Binnaz Abla

Yiğit de benim için bitmiştir kesinlikle..paramın üstüne yatmıştır.. elimde kayılı kuyutlu kanıtlıdır.. sorumsuzluk yaptığı..

Yiğit de benim için bitmiştir kesinlikle..paramın üstüne yatmıştır.. elimde kayılı kuyutlu kanıtlıdır.. sorumsuzluk yaptığı..
senlee konuşmuştukk bana cokk mesajj geldiii ne deyimm dedimm herkesee seninn yazdığınıdaa yazdımm vebaldee kalmayımm diyee unuttumm yazmayıı yiğitlee konuştukk aile sorunumm varr dediii ondann yazdımm kuzumm şu yazdığınladaa yazmışş oldumm senn cıkann falnıı yazdınn bendee yazdımm durumudaa yazmışş oldumm

Hahaha sorma canım ya öyleymiş valla ama kirazeye hiç baktırmak kısmet olmamıştı ester kiraya dönüşünce kısmetmiş
kirazeye baktırmaa iştee kuzumm yetmiyoo bunlaraaa nasılsaa biz varızz fall atanlarr midemm cok bulandıı yaaa sana iyilerii cıksınn

Bu arada kızlar çıkan fal haberim var
Yiğit ,yiğit, yiğit ! Bu çocuğun dedkleri bende on ikiden nokta atışıyla çıkıyor .. bir dediği durum daha çıktı .. Dolayısıyla Esas konunun çıkmasıyla ilgili ümidim iyice arttı.. ne çıktı diye sorarsanız yine kötü bişey

Bana demişti ki sevgilinin ailesinde M harfli biri bacağından bir rahatsızlık geçirecek..maalesef bugün müstakbel kayınpederim bacağını kırmış . Alçıya almışlar.. Üstelik baş harfi M

Şuana kadar yiğitin olumsuz söylediği iki ya da üç öngörüsü çıktı.. ama çıkmasın artık olumsuz şeyler yeter ya..

çıkmasınn kuzumm amaa yiğitt ciddenn banaa vee annemee ablamadaa cokk bildiii hakkınıı yememm onunnn

Yiğitmi yaptı bunu .. valla çok kızdım şimdi . O nasıl birşey öyle ya.. yaptığı çok ayıp, günah ..aarasaydın sürekli bakmak zorunda yav . Her ne olursa olsun.. paranın üstüne yatmak ne demek

urmi soyle lutfen fıyatıda bıraz aşşagı ceksın fatima ya burda cogumuz işsiziz barı açılış kampanyası falan yapsında oyle atalım yahu

Yiğitmi yaptı bunu .. valla çok kızdım şimdi . O nasıl birşey öyle ya.. yaptığı çok ayıp, günah ..aarasaydın sürekli bakmak zorunda yav . Her ne olursa olsun.. paranın üstüne yatmak ne demek
yazdım whatsapdan, verdiği saatlerde aradım ancak açmadı hatta sonra tlf kapandı.. 2 defa böyle girişimde bulundum sonra da numarasını da sildim kendisini de..
kişiliğim gereği ısrarcı değilimdir, ücretini de peşin alıyorsa sorumluluk alıyordur diye düşünüyorum.. bence insanın onuru cidden önemli bişey, şu an gözümde onu kaybetti.. yatırdığım para zerre umrumda değil..
mesela, evinden bakan bir falcı teyze vardı tlfla, hiç bişy bilememişti ama inanılmaz temiz kalpli biriydi. o bile gözümde çok çok daha ulvi bir kişidir cidden..

urmi soyle lutfen fıyatıda bıraz aşşagı ceksın fatima ya burda cogumuz işsiziz barı açılış kampanyası falan yapsında oyle atalım yahu
fiyatı hiç sormadım tatlım ya, şu an karar ve görüşme aşamasında sanırım. ama burayı okuyor, isteğini görmüştür

kızlar bu arada yarın hem kandıl hemde yarın gece duaların geri cevrilmedıgı beş geceden bırı ınancınız ne bılemıyorum tabı ama yarını oruclu gecırmenızı ve akşamda dualarınızda isteyebıldıgınız kadar istemenızı tavsıye ederım sımdıden hepınızın kandılı mubarek olsun boyle bı fırsatı kacırmayın

ne güzel yazmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…