Canim kac ay ayri kalip baristiniz darisi basimizakızlarrrrrrrr! aylardır giremiyordum malum eski sevgilimle barışmıştım ve imkansız gibi gözükse de bazı falcılar bunu bilmişti. zaten o zaman da sizlerle paylaşmıştım fakat geçen gün imkansızın da imkansızı bir şeyleri 3 falcının da bildiğini fark ettim. ve yaklaşık 5-6 ay öncesinden bilmişler. ben hala şok içindeyim. gerçi aralarından biri olumsuz olcak yapma dedi ama yine de paylaşmak istedim. olumlu olcak diyenler ve bilenler Nurşah-falalem (barışmadan 2-3 ay önce baktırmıştım hadi be demiştim) ve Afra Arslan-falsepeti (afrayı ilk katıldığında denemiştim barışmaya yakın) . olumsuz olcak sakın yapma diyen de Umut Işık- Binnaz Abla
Canim kac ay ayri kalip baristiniz darisi basimiza
hayırlı olsun canım, sen mutluysan boşver ve anı yaşa derimkızlarrrrrrrr! aylardır giremiyordum malum eski sevgilimle barışmıştım ve imkansız gibi gözükse de bazı falcılar bunu bilmişti. zaten o zaman da sizlerle paylaşmıştım fakat geçen gün imkansızın da imkansızı bir şeyleri 3 falcının da bildiğini fark ettim. ve yaklaşık 5-6 ay öncesinden bilmişler. ben hala şok içindeyim. gerçi aralarından biri olumsuz olcak yapma dedi ama yine de paylaşmak istedim. olumlu olcak diyenler ve bilenler Nurşah-falalem (barışmadan 2-3 ay önce baktırmıştım hadi be demiştim) ve Afra Arslan-falsepeti (afrayı ilk katıldığında denemiştim barışmaya yakın) . olumsuz olcak sakın yapma diyen de Umut Işık- Binnaz Abla
Tarot mu baktırmıstın canm ???kızlarrrrrrrr! aylardır giremiyordum malum eski sevgilimle barışmıştım ve imkansız gibi gözükse de bazı falcılar bunu bilmişti. zaten o zaman da sizlerle paylaşmıştım fakat geçen gün imkansızın da imkansızı bir şeyleri 3 falcının da bildiğini fark ettim. ve yaklaşık 5-6 ay öncesinden bilmişler. ben hala şok içindeyim. gerçi aralarından biri olumsuz olcak yapma dedi ama yine de paylaşmak istedim. olumlu olcak diyenler ve bilenler Nurşah-falalem (barışmadan 2-3 ay önce baktırmıştım hadi be demiştim) ve Afra Arslan-falsepeti (afrayı ilk katıldığında denemiştim barışmaya yakın) . olumsuz olcak sakın yapma diyen de Umut Işık- Binnaz Abla
yok şekerim, ben mail attım siteye de güncellem olduğu vakit bazı profiller görünemeyebiliyormuş, o nedenle geçici bir süre görünmüyorlarmış.. yani gitmemiştir merak etmeKızçeler!!!ben nairaya attım sonunda:))yani herkesle aynı şeyleri söyledi genel olarak hep duyduğum şeyler..iyiydi tespitleri ama vaooovv Dediğim birşey olmadı..aylini bulamıyorum bir yolun varda haberi olan var mı o damı kapattı
nurşah kuyruğu başlayacak bu hafta
canım biz 2 yıl çıkıp 7 ay ayrı kaldık. şimdi 3. yılımızı kutlayacağız bir kaç aya inş.
Tarot mu baktırmıstın canm ???
bana hıc bır dedıgı cıkmamıstı baya sallamasyon bır faldı,bı ara daha adı gecmıstı burda hatırlıyorum,ama tutana tutmus ıstee
Benimde alti ay olcak ayrilali 5.aydan sonra donebilir demekkicanım biz 2 yıl çıkıp 7 ay ayrı kaldık. şimdi 3. yılımızı kutlayacağız bir kaç aya inş.
Tamam canım takipteyim çok Sağolyok şekerim, ben mail attım siteye de güncellem olduğu vakit bazı profiller görünemeyebiliyormuş, o nedenle geçici bir süre görünmüyorlarmış.. yani gitmemiştir merak etme
Ben ayrılıgının uzerınden 3 yıl gecıp sonra barısıp evleneler bılıyorum kozlar hayatta hersey olur mucizeler her zaman vardır.buna ınanın ve gülümseyerek uyuyunBenimde alti ay olcak ayrilali 5.aydan sonra donebilir demekkiumut oldun bana
canım ben çok dua ettim. her gece Allah'a sığındım. ve sonunda gerçekleşti. ümidini asla kaybetme canım. :)Benimde alti ay olcak ayrilali 5.aydan sonra donebilir demekkiumut oldun bana
nefret ettiğim insanla tanıştımBen artık mucizelere inanamıyorum kendi adıma..o kadar dualar ettimki zamanında biri için çok üzülmüştüm Allah'ım bu acıyı al ve birdaha üzüleceğim kimsenin hayatıma girmesine izin verme nasibim değilse karşıma Çıkarma diye..hatta son insanı hayatıma Alıp almama konusunda bile rüyaya yattım Yemyeşil gördüm ve en sonunda tanıdığım güne bile
ankara piyasasından uzun zamandır uzak kaldım tatlım. ama ankarada falcı yok, en son buna karar verdim.. denemediğim kalmamıştı ama aklımda kalan sadece sevgi hnm ve dikmendeki yasemin oldu.. bu ikisi dışında bilen yok. ilk zamanlarda rukiye de iyi idi ama eski yeteneğini yitirdi bence.
bu nalan fal alemdeki nalan ise ben geçen sene 2 kere baktırdım, eski olayları çok süper anlatıyor ama gelicekle ilgili söylediği hiç bişey çıkmadı 2 kere kahve atmıştım, tavsiye etmemahahaha şaka gibi ya, nalan ablaya kahve göndereyim dedim, fincan fotoları yüklenmiyor.. kesin bu işte bir iş var, ben vazgeçtim baktırmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?