Binnaz Abla

emoş gitmemiş kızlar, siteye mail atmıştım da site güncellemesinden dolayı öyle gözükmüş

kızlarrrrrrrr! aylardır giremiyordum malum eski sevgilimle barışmıştım ve imkansız gibi gözükse de bazı falcılar bunu bilmişti. zaten o zaman da sizlerle paylaşmıştım fakat geçen gün imkansızın da imkansızı bir şeyleri 3 falcının da bildiğini fark ettim. ve yaklaşık 5-6 ay öncesinden bilmişler. ben hala şok içindeyim. gerçi aralarından biri olumsuz olcak yapma dedi ama yine de paylaşmak istedim. olumlu olcak diyenler ve bilenler Nurşah-falalem (barışmadan 2-3 ay önce baktırmıştım hadi be demiştim) ve Afra Arslan-falsepeti (afrayı ilk katıldığında denemiştim barışmaya yakın) . olumsuz olcak sakın yapma diyen de Umut Işık- Binnaz Abla

Canim kac ay ayri kalip baristiniz darisi basimiza

hayırlı olsun canım, sen mutluysan boşver ve anı yaşa derim

pekiii,, olumsuz olacak derken, barışırsan sonu olumsuz mu olacak demişti ? barışmayı bildi yani..

Kızçeler!!!ben nairaya attım sonunda:))yani herkesle aynı şeyleri söyledi genel olarak hep duyduğum şeyler..iyiydi tespitleri ama vaooovv Dediğim birşey olmadı..aylini bulamıyorum bir yolun varda haberi olan var mı o damı kapattı

Tarot mu baktırmıstın canm ???

yok şekerim, ben mail attım siteye de güncellem olduğu vakit bazı profiller görünemeyebiliyormuş, o nedenle geçici bir süre görünmüyorlarmış.. yani gitmemiştir merak etme

Tarot mu baktırmıstın canm ???

bana hıc bır dedıgı cıkmamıstı baya sallamasyon bır faldı,bı ara daha adı gecmıstı burda hatırlıyorum,ama tutana tutmus ıstee

ben genelde katina baktırdım hep aşkla ilgili olduğu için. nedense katina bana daha sıcak geliyor. bazı yorumcuların enerjilerinin düşük olduğu zamanlarda bakamadıklarına bende inanıyorum ya mesela nesibe bana hiç tutturamadı. ayrıca özelden bir arkadaşımız naira ve afra'nın aynı kişi olup olamicağını sormuş. amacım kimseyi kormak yada başka bişi değil fakat ben aynı olduklarına inanmıyorum çünkü mesel afra fallar arası 1-2 ay bekle demişti bana (o zamanlar çok sapıtmış her gün atıyordum) naira ise tam tersine yok şuna da bakalım yok yarın bunu da yolla diyerek bana çok ısrarda bulundu. ayrıca üslupları da çok değişikti.

Benimde alti ay olcak ayrilali 5.aydan sonra donebilir demekki umut oldun bana
Ben ayrılıgının uzerınden 3 yıl gecıp sonra barısıp evleneler bılıyorum kozlar hayatta hersey olur mucizeler her zaman vardır.buna ınanın ve gülümseyerek uyuyun

Ben artık mucizelere inanamıyorum kendi adıma..o kadar dualar ettimki zamanında biri için çok üzülmüştüm Allah'ım bu acıyı al ve birdaha üzüleceğim kimsenin hayatıma girmesine izin verme nasibim değilse karşıma Çıkarma diye..hatta son insanı hayatıma Alıp almama konusunda bile rüyaya yattım Yemyeşil gördüm ve en sonunda tanıdığım güne bile

nefret ettiğim insanla tanıştım

hoş geldin tatlım, geçen sevgi teyzeyi bana söyleyen arkadaşımla buluştuk, telefonunu bulalım die,imkansız bidurum,eski telefonu bozulmuş o telefonda kayıtlımış ve o telefonda tamir edilemez bi haldeymiş, onun yerine bahçelidekis u bakan süheylaya gittik, biz de dayanamadık tabikii....
ahahaha şaka gibi ya, nalan ablaya kahve göndereyim dedim, fincan fotoları yüklenmiyor.. kesin bu işte bir iş var, ben vazgeçtim baktırmaktan
bu nalan fal alemdeki nalan ise ben geçen sene 2 kere baktırdım, eski olayları çok süper anlatıyor ama gelicekle ilgili söylediği hiç bişey çıkmadı 2 kere kahve atmıştım, tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…