Binnaz Abla

naira bana geçmişe olumsuzsun dedı kı evet olumsuzum,ama meryem farklı hesaplardan fal atmama ragmen gecmişi kabul edeceksin diyor oy daglar oy

bebegım naira bana tutsun dıye sükrediyorum geçmişi istemiyorum ama hala acaba var kafamda meryemi çok severim malumm ilk göz agrım yani biliyorsunuz olabilir kuzucum ama benım tutarlı kısımları da vardı aile falan ondan şey ettim

naira bana geçmişe olumsuzsun dedı kı evet olumsuzum,ama meryem farklı hesaplardan fal atmama ragmen gecmişi kabul edeceksin diyor oy daglar oy
şu anki hislerin farklı olabilir tatlım ama birdenbire değişmene neden olacak bir gelişme de olabilir.. bilemezsin.. bende bilen meryem olmuş son tahlilde. ne olarak naira patlamış.. hatta cümlesi de birebir "" bu kişi ile gelecek aylarda yaşanacak mutlu ve huzurlu bir ilişki olacak" şeklinde.. ilişkinin i si bile olmadı, istesem olurdu ama bana uygun değildi o kişi.. ilişki olsa da huzur filan olmazdı ben huzursuzlanırdım

meryemde his var bence ya.. aylin ve emoş da mesela o kişi ile ilgili bişy olmayacağını bilmişler. ama emoş 2.falda dönüş yapmış

valla hayatım kafanda hala acaba varsa sen eskisini silememişsindir, bence bütün fallara reset at. İkisi de gelirse bakarsın, yok eskisi gelene kadar kuvvetli bir şey hissettiğin baskası gelirse onun baslarsın eski gelince de cok gec kaldın cicim seni bekleyecek degildim der gidersin. Yani bu yazıldığı kadar kolay olmaz ama bsenin biraz hislerini toplaman lazım bence 1 hafta forumdan fallardan uzaklas ve kimse ne hissediyorsun kendini dinlemeye çalış.

duygular değişiyor kuzucum bizde nasıl degısıyorsa karsı tarafta da anlık olarak değişiyor..ama dogru dediğin ki ben kafamdaki dogruları istiyorum biri gelipte senin bldiğin dogru değil yanlıs derse ben karmasıklıga sürüklenecegim..o yüzden bir şeyleri bilmeden yaşamak daha iyi gibi geliyor ama meryeme sok olmustum ben ki hala sok eder o kadın beni..

kızlar bu aralar yazan yazana yürüyen yürüyene 5 kişi oldu peşimde ben şaşkın ne yapcam bilmiyorum şımardım galiba hepsine kötü davranıyorum
ayyyyyyy kuzum farklı değilim hatta dün biri bana ben de iyiyim sagol dedi o bni merak ediyormus ben onu sormayı bile akıl edemiyormusum cok olunca unutuyor insan hahahaha masallah bize

kendımı dinlersem kötü olacak kuzucum bir şeyler acıga cıkacak kafa dagıtıyorum su anda baskaları ile görüşüyorum ediyorum geçmişi görmemeye üstünü kapatmaya calısıyorum ama sagolsun arkadaşları beni bırakmamaya calısıyorlar mesaj atmayan insanlar mesaj atmaya basladı..mantıgımı konusturmam lazım sevgim varsa bile ki kapatmam lazım o tarafı..

bahar ayları yaradı kızlar size maşallah valla secmece yap hayatım

ayyyyyyy kuzum farklı değilim hatta dün biri bana ben de iyiyim sagol dedi o bni merak ediyormus ben onu sormayı bile akıl edemiyormusum cok olunca unutuyor insan hahahaha masallah bize

valla nazar değmesin hepsi de uzun yıllardır hoşlanıp bana açılamayan yaklaşamayan insanlar. ben biraz mesafeli dururum insanlara öyle çok samimi değilimdir o yüzden korkmuşlar yaklaşamamışlar ay hepsinin cesareti yeni mi geldi bu ne böyle patır patır açılıyolar düşünüp seçeyim bari birini sıkıldıkça değiştiririm falan ahahahah ay ben çıldırdım iyice

havalar bizi bu hale getirdi martında etkisi olabilir erkekler kedilerden cesaret aldılar galiba düşün kuzu da biz kesin onca talipten yanlısı bulur cekeriz öyle de bir şey var

ahaha ay çok güldüm kesin kesin en hayırsızını buluruz yine
gecen burda asık oldum falan dedım cocuk megerse benden hoslanmaya baslamıs bunu gorunce ben sogudum cocuktan zaten benım askım anca bu kadar sürer kuzu sen de kkonus hepsi ile hak ediyorlar

bi kaç gün önce gerçekleşen tutulma sebebiyle olabilir bu gelişmeler.. cesaretleri artmıştır..

ben artık aşk-meşk-erkek istemiyorum.. kariyer-para istiyorum yaa
valla o gun gunes mı tutuldu ben mı bılemedım cok fenaydım yenı yenı kendıme gelıyorum aslan kadını olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…