaa olann bizee oluyorr bidee bişi dicemm bizimm sorularr bunlarıı etkiliyorr bencee sorusuz atmak lazımm ve hep başka üyeliktenn ne diceklerr o vakittKızlar üzülerek yazıyorum bır resim düştü şuan face ve bomm. Benım AŞK fallarım saraylı dışında patlamıştır( guya bu ay sonuna kadar ben cok mutlu oluyodum hee oldum ağlamsktan yazamıcam.hbr verıyım dedım.aşk için naira seruven alayı bommm.kımsenın arası açık degıl herkes mutlu ( hoşçakalın
at kuzum bekliyorumya duygusuzcumm bu Meryem banamı bitek kısa yazdıhiç eskiyi falanda demedi ben anlamadım hep şu olacak bu olacak sana atayım falımı bi ara
aynen kuzu ama adım gıbı eminim bu işin altında bir şey var..o kız durup dururken bana mesaj atmaz..Asla açık verme bılgı verme bırak sıktırıp o arasın aptal degılız sonuçta aylarca tek bı arkadası aramasın,sormasınlar canları ıstedımı pat gorıselım ayyy uyuz oluyorum
kuzu aylarca mesaj atmaz atmaz atınca da bir şey aranıyor yani altında.ben aradım kız durup dururken mesaj atmaz kı hemen sevgili konusuna girmez..Ex agzını aratıyor bence :)
Kızlar üzülerek yazıyorum bır resim düştü şuan face ve bomm. Benım AŞK fallarım saraylı dışında patlamıştır( guya bu ay sonuna kadar ben cok mutlu oluyodum hee oldum ağlamsktan yazamıcam.hbr verıyım dedım.aşk için naira seruven alayı bommm.kımsenın arası açık degıl herkes mutlu ( hoşçakalın
ordaa bi selinn imerr kuzumm zatenn okumuştumm burdaa hepp güzell konuşş falann diyomuşş sitee ama selin gerçektenn ordaa en iyi ve tekk iyiikızlarrr iyi geceler. binnaz ablada fal baktırıcam ama hangisine baktırayım karar veremiyorum. fahriye sahra kenan hülya maya ceren arasında kaldım. hangisine baktırayım sizceveya onlardan daha iyi dediğiniz birisi var mıııı
Kızlar üzülerek yazıyorum bır resim düştü şuan face ve bomm. Benım AŞK fallarım saraylı dışında patlamıştır( guya bu ay sonuna kadar ben cok mutlu oluyodum hee oldum ağlamsktan yazamıcam.hbr verıyım dedım.aşk için naira seruven alayı bommm.kımsenın arası açık degıl herkes mutlu ( hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?