- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
ankara piyasasından uzun zamandır uzak kaldım tatlım. ama ankarada falcı yok, en son buna karar verdim.. denemediğim kalmamıştı ama aklımda kalan sadece sevgi hnm ve dikmendeki yasemin oldu.. bu ikisi dışında bilen yok. ilk zamanlarda rukiye de iyi idi ama eski yeteneğini yitirdi bence.
gitme tatlım...sevginin tlfnunu bulursak paylaşıcaz kendi aramızda zaten..o zzaman gidersin.. o hatun benim gelecek 3 yılımı komple bilmişti o yıllarda.tesekkur ederim hayatim, bos yere para kaptirmayayim gitmeyecegim.
Bu sevgının telefonunu bulsak ne guzel olacakgitme tatlım...sevginin tlfnunu bulursak paylaşıcaz kendi aramızda zaten..o zzaman gidersin.. o hatun benim gelecek 3 yılımı komple bilmişti o yıllarda.
gitme tatlım...sevginin tlfnunu bulursak paylaşıcaz kendi aramızda zaten..o zzaman gidersin.. o hatun benim gelecek 3 yılımı komple bilmişti o yıllarda.
Cnm bn zamaninda cok baktirdim nalan ablaya bana sorarsan baktirma birde atarli gormelisinahahaha şaka gibi ya, nalan ablaya kahve göndereyim dedim, fincan fotoları yüklenmiyor.. kesin bu işte bir iş var, ben vazgeçtim baktırmaktan
ay ciddi misin ?Cnm bn zamaninda cok baktirdim nalan ablaya bana sorarsan baktirma birde atarli gormelisin
Nalan ablayi salla canim hic bilemediay ciddi misin ?aman kalsın o zaman.. içimden gelmişken pişman olmıım snradan..zaten sitede sorun var, vazgeçtim
BerbatBİryolunvar hüma nasıl acaba deneyen varmıııı
Ahh ilk zamanlar herkesi dener moddaydim artik baktirmiyorum.zatende ama bugun acayip derecede baktirasim vardi ciktim carsiya kendimi kaybetmiscesine alisveris yaptim fal baktirsam daha karliydim...zaten halada icimdeki istek filan olmedi icime islemis galibaay ciddi misin ?aman kalsın o zaman.. içimden gelmişken pişman olmıım snradan..zaten sitede sorun var, vazgeçtim
ama allahtan piyasada iyi falcı yok da baktıramıyoruz.. ilk zamanlar neydi öyle herkese atlıyorduk.. özellikle tellweden uzak kalınca oldukça kar ediliyorAhh ilk zamanlar herkesi dener moddaydim artik baktirmiyorum.zatende ama bugun acayip derecede baktirasim vardi ciktim carsiya kendimi kaybetmiscesine alisveris yaptim fal baktirsam daha karliydim...zaten halada icimdeki istek filan olmedi icime islemis galiba
Ne kdra bakiyo teli bulunca banadagitme tatlım...sevginin tlfnunu bulursak paylaşıcaz kendi aramızda zaten..o zzaman gidersin.. o hatun benim gelecek 3 yılımı komple bilmişti o yıllarda.
ay kızlar, emoş falı mı bıraktı ki? ben sitenin listesinde adını göremiyorum
Bende baya iyiydi o ilk 5 falci listemdedir kendisi ve aksine negatif degilim sicak kanli sohbet havasindaydi.gordugu olumsuzluklari soyluyo.hislerine gore yorum yapiyo kartlara degil.urminoş ilkay gür için ne diyorsun, atmak istiyorum ama falı bıraktıgım için zor tutuyorum kendimi. Facebook hesabında bir kısa fincan yorumlaması ve bir tarot kartı secimi yaptı. Tarotta soru sorduk ve ikisinde de paraleldi. Ama fal atmak istemediğim için tutuyorum kendimi
Ya isin tuhafi fal olumluda olsa olumsuzda inanmoyorum zaten sadece degisik bi aliskanlik oldu zaten bikac kisi olumsuz yorum yapti keske hepsi yapsaydida basinda bende fal bagimlisi olmasaydimama allahtan piyasada iyi falcı yok da baktıramıyoruz.. ilk zamanlar neydi öyle herkese atlıyorduk.. özellikle tellweden uzak kalınca oldukça kar ediliyor
Katiliyorum canim bana olumlumuydu olumsusmuydu cozememistim gelicek ama sana kalmis nasil kabul etcen bu adami ayrica sanada onada 2 yil evlilk yok demisti az samimi olsak ne is var onla dicektibaldancım, ben ona en son geçen senenin mart aında filan atmıştım sanırım. çok negatif bir enerjisi olduğu için de atmama kararı aldım..
şu negatiflği de açıklayayım da, ben dobra falcıyı severim aslında, bana hüngür hüngür ağlatan fallar gönderen falcılar olmuştur zamanında da ama nasıl diyim enerjileri olumsuz değildi. ilkayı dinlediğimde ise "aşk hayatımda artık ne beni seven olacak, ne karşıma biri çkacak ne de biri bana değer verecek" gibi bir ruh haline kapılmıştım.. kimi sorsam hep olumsuzdu. o kişilerle cidden de olmadı ama çoğu ile ben uzaklaştığımdan ilişki olmadı.. yani bilemedim ya, pembecileri de aşırı negatifleri de sevmiyorum ben..
Nalan Ablaya ben de baktırmıştım. sallamasyondu. Paranıza yazık olur kızlarNalan ablayi salla canim hic bilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?