Binnaz Abla

aynenn katılıyorummm

belki de onlar sitenin adminlerinden biridir ve falları görüyordur tatlım? aklıma geldi nedense. bana onlar hep antipatik geldi zaten

Şimdi Allahı var, fatıma benim de ilerde kızım olursa koymak istediğim ismi bildi.. Bunu sosyal medyadan falan bulması imkansız,Hiçbir falcıyla böyle bir diyaloğumda olmadı.O yüzden ben hakkını yemem.. Çok iyi fal baktı bana..
Ama inşallah bütün arkadaşlarıma bana baktığı özende fal bakar.. Telwede kayırdığım bir kaç falcı var fatımayla birlikte.. Onları aynı kefeye koyamam bende..

neyse, ben kendi adıma gereğini yazdığımı düşünüyorum. Fatima ile ilgili fikirlerim baki zaten, kolay kolay değişmeyecek. üzüldüğünü duydum, üzüldüm şimdi buna da..

kendisine ulaşıp konuşmak isterim bir şekilde.. neyse dediğim gibi baktırmamakta özgür herkes.. ben fikirlerimi söylüyorum.

'' onlar'' kesinlikle google amcayla ortak çalışıyor :) ben hesap oluştururken mailden ismi çektiği için değiştirme İhtiyacı da duymadım ve benim isim soyisim türkiyede tek :) o yüzden rahat bulur beni.. Face de bilgi yok hadi o neyse de okuduğum bölüm kabak gibi ortada ve benim yüksek lisansı değil Lisansımı söylemiş çünkü google amcada sadece o çıkıyor :) telwe şansını çok zorladı geçmiş olaaaaa:)

ya canımın içi sadece tugrulmelih ve naaz a baktırdım.. :) çıkacak mı acaba bana.. asıl konu çıktı mıı?

Bir de bu tellwe de ilk olay değil. Fatimanın suçu vardır yoktur onu bilemem, yönetimden de kaynaklanıyor olabilir tabiki. Ama daha öncesinde de bir falcıya 3 yıldız verdim diye beni kara listeye almışlar. Sonra kimse atsam geri çevirmişti bende yeni hesap açmak zorunda kalmıştım. Bugün de Onlar a verdiğim 1 puan ile yorumu silmişler adam yine yüzde 100 gözüküyor. Yahu bu nedir? Nasıl bir saçmalıktır? İlla herkes 5 mi vermek zorunda, kimi memnun kalır kimi kalmaz bu şekilde kısıtlamak silmek ne kadar saçma?! Ayy gerçekten çok sinirliyim tellweye. Fatimanın dediği gibi haram etmek beddua değildir, hak edilmeden salak yerine konarak alınan paranın haramı gayette olur. O yüzden tellweye harcadığım tek bir lirayı helal etmiyorum

canım senin falı iade mi ettiler, kötü yaorumlar fallar iade olunca siliniyormuş.

o zamann helal olsunnn

ya canımın içi sadece tugrulmelih ve naaz a baktırdım.. :) çıkacak mı acaba bana.. asıl konu çıktı mıı?

Canım ikisi de asıl konuda patladı. Hele naz külliyen patladı. Karsı tarafın sıkıntılarına değinmiş ama gelecek sana dediği tarihte biz hoş olmayan bir konuşma yaptık ve ben açıkcası artık onu hayatımda istemiyorum :) Sanıyorum yavastan baskasından hoslanmaya basladım :)

Bir söz okumuştum.'İnsanlar yokluklarına alıştıkları insanları bir daha hayatlarına almazlar' diye. Benim için çok doğru bir söz galiba. Ben olmamasına çoktan alışmışım. Artık geçmiş benden, zaten aşk mı hırs mı bilememiştim. Umarım hepimiz çok mutlu oluruz, hepimizin bu hastalıklı yanı iyileşir, hastaları çıkarırız hayatımızdan :)

Bende beğenirim ama bana özensiz bakmıştı

sana da hayırlı olsun baldanım, yaz geliyor güzel haberler çoğalıyo

sana da hayırlı olsun baldanım, yaz geliyor güzel haberler çoğalıyo

Canım benim sağol, henüz bir şey yok ama içimin kıpırdamasına da sevindim, aslında çocuktan vardı ama ben her zamanki gibi büyük öküzlük yaptım neyse önemli olan o hastalıklı ruhtan uzaklaşmamdı. Umarım bu yaz hepimiz çok mutlu olur, burada kutlama yaparız

şanslısın sana hem iş hem aşk çifte geldi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…