- 2 Eylül 2014
- 63
- 79
- 38
rezaanaa cokk fall attımm hiç yazılıı atmadıı saraylıyaa ablamlaa ben bi kezz attıkk odaa seslii tuhaff geldiifatimaa daa sahtekarınn öndee gideniii bidaa yazıyorumm okeyy
Canim fatima neden sahtekar ben hic baktirmadim ona hatta cok ovuldu burda ben asla tellweye atmayacagim artikrezaanaa cokk fall attımm hiç yazılıı atmadıı saraylıyaa ablamlaa ben bi kezz attıkk odaa seslii tuhaff geldiifatimaa daa sahtekarınn öndee gideniii bidaa yazıyorumm okeyy
üff gecelerii okuyorumm diyee yazann kendinsinn ondann yazdımmm tuhaff geldiiirezzan abla canım ablam bana hep yazılı yazar benim isteğimle. sesli falı çok sevmem ben. ayrıca rezzan ablayı bizzat tanırımfeysinde de kendisi vardır.
kuzummm bakk fatimaa onlarr isimlii falcıylaa iş birliğii yapmışşş fatimadaaa ne desenn onlarr isimlii falcıdaann cıkıyooo bugünn bi arkadaşımm yazmışş özeldenn konuştuklarımdaa varr yazıkk gerçektennnCanim fatima neden sahtekar ben hic baktirmadim ona hatta cok ovuldu burda ben asla tellweye atmayacagim artik
Hadi ya onlara atacakim ama sonra baktim sacmaliyormus diye atmadim nekuzummm bakk fatimaa onlarr isimlii falcıylaa iş birliğii yapmışşş fatimadaaa ne desenn onlarr isimlii falcıdaann cıkıyooo bugünn bi arkadaşımm yazmışş özeldenn konuştuklarımdaa varr yazıkk gerçektennn
urminaa kuzumm yaa işinii iyi yapann falcıı olsaa görmüyoomu yazılanlarııı sleneyııı severdimm o cıktıı bendee ona bilee atmammm bizi salakk yerinee koyuyolarrradım zikredilmiş, o nedenle açıklama hakkım doğmuş olduğundan yazıyorum bunu. öncelikle bu forumda her daim Fatima adını o gittiğiden beri zikreden, dönünce de ilan eden, koşa koşa giden baktıran kişi benim evet.
daha önce de defalarca yazdığım gibi FATİMA bende ilk 2 falında full tutturmuş tek kişidir, geleceğim yerin adına dek bilmiştir. bu her zaman bakidir, kendisine de bunu söylemişliğim var, konuştuk hatta tebrik etti beni. Fatima ile ilgili benim herhangi bir sorunum, derdim yok, ben tellwe de bakanın Fatima olduğuna inanıyorum, en azından benim falıma bakan kendisidir ve emeğini yine vermiştir.
FATİMA konusunda söyldiklerim her zaman açık ve net.. ONLAR adlı falcıya gelince, o kişi ile Fatimanın aynı kişiler olduğu konusunda ne bir iddiam oldu ne de bir yazım var. Daha önceki sayfalarda neler oldu, neler yazıldı bilmiyorum ama sağolsun Marple haber verdi geldim, adm geçiyor diye..
Genel olarak ancak, evet tellwe denen siteye güvenimiz her gün sarılmaya devam ediyor. Ben işini iyi yapan falcıların orada kalmalarını da istemem..
Gollom gördünmü bir falcıyı beğenmediğini ya da onunla ilgili bir şüpheni paylaştığında, insanların falcıyı savunması nasıl bir duygu? Umarım beni anlamışsındır :)arkadaşımmm sen fall atarsınn bizz atmayızzz niyee karalanmasınııı istemezsinn o zatenn kendini açıklamışşş kendii duvarındaa ne bu isyann son nokta:Bir kaçç kişi hariçç kimseyee güvenimm yokk
anladımm kuzumm cok iticiii budaa banaa derss olduuGollom gördünmü bir falcıyı beğenmediğini ya da onunla ilgili bir şüpheni paylaştığında, insanların falcıyı savunması nasıl bir duygu? Umarım beni anlamışsındır :)
Canim kendi takip ediyor sanirim burayi alinti yazisinda yaziyordukızlar burada yazmak istemiyorum ama Fatima'nın kesinlikle yetenekli olduğunu biliyorum. yani beni şok edecek detaylar biliyor her zaman. kesinlikle yeteneği var. benimle ilgili bildiği şeyler yenilir yutulur şeyler değildi. öyle olsa, burda aylarca aramazdım, antalya forumunda bile sordum nasıl bulurum diye..
aramızda çıkanı var çıkmayanı var.. ama bana net olarak çıktı kadının söyledikleri.. ne diyim? yalan mı söyleyeyim ? e beni de bilen biliyor, reklam yapmam, kendisiyle özel hayatta görüşmüyoruz, tanımam etmem..
Ama cidden sorumluluk hissettim Fatima ile ilgili savunma konusunda.. birileri gidip de Urminaa senle ilgili böyle yazdı filan mı dedi ne dedi de kadın öyle şeyler yazmış bilemiyorum ama öyle birileri varsa da ben de ne diyim şimdi onlara ? olmayan bişeyi nerenizden uyduruyosunuz yaa ?
kızlar burada yazmak istemiyorum ama Fatima'nın kesinlikle yetenekli olduğunu biliyorum. yani beni şok edecek detaylar biliyor her zaman. kesinlikle yeteneği var. benimle ilgili bildiği şeyler yenilir yutulur şeyler değildi. öyle olsa, burda aylarca aramazdım, antalya forumunda bile sordum nasıl bulurum diye..
aramızda çıkanı var çıkmayanı var.. ama bana net olarak çıktı kadının söyledikleri.. ne diyim? yalan mı söyleyeyim ? e beni de bilen biliyor, reklam yapmam, kendisiyle özel hayatta görüşmüyoruz, tanımam etmem..
Ama cidden sorumluluk hissettim Fatima ile ilgili savunma konusunda.. birileri gidip de Urminaa senle ilgili böyle yazdı filan mı dedi ne dedi de kadın öyle şeyler yazmış bilemiyorum ama öyle birileri varsa da ben de ne diyim şimdi onlara ? olmayan bişeyi nerenizden uyduruyosunuz yaa ?
kızlar dayanamadım yazmaya şimdi gördüm fatima duvarında koca yazı yazmış feyste aynen kopiliyorum.
"
...
Benimle orlan adlı falcıyı neden aynı kefeye koyuyorsunuz. ben zamanında oradaki insanlara chat üzerinden ücretsiz bakımlar yapan biriyim ve üzerine kart açılımlarının fotoğraflarını çekip yorumlayıp duvarda yayınlayan birisiyim. en başta Urminaa olma üzere selmanınbahçesi ve daha isimlerini bilmediklerim sizin falınızda ne bilgisi almışım ben. urminaa senin yurtdışına çıkacağını feys üzerinden mi gördüm yapmayın Allah aşkına böyle şeyler. Bir şey söyleyim mi siz: "size kötü bir şey söylediğim zaman ciddi anlamda beni burada yerden yere vurudunuz bunu da adım kaadr iyi biliyorum ama her önüme gelene olacak ile yollamadım."
Sizden ricam var bir abla olarak; "onlar" gibi bir falcı ile yahut diğer falcılar ile beni işbirliği içinde göstermeyin. Benim kadınlar kulubünü okuduğumu elbette buradaki başta Urminaa olmak üzere çoğu kişi biliyor. Ama bundan sonra chat falına ağırlık vereceğim. size sorma istiyorum. Bir falcı ablanız olarak ben zamanında chat falları bakarken verdiğim isimler hiç burada neden zikretmediniz. Ben falı bir dertleşme aracı olarak görüyorum. Evet benimde bir üyelik hesabım var ben de birçok falcı arkadaşıma fal baktırım. Yeri geldi 50 tl lik fal da attım. Bu merak; ama 50 tlyi kimseye haram da etmedim. Bana göre haram etmek de bir bedduadır, bir farkı yoktur. Hani derler ya beddua etme döner seni bulur. Aynı şekilde haram etme derim size. Tellwenin hiçbir yöneticisiyle bir kez olsun bir üyenin falı ile ilgili bir kez daha bilgi alışverişi içinde olmadım ki olmamda. Bana fal baktırıp tereddüt içinde olanlar olursa gelsinler rumuz değiştirsinler gelsinler chatten istedikleri bilgilerini veririm. Ben her zaman bu konuda Hodri Meydan derim. ben kendime hislerime güvenmesem burada olmam. Benim kendi cafem var eğer çok paracı bir tip olsaydım bu kadar olan potansiyelimi istanbuldaki kendi öz cafemde toparlardım.
Son olarak beni yanlış tanıtmayınız; ve tanımayınız.
..."
valla falı bıraktım rezzan ve fatimanın falı çıktı ben de . Jübilemi yaptım ben de ama hala buradayım fena alışkanlık oldu burası
benimm okuduğumuu urminaa biliyorr ne yaakızlar burada yazmak istemiyorum ama Fatima'nın kesinlikle yetenekli olduğunu biliyorum. yani beni şok edecek detaylar biliyor her zaman. kesinlikle yeteneği var. benimle ilgili bildiği şeyler yenilir yutulur şeyler değildi. öyle olsa, burda aylarca aramazdım, antalya forumunda bile sordum nasıl bulurum diye..
boşta kalan erkek modeli tam. nerde tuhaf pozlar veren kızlar var, facede twitterda takip edip dururlar. yani böyle aptallar işte. ben birine, bu ne dedim takip ettiğin kızlara bak, böyle biriyle sevgili olmam ben anında bırakmıştı takibi. tabi geçti umursamadım hiç. sen de konuşursanız vur yüzüne utandır
hayır bi de gerizekalılar, o kızlardan bunlara iş (!) çıkacağını sanıyorlar ya aptallar gibi ben ona çok gülüyorum.. lan o kız naapsın senin gibi bin tane takip ediyordur her gün.. amacı o zaten..
erkek cinsinden soğudum ya
Kuzum o erkekler ne kadar biseye benzemesede parası varsa,o tıpler ıcın hıc farketmıyor. Yemin ediyorum bazen başka zamanda doğmam gerektığini düşünüyorum,
benim iki cinstende midem bulanıyor artık kızlarında aşağı kalır yanı yok kendilerini teşhir ediyorlar resmen amann kızlar valla boyle tıplere allah akıl fikir versin dıyıp uzaklaşmak lazım en güzelii ..
ben Fatima'ya falından sonra dedimki, sizi çok aradım ancak ulaşamadım, kk.da aradım, muzo denen herife ulaştım, yine sizi bulamadım size nerden ulaşabilirim diye ben sordum..benimm okuduğumuu urminaa biliyorr ne yaa
anladımm kuzumm daa içimm almıyorr bu telvee yorumlarınııı diğerleriniide almıyoo amaa bunlarr başkaa iğrençlerrben Fatima'ya falından sonra dedimki, sizi çok aradım ancak ulaşamadım, kk.da aradım, muzo denen herife ulaştım, yine sizi bulamadım size nerden ulaşabilirim diye ben sordum..
Rica ederim kuzum falci aciklamalarinda isim gecmesi konusunda cok hassasim ben tatlim seni bunaltacak bir durum olsun istemem hic az cok tanidik birbirimiziVivianLeigh ım okudum şimdi tekrar sağol canım..
Fatima açıklamasını yapmış, bence üzerinde tartışılacak bir durum yok.. Açık açık ben ONLAR denen falcı değilim, alaka bile yok, ihtiyacım olmaz böyle şeylere demeye getirmiş.. şimdi dileyen baktırmaya devam dileyen de baktırmaz, bu mesele burda kapanır..
ben onun yerinde olsam, ve Onlar denen falcı ile de ilgim olmasa, ben de savunmamı yapardım.. karşı arguman üreteceksek kanıt gerek..
Fatima istediği kadar yetenekli olsun canım ama parasal konular işin içine girdimi herkes değişiyor. Ben 1 hafta önce fatimaya resimde yükleyerek, ayrıntı soru yazarak su falı atmıştım. Geçenlerde ise Onlar a attım. Fatimaya sorduğum sorudan alıntılar yapmış, resimleri de görerek beni tarif etmiş. Kimse salak değil, böyle bir şeye izin verilmesi insanı enayi yerine koymaktan öteye gitmiyor. Tellwe nin bu üçkağıtçı tavrından ötürü de benim için tamamen bitmiştir. Kimseyede tavsiye etmem.kızlar burada yazmak istemiyorum ama Fatima'nın kesinlikle yetenekli olduğunu biliyorum. yani beni şok edecek detaylar biliyor her zaman. kesinlikle yeteneği var. benimle ilgili bildiği şeyler yenilir yutulur şeyler değildi. öyle olsa, burda aylarca aramazdım, antalya forumunda bile sordum nasıl bulurum diye..
Seninkide ekstra bir durum ya acayip yaniFatima istediği kadar yetenekli olsun canım ama parasal konular işin içine girdimi herkes değişiyor. Ben 1 hafta önce fatimaya resimde yükleyerek, ayrıntı soru yazarak su falı atmıştım. Geçenlerde ise Onlar a attım. Fatimaya sorduğum sorudan alıntılar yapmış, resimleri de görerek beni tarif etmiş. Kimse salak değil, böyle bir şeye izin verilmesi insanı enayi yerine koymaktan öteye gitmiyor. Tellwe nin bu üçkağıtçı tavrından ötürü de benim için tamamen bitmiştir. Kimseyede tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?