Binnaz Abla

rezaanaa cokk fall attımm hiç yazılıı atmadıı saraylıyaa ablamlaa ben bi kezz attıkk odaa seslii tuhaff geldii fatimaa daa sahtekarınn öndee gideniii bidaa yazıyorumm okeyy

rezzan abla canım ablam bana hep yazılı yazar benim isteğimle. sesli falı çok sevmem ben. ayrıca rezzan ablayı bizzat tanırım feysinde de kendisi vardır.

rezaanaa cokk fall attımm hiç yazılıı atmadıı saraylıyaa ablamlaa ben bi kezz attıkk odaa seslii tuhaff geldii fatimaa daa sahtekarınn öndee gideniii bidaa yazıyorumm okeyy
Canim fatima neden sahtekar ben hic baktirmadim ona hatta cok ovuldu burda ben asla tellweye atmayacagim artik

Canim fatima neden sahtekar ben hic baktirmadim ona hatta cok ovuldu burda ben asla tellweye atmayacagim artik
kuzummm bakk fatimaa onlarr isimlii falcıylaa iş birliğii yapmışşş fatimadaaa ne desenn onlarr isimlii falcıdaann cıkıyooo bugünn bi arkadaşımm yazmışş özeldenn konuştuklarımdaa varr yazıkk gerçektennn

Hadi ya onlara atacakim ama sonra baktim sacmaliyormus diye atmadim ne

urminaa kuzumm yaa işinii iyi yapann falcıı olsaa görmüyoomu yazılanlarııı sleneyııı severdimm o cıktıı bendee ona bilee atmammm bizi salakk yerinee koyuyolarrr

Gollom gördünmü bir falcıyı beğenmediğini ya da onunla ilgili bir şüpheni paylaştığında, insanların falcıyı savunması nasıl bir duygu? Umarım beni anlamışsındır :)

kızlar burada yazmak istemiyorum ama Fatima'nın kesinlikle yetenekli olduğunu biliyorum. yani beni şok edecek detaylar biliyor her zaman. kesinlikle yeteneği var. benimle ilgili bildiği şeyler yenilir yutulur şeyler değildi. öyle olsa, burda aylarca aramazdım, antalya forumunda bile sordum nasıl bulurum diye..

aramızda çıkanı var çıkmayanı var.. ama bana net olarak çıktı kadının söyledikleri.. ne diyim? yalan mı söyleyeyim ? e beni de bilen biliyor, reklam yapmam, kendisiyle özel hayatta görüşmüyoruz, tanımam etmem..

Ama cidden sorumluluk hissettim Fatima ile ilgili savunma konusunda.. birileri gidip de Urminaa senle ilgili böyle yazdı filan mı dedi ne dedi de kadın öyle şeyler yazmış bilemiyorum ama öyle birileri varsa da ben de ne diyim şimdi onlara ? olmayan bişeyi nerenizden uyduruyosunuz yaa ?

Canim kendi takip ediyor sanirim burayi alinti yazisinda yaziyordu

canım ben seni çok çok anlıyorum inan ki.

Urminaa bu canim

benimm okuduğumuu urminaa biliyorr ne yaa

kızlar hepinizin dediklerine aynen katılıyorum hani kendimden bile tiksindim ben böyle bi adamımı sevmişim diye biz çıkarken hiç yapmazdı böyle şeyler sosyal medya bile kullanmazdı ama artık iğrendim yani. hani bununda durumu biraz iyi hani şirketleri falan yok ama gelir düzeyi yüksek bi mesleği var e vücudunu sergileyen kızlarında amacı malum. tanıyamamaış olmaya mı yanayım falcılara inanıp aptal aptal beni düşünüyor diye beklediğime mi yanayım bilemedim

VivianLeigh ım okudum şimdi tekrar sağol canım..

Fatima açıklamasını yapmış, bence üzerinde tartışılacak bir durum yok.. Açık açık ben ONLAR denen falcı değilim, alaka bile yok, ihtiyacım olmaz böyle şeylere demeye getirmiş.. şimdi dileyen baktırmaya devam dileyen de baktırmaz, bu mesele burda kapanır..

ben onun yerinde olsam, ve Onlar denen falcı ile de ilgim olmasa, ben de savunmamı yapardım.. karşı arguman üreteceksek kanıt gerek..

benimm okuduğumuu urminaa biliyorr ne yaa
ben Fatima'ya falından sonra dedimki, sizi çok aradım ancak ulaşamadım, kk.da aradım, muzo denen herife ulaştım, yine sizi bulamadım size nerden ulaşabilirim diye ben sordum..

ben Fatima'ya falından sonra dedimki, sizi çok aradım ancak ulaşamadım, kk.da aradım, muzo denen herife ulaştım, yine sizi bulamadım size nerden ulaşabilirim diye ben sordum..
anladımm kuzumm daa içimm almıyorr bu telvee yorumlarınııı diğerleriniide almıyoo amaa bunlarr başkaa iğrençlerr

Rica ederim kuzum falci aciklamalarinda isim gecmesi konusunda cok hassasim ben tatlim seni bunaltacak bir durum olsun istemem hic az cok tanidik birbirimizi

Fatima istediği kadar yetenekli olsun canım ama parasal konular işin içine girdimi herkes değişiyor. Ben 1 hafta önce fatimaya resimde yükleyerek, ayrıntı soru yazarak su falı atmıştım. Geçenlerde ise Onlar a attım. Fatimaya sorduğum sorudan alıntılar yapmış, resimleri de görerek beni tarif etmiş. Kimse salak değil, böyle bir şeye izin verilmesi insanı enayi yerine koymaktan öteye gitmiyor. Tellwe nin bu üçkağıtçı tavrından ötürü de benim için tamamen bitmiştir. Kimseyede tavsiye etmem.

Seninkide ekstra bir durum ya acayip yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…