- 4 Ocak 2015
- 132
- 271
- 23
- 35
Hayır ikisinde de iade olmadı. Sadece yorumumu sildilercanım senin falı iade mi ettiler, kötü yaorumlar fallar iade olunca siliniyormuş.
Hayır ikisinde de iade olmadı. Sadece yorumumu sildiler
diğer yandan tellwe, falcıların baktıkları fallar başından aldıkları ücreti de indirmiş. yani eskiden yüzde 40 ise şimdi 30 a çekilmiş. eski ile şimdi değişen nedir anlamadım ben ? verdiğimiz paranın çoğu da falcıların kendisine değil siteye ve diğer giderlere gidiyor..
di mi? şikayet maillerimize bile dalga geçerek dönüyorlar.. birileri çalışıyor, onlar kazanıyor ama ciddiyetle bile yapmıyorlarçok çalışıyorlar, çok yoruluyorlar ama urmina yazııkkk..
falcılardaa durmasınn o zamann kuzumm bizenee bidee onlarınn aldığınımııı düşüncezzz kendilerii istediklerii yerdee çalışıyolarr telvee gibii sahtekarr sitedee çalışmakk kendii istekleriii sonuctaadiğer yandan tellwe, falcıların baktıkları fallar başından aldıkları ücreti de indirmiş. yani eskiden yüzde 40 ise şimdi 30 a çekilmiş. eski ile şimdi değişen nedir anlamadım ben ? verdiğimiz paranın çoğu da falcıların kendisine değil siteye ve diğer giderlere gidiyor..
ahh bana da lütfen hayırlısı allahım.. :) çok yoruldum ben de..Canım ikisi de asıl konuda patladı. Hele naz külliyen patladı. Karsı tarafın sıkıntılarına değinmiş ama gelecek sana dediği tarihte biz hoş olmayan bir konuşma yaptık ve ben açıkcası artık onu hayatımda istemiyorum :) Sanıyorum yavastan baskasından hoslanmaya basladım :)
Bir söz okumuştum.'İnsanlar yokluklarına alıştıkları insanları bir daha hayatlarına almazlar' diye. Benim için çok doğru bir söz galiba. Ben olmamasına çoktan alışmışım. Artık geçmiş benden, zaten aşk mı hırs mı bilememiştim. Umarım hepimiz çok mutlu oluruz, hepimizin bu hastalıklı yanı iyileşir, hastaları çıkarırız hayatımızdan :)
sill zatenn kuzumm yaa oo ismii lazımm değill falcıı burdaa özelii yaydııı halaaa ordaa nedenn olursa olsunn benn tee ne zamann burdaa konuşurkenn ben bazenn cokk sırrımıı veriyorumm kaydoluyomuu sitelerinee diyee korkmuştummm sonraa bu olduuu sill gitsinn falcıdaa o sahtekarr sitedee durmasınn durursadaa odaa öylee bencee nelerr gördükkkneyse, ben de an itibariyle Fatima da gitme kararı aldığına göre, Gollom gibi hesabımı siliyorum tellweden.. neyi nasıl istiyolarsa yapsınlar artık..
neyse, ben de an itibariyle Fatima da gitme kararı aldığına göre, Gollom gibi hesabımı siliyorum tellweden.. neyi nasıl istiyolarsa yapsınlar artık..
kuzumm ben yönetimee yazdımm iptall diyee iptall ettilerr umurlarındaa sankii sen ben giderizz burdaa biz yazarızz 100 kişii giderr yinee söylüyorumm falalemdenn nefrett ederimm telvedendee paraa verr gerisii umurlarındaa değill onlarınn amaa binnazz pembe tablocuuu falannn ama müşterii hizmetlerii süperr aynıı şekildee falsepetidee ikisinedee yazıncaa insan yerinee kondumm bana bu önemliiiben az önce hesabıma baktım ama üyelik iptali nasıl oluyo nasıl silicem göremedim.
yoksa şu müthiş ilgili yönetim ile iletişime mi geçmemiz lazım.
evet sanırım yine msj atmak gerekben az önce hesabıma baktım ama üyelik iptali nasıl oluyo nasıl silicem göremedim.
kuzumm ben yönetimee yazdımm iptall diyee iptall ettilerr umurlarındaa sankii sen ben giderizz burdaa biz yazarızz 100 kişii giderr yinee söylüyorumm falalemdenn nefrett ederimm telcedendee paraa verr gerisii umurlarındaa değill onlarınn amaa binnazz pembe tablocuuu falannn ama müşterii hizmetlerii süperr aynıı şekildee falsepetidee ikisinedee yazıncaa insan yerinee kondumm bana bu önemliii
evet sanırım yine msj atmak gerek
canım ben buldum.. profil bilgilerine gir, orda en altta silme butonu var.. oraya tıklıyosun ve siliyorsunben az önce hesabıma baktım ama üyelik iptali nasıl oluyo nasıl silicem göremedim.
benim yorumumu silmişler iade de etmişler. tellweye mesaj attığımda bu durumu yorumda belirtin herkes görsün demişlerdi. e yazdım herkesn görmesi için ama silmişler bu nasıl bi sahtekarlık anlamadım?Hayır ikisinde de iade olmadı. Sadece yorumumu sildiler
Benimki de silindi ama iade olmadı. Zaten etmesinler, bir başka falcıya o parayı heba edip günlerce bekleyerek kandırılmak istemiyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar artık gözüm yok iadelerindebenim yorumumu silmişler iade de etmişler. tellweye mesaj attığımda bu durumu yorumda belirtin herkes görsün demişlerdi. e yazdım herkesn görmesi için ama silmişler bu nasıl bi sahtekarlık anlamadım?
sahtekarlarr iştee kuzumm onuu geçç 10000 kezz yazdımm burda falcısıı geldii özelii yaydıı yinee ordaa cıktıı cıktıı yazanlarr bi tuhaff bugünn cıkarr yarınn seninn başınaa çıkarr benn korkmaktaa ilk baştaa haklıydımmm isimlerii hepp değişip baktıralımm nettee hiçç güvenn olmazz çalıştıklarıı yer sahtekarr ordaa devamm edenlerdeee öylee gözümdeebenim yorumumu silmişler iade de etmişler. tellweye mesaj attığımda bu durumu yorumda belirtin herkes görsün demişlerdi. e yazdım herkesn görmesi için ama silmişler bu nasıl bi sahtekarlık anlamadım?
canım ben buldum.. profil bilgilerine gir, orda en altta silme butonu var.. oraya tıklıyosun ve siliyorsun
tellwede tek güvendiğim kişi selena keşke ayrılsa o sitedensahtekarlarr iştee kuzumm onuu geçç 10000 kezz yazdımm burda falcısıı geldii özelii yaydıı yinee ordaa cıktıı cıktıı yazanlarr bi tuhaff bugünn cıkarr yarınn seninn başınaa çıkarr benn korkmaktaa ilk baştaa haklıydımmm isimlerii hepp değişip baktıralımm nettee hiçç güvenn olmazz çalıştıklarıı yer sahtekarr ordaa devamm edenlerdeee öylee gözümdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?