Yiğit de benim için bitmiştir kesinlikle..paramın üstüne yatmıştır.. elimde kayılı kuyutlu kanıtlıdır.. sorumsuzluk yaptığı..neysee iyigecelerr kızlarr kendiii adımaa ve okuduklarımdaa şunuu yazcammm hakkımm oncaa fall attımmm girinn telveyee adınızaa gerekk yokk 1000 falcıı içindee falcıı olursunuzz benn yiğitee ulaşamaıyorumm şuann ama hepp cıkmıştırr adıı sanıı bellii bi onaa atarımm bidee nesibeyee cıksınn cıkmasınn sahte şeylerr görmedimm bidadaaa aylin meryemm famaa gibii 3ü aynıı falcılaraa vee diğerlerinee atmamm hakkınııı yemem selenadaa gerçekk adııı değill amaa bana cıktıı odaa başka siteyee geçsinn atarımm bidaa yazarmıyımm bilmiyorumm burdaa güzell arkadaşlarımm olduu derdimdee yanımdaa olann üzülennn amaa midemm bulandıı son kezz yazcamm ne kadar iyi falcıı olursaa olsunn nazz burdaa reklamınıı yapıpp millerii kötületii kylotoo yağmurr 3 üyeliklee atıldıı derinn denen falcıı burdaa özelii yaydıı meryemm aylinn famada üçüü aynıı kişii fatimaa onlarr isimli falcıylaa aynıı falıı atmışş söylemişş özelii hadii hoşçakalınn kızlarr bendenn bu kadarr cokk sıkıldımm
Amaaan bende daha ilk cümleden patlamıştı zaten yiğitYiğit de benim için bitmiştir kesinlikle..paramın üstüne yatmıştır.. elimde kayılı kuyutlu kanıtlıdır.. sorumsuzluk yaptığı..
senlee konuşmuştukk bana cokk mesajj geldiii ne deyimm dedimm herkesee seninn yazdığınıdaa yazdımm vebaldee kalmayımm diyee unuttumm yazmayıı yiğitlee konuştukk aile sorunumm varr dediii ondann yazdımm kuzumm şu yazdığınladaa yazmışş oldumm senn cıkann falnıı yazdınn bendee yazdımm durumudaa yazmışş oldummYiğit de benim için bitmiştir kesinlikle..paramın üstüne yatmıştır.. elimde kayılı kuyutlu kanıtlıdır.. sorumsuzluk yaptığı..
oo aynıı zamandaa kirazee bu nedirr yaaa bi isim nelerinee yetmezzzKızlar konuyla alakasız ama ester kira benden geçer not aldı bu sefer baya beğendim
Hahaha sorma canım ya öyleymiş valla ama kirazeye hiç baktırmak kısmet olmamıştı ester kiraya dönüşünce kısmetmişoo aynıı zamandaa kirazee bu nedirr yaaa bi isim nelerinee yetmezzz
kirazeye baktırmaa iştee kuzumm yetmiyoo bunlaraaa nasılsaa biz varızz fall atanlarr midemm cok bulandıı yaaa sana iyilerii cıksınnHahaha sorma canım ya öyleymiş valla ama kirazeye hiç baktırmak kısmet olmamıştı ester kiraya dönüşünce kısmetmiş
hoşgeldinn kuzummOrtalik karismis yine, neler oldu dostla tellwede ? Artik hicbir seye sasirmiyorum.
Yettim bu arada banim yeni kalkti
çıkmasınn kuzummBu arada kızlar çıkan fal haberim var
Yiğit ,yiğit, yiğit ! Bu çocuğun dedkleri bende on ikiden nokta atışıyla çıkıyor .. bir dediği durum daha çıktı .. Dolayısıyla Esas konunun çıkmasıyla ilgili ümidim iyice arttı.. ne çıktı diye sorarsanız yine kötü bişey
Bana demişti ki sevgilinin ailesinde M harfli biri bacağından bir rahatsızlık geçirecek..maalesef bugün müstakbel kayınpederim bacağını kırmış . Alçıya almışlar.. Üstelik baş harfi M
Şuana kadar yiğitin olumsuz söylediği iki ya da üç öngörüsü çıktı.. ama çıkmasın artık olumsuz şeyler yeter ya..
Ortalik karismis yine, neler oldu dostla tellwede ? Artik hicbir seye sasirmiyorum.
Yettim bu arada banim yeni kalkti
Yiğitmi yaptı bunuYiğit de benim için bitmiştir kesinlikle..paramın üstüne yatmıştır.. elimde kayılı kuyutlu kanıtlıdır.. sorumsuzluk yaptığı..
urmi soyle lutfen fıyatıda bıraz aşşagı ceksın fatima ya burda cogumuz işsiziz barı açılış kampanyası falan yapsında oyle atalım yahukızlar, Fatima ile yazıştım.. Kendisi Tellwe den ayrılma kararı almış, yakında başka bir sitede başlayabilirmiş.. böylece hakkındaki iddialar da belki azalır.
bence oldukça yerinde bir karar almış ve girişim yapmış.
yazdım whatsapdan, verdiği saatlerde aradım ancak açmadı hatta sonra tlf kapandı.. 2 defa böyle girişimde bulundum sonra da numarasını da sildim kendisini de..Yiğitmi yaptı bunu.. valla çok kızdım şimdi . O nasıl birşey öyle ya.. yaptığı çok ayıp, günah ..aarasaydın sürekli bakmak zorunda yav . Her ne olursa olsun.. paranın üstüne yatmak ne demek
fiyatı hiç sormadım tatlım ya, şu an karar ve görüşme aşamasında sanırım. ama burayı okuyor, isteğini görmüştürurmi soyle lutfen fıyatıda bıraz aşşagı ceksın fatima ya burda cogumuz işsiziz barı açılış kampanyası falan yapsında oyle atalım yahu
ne güzel yazmışsın canımyazdım whatsapdan, verdiği saatlerde aradım ancak açmadı hatta sonra tlf kapandı.. 2 defa böyle girişimde bulundum sonra da numarasını da sildim kendisini de..
kişiliğim gereği ısrarcı değilimdir, ücretini de peşin alıyorsa sorumluluk alıyordur diye düşünüyorum.. bence insanın onuru cidden önemli bişey, şu an gözümde onu kaybetti.. yatırdığım para zerre umrumda değil..
mesela, evinden bakan bir falcı teyze vardı tlfla, hiç bişy bilememişti ama inanılmaz temiz kalpli biriydi. o bile gözümde çok çok daha ulvi bir kişidir cidden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?