aynenn katılıyorummmFatima istediği kadar yetenekli olsun canım ama parasal konular işin içine girdimi herkes değişiyor. Ben 1 hafta önce fatimaya resimde yükleyerek, ayrıntı soru yazarak su falı atmıştım. Geçenlerde ise Onlar a attım. Fatimaya sorduğum sorudan alıntılar yapmış, resimleri de görerek beni tarif etmiş. Kimse salak değil, böyle bir şeye izin verilmesi insanı enayi yerine koymaktan öteye gitmiyor. Tellwe nin bu üçkağıtçı tavrından ötürü de benim için tamamen bitmiştir. Kimseyede tavsiye etmem.
belki de onlar sitenin adminlerinden biridir ve falları görüyordur tatlım? aklıma geldi nedense. bana onlar hep antipatik geldi zatenFatima istediği kadar yetenekli olsun canım ama parasal konular işin içine girdimi herkes değişiyor. Ben 1 hafta önce fatimaya resimde yükleyerek, ayrıntı soru yazarak su falı atmıştım. Geçenlerde ise Onlar a attım. Fatimaya sorduğum sorudan alıntılar yapmış, resimleri de görerek beni tarif etmiş. Kimse salak değil, böyle bir şeye izin verilmesi insanı enayi yerine koymaktan öteye gitmiyor. Tellwe nin bu üçkağıtçı tavrından ötürü de benim için tamamen bitmiştir. Kimseyede tavsiye etmem.
Şimdi Allahı var, fatıma benim de ilerde kızım olursa koymak istediğim ismi bildi.. Bunu sosyal medyadan falan bulması imkansız,Hiçbir falcıyla böyle bir diyaloğumda olmadı.O yüzden ben hakkını yemem.. Çok iyi fal baktı bana..kızlar burada yazmak istemiyorum ama Fatima'nın kesinlikle yetenekli olduğunu biliyorum. yani beni şok edecek detaylar biliyor her zaman. kesinlikle yeteneği var. benimle ilgili bildiği şeyler yenilir yutulur şeyler değildi. öyle olsa, burda aylarca aramazdım, antalya forumunda bile sordum nasıl bulurum diye..
aramızda çıkanı var çıkmayanı var.. ama bana net olarak çıktı kadının söyledikleri.. ne diyim? yalan mı söyleyeyim ? e beni de bilen biliyor, reklam yapmam, kendisiyle özel hayatta görüşmüyoruz, tanımam etmem..
Ama cidden sorumluluk hissettim Fatima ile ilgili savunma konusunda.. birileri gidip de Urminaa senle ilgili böyle yazdı filan mı dedi ne dedi de kadın öyle şeyler yazmış bilemiyorum ama öyle birileri varsa da ben de ne diyim şimdi onlara ? olmayan bişeyi nerenizden uyduruyosunuz yaa ?
ya canımın içi sadece tugrulmelih ve naaz a baktırdım.. :) çıkacak mı acaba bana.. asıl konu çıktı mıı?kizlar cikan fal haberi ile geldim. İse girdim, tarih tutturanlari yaziyorum.
Geysu attigimda bir ay daha gorunmuyor sonrasinda demis, bu tarihlere denk geliyor.
tugrul melihin sormadan dedigi tarih de bu aralar.
en net monaspeckle. Sadece ask sormama ragmen 2 hafta icindhe ekonomik rahatlatacak bir sey demis. Ama verdigi harf tutmamis.
Naz is icin biri yardim ecedek dlemisti oyle kisgilerle konustum ama kendim buldum.
rezzan abla yaza dogru dedi yeni baktirdim tarihi patladi.
aylin tanidiklara gidiceksin ama onlar bulmayacak kendin bulacaksin dedi, dogru boyle oldu.
emine biri yardim edecek dedi patladi.
selena daha once girecegimi soyledi tarih tutmadi.
aklima gelen bunlar aksama unuttugum varsa yazarim kizlar :)
Bir de bu tellwe de ilk olay değil. Fatimanın suçu vardır yoktur onu bilemem, yönetimden de kaynaklanıyor olabilir tabiki. Ama daha öncesinde de bir falcıya 3 yıldız verdim diye beni kara listeye almışlar. Sonra kimse atsam geri çevirmişti bende yeni hesap açmak zorunda kalmıştım. Bugün de Onlar a verdiğim 1 puan ile yorumu silmişler adam yine yüzde 100 gözüküyor. Yahu bu nedir? Nasıl bir saçmalıktır? İlla herkes 5 mi vermek zorunda, kimi memnun kalır kimi kalmaz bu şekilde kısıtlamak silmek ne kadar saçma?! Ayy gerçekten çok sinirliyim tellweye. Fatimanın dediği gibi haram etmek beddua değildir, hak edilmeden salak yerine konarak alınan paranın haramı gayette olur. O yüzden tellweye harcadığım tek bir lirayı helal etmiyorum
o zamann helal olsunnnkızlar, Fatima ile yazıştım.. Kendisi Tellwe den ayrılma kararı almış, yakında başka bir sitede başlayabilirmiş.. böylece hakkındaki iddialar da belki azalır.
bence oldukça yerinde bir karar almış ve girişim yapmış.
ya canımın içi sadece tugrulmelih ve naaz a baktırdım.. :) çıkacak mı acaba bana.. asıl konu çıktı mıı?
Bende beğenirim ama bana özensiz bakmıştıkızlar, Fatima ile yazıştım.. Kendisi Tellwe den ayrılma kararı almış, yakında başka bir sitede başlayabilirmiş.. böylece hakkındaki iddialar da belki azalır.
bence oldukça yerinde bir karar almış ve girişim yapmış.
Canım ikisi de asıl konuda patladı. Hele naz külliyen patladı. Karsı tarafın sıkıntılarına değinmiş ama gelecek sana dediği tarihte biz hoş olmayan bir konuşma yaptık ve ben açıkcası artık onu hayatımda istemiyorum :) Sanıyorum yavastan baskasından hoslanmaya basladım :)
Bir söz okumuştum.'İnsanlar yokluklarına alıştıkları insanları bir daha hayatlarına almazlar' diye. Benim için çok doğru bir söz galiba. Ben olmamasına çoktan alışmışım. Artık geçmiş benden, zaten aşk mı hırs mı bilememiştim. Umarım hepimiz çok mutlu oluruz, hepimizin bu hastalıklı yanı iyileşir, hastaları çıkarırız hayatımızdan :)
darısı selena,saraylı,serüven gibi işini ciddi yapan diğer falcıların başına diyorum..o zamann helal olsunnn
darısı selena,saraylı,serüven gibi işini ciddi yapan diğer falcıların başına diyorum..
aynennn selenaa gitsinn başkaa siteyee bana cıkmıştıı o telvedee üyeliğimm yokk atmamm attırmamm sahtekarlarr çünküüüdarısı selena,saraylı,serüven gibi işini ciddi yapan diğer falcıların başına diyorum..
sana da hayırlı olsun baldanım, yaz geliyor güzel haberler çoğalıyo
A super bende yeni sitede baktiririm iyi oldu
Canım benim sağol, henüz bir şey yok ama içimin kıpırdamasına da sevindim, aslında çocuktan vardı ama ben her zamanki gibi büyük öküzlük yaptımneyse önemli olan o hastalıklı ruhtan uzaklaşmamdı. Umarım bu yaz hepimiz çok mutlu olur, burada kutlama yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?