Binnaz Abla

tesekkur ederim hayatim, bos yere para kaptirmayayim gitmeyecegim.

gitme tatlım...sevginin tlfnunu bulursak paylaşıcaz kendi aramızda zaten..o zzaman gidersin.. o hatun benim gelecek 3 yılımı komple bilmişti o yıllarda.

vay bee valla ben de merak ediyorum artık. Ben böyle cenaze vs, kesin bilen falcıları sevmiyorum diyordum ama merak ediyorum bulursak giderim artık

ahahaha şaka gibi ya, nalan ablaya kahve göndereyim dedim, fincan fotoları yüklenmiyor.. kesin bu işte bir iş var, ben vazgeçtim baktırmaktan
Cnm bn zamaninda cok baktirdim nalan ablaya bana sorarsan baktirma birde atarli gormelisin

ay ciddi misin ? aman kalsın o zaman.. içimden gelmişken pişman olmıım snradan..zaten sitede sorun var, vazgeçtim
Ahh ilk zamanlar herkesi dener moddaydim artik baktirmiyorum.zatende ama bugun acayip derecede baktirasim vardi ciktim carsiya kendimi kaybetmiscesine alisveris yaptim fal baktirsam daha karliydim...zaten halada icimdeki istek filan olmedi icime islemis galiba

ama allahtan piyasada iyi falcı yok da baktıramıyoruz.. ilk zamanlar neydi öyle herkese atlıyorduk.. özellikle tellweden uzak kalınca oldukça kar ediliyor

ay kızlar, emoş falı mı bıraktı ki? ben sitenin listesinde adını göremiyorum

Bende baya iyiydi o ilk 5 falci listemdedir kendisi ve aksine negatif degilim sicak kanli sohbet havasindaydi.gordugu olumsuzluklari soyluyo.hislerine gore yorum yapiyo kartlara degil.

ama allahtan piyasada iyi falcı yok da baktıramıyoruz.. ilk zamanlar neydi öyle herkese atlıyorduk.. özellikle tellweden uzak kalınca oldukça kar ediliyor
Ya isin tuhafi fal olumluda olsa olumsuzda inanmoyorum zaten sadece degisik bi aliskanlik oldu zaten bikac kisi olumsuz yorum yapti keske hepsi yapsaydida basinda bende fal bagimlisi olmasaydim bazen guluyorum ama arkama bakinca bosuna dememisler zaman ilac diye herseye....

Katiliyorum canim bana olumlumuydu olumsusmuydu cozememistim gelicek ama sana kalmis nasil kabul etcen bu adami ayrica sanada onada 2 yil evlilk yok demisti az samimi olsak ne is var onla dicekti yani ben suna inaniyorum acikcasi ilkayin hisleri oldugunu duusnmuyorum senn yorumuna gore sekillendiiryo olmayinca onun fali cikmis gormem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…