benim esas oğlan ikizlerdioyyy kuzum seni hiç bir erkek kolay kolay mutlu edemez.. ikizler burcu olmalı kesin sanırım yükselende filan..yoksa dümdüz erkekten acayip skılırsın sen
bence ikizler için beddua etmene gerek yok, kendileri de hep gel-gitler yaşayan bir burç oldukları için mutluluk onlar için stabil değil hiç.. anlık bir duygu hissi o kadar. sen yay erkeğine yönel iyisimi, ya da teraziler de sana iyi gelebilir..benim esas oğlan ikizlerdiya burçları falan okurken böyle tutulmalarda filan ikizler mahvolsun inşallah kötü şeyler olsun diye okuyorum sonra yükselenimin ikizler olduğu geliyo aklıma iki arada kalıyorum
seni yerizz bizask olsun kizlar bir ikizler olarak cok kirildim dogrusu
koc burcu kadını değilde erkekleri kötü olabilir :))Kızkardeşlerim, bakın ben koç burcu kadınıyım, baharım, nisanım ama cıvıl cıvıl değilim. Burcumu değiştirmek için önereceğiniz bir falcı var mı? Teşekkürler.
Bende doğrusu:)))ask olsun kizlar bir ikizler olarak cok kirildim dogrusu
Urminacım meryem neyi bildi sendeeee?? Off bende meryemcilerdenim o kadın fenaaşu anki hislerin farklı olabilir tatlım ama birdenbire değişmene neden olacak bir gelişme de olabilir.. bilemezsin.. bende bilen meryem olmuş son tahlilde. ne olarak naira patlamış.. hatta cümlesi de birebir "" bu kişi ile gelecek aylarda yaşanacak mutlu ve huzurlu bir ilişki olacak" şeklinde.. ilişkinin i si bile olmadı, istesem olurdu ama bana uygun değildi o kişi.. ilişki olsa da huzur filan olmazdı ben huzursuzlanırdım
meryemde his var bence ya.. aylin ve emoş da mesela o kişi ile ilgili bişy olmayacağını bilmişler. ama emoş 2.falda dönüş yapmış
şekercim, o zaman ben bu hatuna 3 erkeği sorduydum. benim soruş şeklimden bütün falcılar bana göre olan (güya en mantıklı ) erkekle evlendirmişlerdi. o zaman meryem bu adamla tek bir ortak noktanız bile yok, asla olmayacak, sen istemeyeceksin demişti. aynen de öyle gelişti..Urminacım meryem neyi bildi sendeeee?? Off bende meryemcilerdenim o kadın fenaa
şekercim, o zaman ben bu hatuna 3 erkeği sorduydum. benim soruş şeklimden bütün falcılar bana göre olan (güya en mantıklı ) erkekle evlendirmişlerdi. o zaman meryem bu adamla tek bir ortak noktanız bile yok, asla olmayacak, sen istemeyeceksin demişti. aynen de öyle gelişti..
şimdi diğerlerinin ismini vermeyeyim, hepsi de popüler tipler çünkü, falcı yalakalarının ispikleriyle uğraşamıycam zira..
ama meryemde bişeyler var ya..boş değil o hatun
urminoş ilkay gür için ne diyorsun, atmak istiyorum ama falı bıraktıgım için zor tutuyorum kendimi. Facebook hesabında bir kısa fincan yorumlaması ve bir tarot kartı secimi yaptı. Tarotta soru sorduk ve ikisinde de paraleldi. Ama fal atmak istemediğim için tutuyorum kendimi
Emoş nasıl canım bende merak edıyorum onuyaaa emoşa kahve atiiim dedim, uzun zaman sonra orucumu bozucam, hatun girmedi sabahtan beri...
bu bir işaret sanırsam
baldancım, ben ona en son geçen senenin mart aında filan atmıştım sanırım. çok negatif bir enerjisi olduğu için de atmama kararı aldım..
şu negatiflği de açıklayayım da, ben dobra falcıyı severim aslında, bana hüngür hüngür ağlatan fallar gönderen falcılar olmuştur zamanında da ama nasıl diyim enerjileri olumsuz değildi. ilkayı dinlediğimde ise "aşk hayatımda artık ne beni seven olacak, ne karşıma biri çkacak ne de biri bana değer verecek" gibi bir ruh haline kapılmıştım.. kimi sorsam hep olumsuzdu. o kişilerle cidden de olmadı ama çoğu ile ben uzaklaştığımdan ilişki olmadı.. yani bilemedim ya, pembecileri de aşırı negatifleri de sevmiyorum ben..
ankara piyasasından uzun zamandır uzak kaldım tatlım. ama ankarada falcı yok, en son buna karar verdim.. denemediğim kalmamıştı ama aklımda kalan sadece sevgi hnm ve dikmendeki yasemin oldu.. bu ikisi dışında bilen yok. ilk zamanlarda rukiye de iyi idi ama eski yeteneğini yitirdi bence.haklisin hic gerek yok onun negatifligine. Ben de bu kadar itici negatifligi anlamiyorum kendileeine yapilanlari bizden cikariyoelar heralde. Amaaan en iyisi hic atmamak.
Ankarada ucuz en axindan an icin onerin var mi pembeci olmayan :)
zaten binnazın adı değişmeli bence.. pembe-abla filan olmalıbinnaz abla Ayşe Melek, tellwede de oykuabla'ya sakın sakın baktırmayın kızlar.. pişman oluyorsunuz.. emek vermiş diye 5 yıldız vermiştim fakat söylediklerinin hiç biri tutmadı.. ve söylediği de sorularım arasından 2-3 cümle bişeydi ve soruma göre cevap vermiş en ufak bir ayrıntı yoktu... 10 satır melekler,yok şöyle iyi böyle iyi.. canım çıktı böyle. copy paste imiş! göndermez olaydımzaten diğerlerini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?