Binnaz Abla

diğer yandan tellwe, falcıların baktıkları fallar başından aldıkları ücreti de indirmiş. yani eskiden yüzde 40 ise şimdi 30 a çekilmiş. eski ile şimdi değişen nedir anlamadım ben ? verdiğimiz paranın çoğu da falcıların kendisine değil siteye ve diğer giderlere gidiyor..

çok çalışıyorlar, çok yoruluyorlar ama urmina yazııkkk..

falcılardaa durmasınn o zamann kuzumm bizenee bidee onlarınn aldığınımııı düşüncezzz kendilerii istediklerii yerdee çalışıyolarr telvee gibii sahtekarr sitedee çalışmakk kendii istekleriii sonuctaa

ahh bana da lütfen hayırlısı allahım.. :) çok yoruldum ben de.. bilmiyorum yaa.. aşk konusunda çıkan oldu mu şimdilik tutan

neyse, ben de an itibariyle Fatima da gitme kararı aldığına göre, Gollom gibi hesabımı siliyorum tellweden.. neyi nasıl istiyolarsa yapsınlar artık..
sill zatenn kuzumm yaa oo ismii lazımm değill falcıı burdaa özelii yaydııı halaaa ordaa nedenn olursa olsunn benn tee ne zamann burdaa konuşurkenn ben bazenn cokk sırrımıı veriyorumm kaydoluyomuu sitelerinee diyee korkmuştummm sonraa bu olduuu sill gitsinn falcıdaa o sahtekarr sitedee durmasınn durursadaa odaa öylee bencee nelerr gördükkk

neyse, ben de an itibariyle Fatima da gitme kararı aldığına göre, Gollom gibi hesabımı siliyorum tellweden.. neyi nasıl istiyolarsa yapsınlar artık..

ben az önce hesabıma baktım ama üyelik iptali nasıl oluyo nasıl silicem göremedim.
yoksa şu müthiş ilgili yönetim ile iletişime mi geçmemiz lazım.

ben az önce hesabıma baktım ama üyelik iptali nasıl oluyo nasıl silicem göremedim.
yoksa şu müthiş ilgili yönetim ile iletişime mi geçmemiz lazım.
kuzumm ben yönetimee yazdımm iptall diyee iptall ettilerr umurlarındaa sankii sen ben giderizz burdaa biz yazarızz 100 kişii giderr yinee söylüyorumm falalemdenn nefrett ederimm telvedendee paraa verr gerisii umurlarındaa değill onlarınn amaa binnazz pembe tablocuuu falannn ama müşterii hizmetlerii süperr aynıı şekildee falsepetidee ikisinedee yazıncaa insan yerinee kondumm bana bu önemliii

evet sanırım yine msj atmak gerek

aman Allah ım intihar idiciiim kendimiii,
pijamasıylan cevap yazar şimdi bana haspam

benim yorumumu silmişler iade de etmişler. tellweye mesaj attığımda bu durumu yorumda belirtin herkes görsün demişlerdi. e yazdım herkesn görmesi için ama silmişler bu nasıl bi sahtekarlık anlamadım?
Benimki de silindi ama iade olmadı. Zaten etmesinler, bir başka falcıya o parayı heba edip günlerce bekleyerek kandırılmak istemiyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar artık gözüm yok iadelerinde

benim yorumumu silmişler iade de etmişler. tellweye mesaj attığımda bu durumu yorumda belirtin herkes görsün demişlerdi. e yazdım herkesn görmesi için ama silmişler bu nasıl bi sahtekarlık anlamadım?
sahtekarlarr iştee kuzumm onuu geçç 10000 kezz yazdımm burda falcısıı geldii özelii yaydıı yinee ordaa cıktıı cıktıı yazanlarr bi tuhaff bugünn cıkarr yarınn seninn başınaa çıkarr benn korkmaktaa ilk baştaa haklıydımmm isimlerii hepp değişip baktıralımm nettee hiçç güvenn olmazz çalıştıklarıı yer sahtekarr ordaa devamm edenlerdeee öylee gözümdee

tellwede tek güvendiğim kişi selena keşke ayrılsa o siteden

neysee iyigecelerr kızlarr kendiii adımaa ve okuduklarımdaa şunuu yazcammm hakkımm oncaa fall attımmm girinn telveyee adınızaa gerekk yokk 1000 falcıı içindee falcıı olursunuzz benn yiğitee ulaşamaıyorumm şuann ama hepp cıkmıştırr adıı sanıı bellii bi onaa atarımm bidee nesibeyee cıksınn cıkmasınn sahte şeylerr görmedimm bidadaaa aylin meryemm famaa gibii 3ü aynıı falcılaraa vee diğerlerinee atmamm hakkınııı yemem selenadaa gerçekk adııı değill amaa bana cıktıı odaa başka siteyee geçsinn atarımm bidaa yazarmıyımm bilmiyorumm burdaa güzell arkadaşlarımm olduu derdimdee yanımdaa olann üzülennn amaa midemm bulandıı son kezz yazcamm ne kadar iyi falcıı olursaa olsunn nazz burdaa reklamınıı yapıpp millerii kötüledii kylotoo yağmurr 3 üyeliklee atıldıı derinn denen falcıı burdaa özelii yaydıı meryemm aylinn famada üçüü aynıı kişii fatimaa onlarr isimli falcıylaa aynıı falıı atmışş söylemişş özelii bizz ne dersekk diyelimm fall atandaa cokk yanii kendimii germicemm artıkk ben derinn fall yaydıı burdaa diyorumm birii bana cıktıı diyoo benn kyloto yağmurr reklamm yaotıı dedimm amaa bana anıı bildii sıkıldımm para sizinn istediğinizee verinnn hadii hoşçakalınn kızlarr bendenn bu kadarr cokk sıkıldımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…