Agzina saglik canimmmGuzelim bu heriflerin hepsinin kafasi kopsun insallah, hayvan herifler.
çok canım acıyo arkadasım isyan etmekde ıstemıyorum allahın gucune gıdr aılemın sağlıgı yerınde olsunda gerısı boş dıyen bı ınsanım hepımız gıbı yanı.ama bıgece tutamıyorum yaşımı.Guzelim bu heriflerin hepsinin kafasi kopsun insallah, hayvan herifler.
Çok
çok canım acıyo arkadasım isyan etmekde ıstemıyorum allahın gucune gıdr aılemın sağlıgı yerınde olsunda gerısı boş dıyen bı ınsanım hepımız gıbı yanı.ama bıgece tutamıyorum yaşımı.
bebegım degmiyor diyecegim ama işe yaramayack..şöyle düşün bu senin için daha iyi..Allah kötüsünü alıyor bz iyi sanıyoruz ama o daha iyi biliyor bizden..emin olabilirsin ben üç sene boyunca birini sevdim bu benim kaderim dedim ama baktım hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş face şifresini ele geçirdim bir yıl boyunca baktım öyle değilmiş durum...ama emin ol geçecek her şey sadece azıcık sabır..Çok
çok canım acıyo arkadasım isyan etmekde ıstemıyorum allahın gucune gıdr aılemın sağlıgı yerınde olsunda gerısı boş dıyen bı ınsanım hepımız gıbı yanı.ama bıgece tutamıyorum yaşımı.
Doğru dıyosun canım benım cok dogru aynısını yasıyorumCanim benim anliyorum, burdaki herkes anliyor emin olabilirsin.
Lakin guzelim gercekten degmiyor. Yani bana inan , elimizde olan en kiymetli sey zaman, bu herifi dusunerek ziyan etmemelisin. Ben de senin yasindayken zirtonun biri icin uzuldum, sonra baska bir gerzek daha derrrrrrken bir baktim 28 oldum, yasitlarim evlenmis ama benim elimde kocaman 1 sifir var. Yani zamanin kiymetini bil, keske ben de 4 yil onceye gidebilsem. Sana bos gelceke biliyorum ama dunyadaki tek erkek bu degil ki, mutlaka daha cok sevecegin ve daha duzgun karakterli biri vardir. Uzme kendini, tek erkek su herifmis gibi davranmayi birak. O zirtonun pesinde 1 yil, berikinin pesinde 1 yil derken zaman geciyor, farkina varmiyorsun.
inşallah arkadasım bugece cok agır geldibebegım degmiyor diyecegim ama işe yaramayack..şöyle düşün bu senin için daha iyi..Allah kötüsünü alıyor bz iyi sanıyoruz ama o daha iyi biliyor bizden..emin olabilirsin ben üç sene boyunca birini sevdim bu benim kaderim dedim ama baktım hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş face şifresini ele geçirdim bir yıl boyunca baktım öyle değilmiş durum...ama emin ol geçecek her şey sadece azıcık sabır..
İ
inşallah arkadasım bugece cok agır geldi()
canım, belki de bu geceyi yaşaman gerekiyordu.. allah sevdiği kulunun boş yere üzülmesine razı gelmezdi zaten, belki de gerçekleri gör ve güçlen artık diye karşına çıkardı.. üzülme geçicek her şey.İ
inşallah arkadasım bugece cok agır geldi()
İnşallah urminacım umarım tez zamanda gecercanım, belki de bu geceyi yaşaman gerekiyordu.. allah sevdiği kulunun boş yere üzülmesine razı gelmezdi zaten, belki de gerçekleri gör ve güçlen artık diye karşına çıkardı.. üzülme geçicek her şey.
baska kımlere baktırmıstın kuzu kı dıgerlerınden cıkan yok mukızlar sizi takip ediyorum ama yazmıyorum ne zamandır çünkü bayadır fal baktırmıyodum :) çıkan fal haberi vericem size eminenin dediği ufak bişeyler oldu ve selenaya su falı atmıştım gidişat onun dediği gibi
barıştıktan sonra çok az kişiye gidişat hakkında baktırdım. mesela saraylı da fena değildi. serüvene kitap falı baktırdım o da iyiydi ama bişey diyemicem onun için çünkü anladığım kadarıyla herkese çiçek böcek konuşmuş kuzumbaska kımlere baktırmıstın kuzu kı dıgerlerınden cıkan yok mu
aaa barıstınız mıı cok sevındım kuzumm barısma olaynı bilen kimlerdi ya da barısacagız falan diyor muydun sevindim valla :))))barıştıktan sonra çok az kişiye gidişat hakkında baktırdım. mesela saraylı da fena değildi. serüvene kitap falı baktırdım o da iyiydi ama bişey diyemicem onun için çünkü anladığım kadarıyla herkese çiçek böcek konuşmuş kuzum
kuzumm ben başkaa şeyler olmasaa fall atmam barıştınızz mademm fall atmaabarıştıktan sonra çok az kişiye gidişat hakkında baktırdım. mesela saraylı da fena değildi. serüvene kitap falı baktırdım o da iyiydi ama bişey diyemicem onun için çünkü anladığım kadarıyla herkese çiçek böcek konuşmuş kuzum
ya ben baya uzun bi liste yapmıştım da topiğe bi bakayım bulursam alıntılayım sana balımaaa barıstınız mıı cok sevındım kuzumm barısma olaynı bilen kimlerdi ya da barısacagız falan diyor muydun sevindim valla :))))
sağol kuzumm aralıkta barıştıkta tutamadım selenaya fal attım aslında her şey yolunda da atasım geldikuzumm ben başkaa şeyler olmasaa fall atmam barıştınızz mademm fall atmaacok sevindimm allahh bozmasınn
kuzumm barışıncadaa sonra neler olcakk diye merakk ediyoruzdaa atma benceee yaa olanı oldurmuyoruyz böyleesağol kuzumm aralıkta barıştıkta tutamadım selenaya fal attım aslında her şey yolunda da atasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?