Binnaz Abla

Peki merak ettiğin durumla ilgili detay variyor musun? Yoksa tamamen kendi mi biliyor durumu da?
Detay vermedim sadece jac aydir ayri oldugumuzu soyledim ve birlesme varmi diye sordum ben ilk zamanlarimda hayat hikayemi anlatiyodum simdi hep genel sorarim

Bana verdiği harfler tuttu canım.. Ama dediğin hep olumsuz durumlar çıktı.. Güzel olcak dediği şeyler olmadı daha beklemedeyim..

Ben duygusuz un yazdiklarini banliyken okudum, uzuldum ama cevap veremedim. Ben olsam ben de bir daha gorusmezdim bu tiple, boyle arkadas olmaz. Resmen bile bile yapmis.

Kızlar bınnazdakı bılge özdogru ıcın yorumu olan varmı??? Ben baktırmışım cevaplardan pek anlansdım seslı kaydı yok sılınmış( ıyımı kotumu hep olumsuzdu dıye hatırlıyorum

Kızlar bınnazdakı bılge özdogru ıcın yorumu olan varmı??? Ben baktırmışım cevaplardan pek anlansdım seslı kaydı yok sılınmış( ıyımı kotumu hep olumsuzdu dıye hatırlıyorum

Bilge berbat bence. Hissiyat 0, kart anlami okuyor, nokta atisi yok, soke edici bir sey yok. Falci degil.

Bana 1 mg cikmadi, ustune sinirimi bozdu. Olumsuz, karamsar ve problemli bir insan bence.

Uc aylarin baslangici bugun persemde de regaib kandili Allah hepimize hayirli esler versin tez zamanda beklediklerimiz hayirli ise olsun
aminnn canım hepimize inşallah :))) Bu arada internetten bakın bu perşembe kandil ya bi namaz var tabi inanışlarınızı bilmiyorum ama kime uyarsa baksın regaib kandili namazı yazıp o namazı kılanın dileğini Allah reddetmezmiş

Oğuzhan Türkoğlu'nu denedim hiç
Bir şey anlamadım karma Karışık felan Demiş beğenmedim anlamadım çok kötü bir Türkçe

Serüvenin tutarsızlığı da öyle böyle değil ama. Hem barışacaksınız diyor sonra çokta bekleme barışmayı diyor.. Yani zaten başka ihtimal yok ki ya barışırsın ya barışmazsın. Evle ilgili birşey soruyorum oladabilir olmayada bilir çok üzülme diyor. Bu nasıl fal :)

Falları görüyorlar dediğin hani bir falcının bize attığı yorumu diğer bir falcı okuyabiliyor mu? Ben yönetime mail atmıştım benim fal yorumlarımı bütün falcılar görebiliyor mu diye, hayır sadece kendi yorumalrını görebiliyorlar demişti.

Tellwe rezil bir site, pekala yalan soylemis olabilirler. Normalde boyle bir sey yazmadan once iyice dusunurum ama tellwe konusunda gunaha girdigimi dusunmuyorum.

Ayni falcinin farkli 2-3 hesabi olabiliyor. Diger hesabindan baktigi fallara acip bakiyordur.

Aynen ya anlik durumlari super cok seviyo cok dusunuyo sonra ama iliski diye sartlanmani istemem olabilirde olmayabilirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…