Detay vermedim sadece jac aydir ayri oldugumuzu soyledim ve birlesme varmi diye sordum ben ilk zamanlarimda hayat hikayemi anlatiyodum simdi hep genel sorarimPeki merak ettiğin durumla ilgili detay variyor musun? Yoksa tamamen kendi mi biliyor durumu da?
Bana verdiği harfler tuttu canım.. Ama dediğin hep olumsuz durumlar çıktı.. Güzel olcak dediği şeyler olmadı daha beklemedeyim..Yiğit bazen tamamen sallıyor ve hiç tutturamıyor, tamamen senle alakasız şeyler söyleyip duruyor. Gününe bağlı sanırım.
Hakkaten bu çıkmasaymış daha iyiymiş ama hep dediğim şey işte, Yiğit bilse bilse durumları bilebiliyor ama kişilehaldeşüncelerini, hislerini bilemiyor.
Gerçi durumları da her zaman bilemiyor. Mesela baktıran bir arkadaşım tayin bekliyordu. Yiğit birkaç harf vermiş ve kesinlikle Doğu olmayacak demiş. Harfler bile tutmadığı gibi kızın tayini Bilecik'e çıktı =D
Bir de bu parayı yatırdığın halde ulaşılamama ya da cevap vermemesi, dönmemesi durumları da olunca... İyice tercih edilmeyecek bir falcı oluyor benim için bu oğlan.
Bana verdiği harfler tuttu canım.. Ama dediğin hep olumsuz durumlar çıktı.. Güzel olcak dediği şeyler olmadı daha beklemedeyim..
Baldanımm çok sevindimm . Hayırlı olsun, İnşallah tüm güzelliklerin başlangıcı olur .
Duygusuz üzülme canım , bana biraz nedense bilerek söylemiş gibi geldi .
Bilmiyorum ama öyle bir his aldım , bence altında başka bişey var bunun ve yerinde olsam o arkadaşınla bir daha görüşmezdim .
Merak ettım beklıyoruz canım burdan hemen yazma maglum haklısınkızlar bişi yaptım sonuçlanmadan buraya yazmak istemiyorum malum biliyorsunuz nedenini akşam bi açıklamam olucak
Merakla bekliyoruzkızlar bişi yaptım sonuçlanmadan buraya yazmak istemiyorum malum biliyorsunuz nedenini akşam bi açıklamam olucak
Benim gibi sabirsiz bi insan bunu duydu ya aksama kadar beklerim artik ney ney diyevalla bende
Kızlar bınnazdakı bılge özdogru ıcın yorumu olan varmı??? Ben baktırmışım cevaplardan pek anlansdım seslı kaydı yok sılınmış( ıyımı kotumu hep olumsuzdu dıye hatırlıyorum
aminnn canım hepimize inşallah :))) Bu arada internetten bakın bu perşembe kandil ya bi namaz var tabi inanışlarınızı bilmiyorum ama kime uyarsa baksın regaib kandili namazı yazıp o namazı kılanın dileğini Allah reddetmezmişUc aylarin baslangici bugun persemde de regaib kandili Allah hepimize hayirli esler versin tez zamanda beklediklerimiz hayirli ise olsun
Saydiklarim haricinde biryolunvarda Berrin ulusoy guzel bakiyor durumu iyi bilmişti hakkini yemek olmaz. Ve Azem toprak yeni yorumcu gayet başarili buldum soyledikleri icin beklemedeyim.
Falalemde Nairayi es gecmemek lazim o da guzel bakan kisilerden emek harciyor.Mert ve Ester kira'yi oyle aman aman basarili bulmadim.
Serüvenin tutarsızlığı da öyle böyle değil ama. Hem barışacaksınız diyor sonra çokta bekleme barışmayı diyor.. Yani zaten başka ihtimal yok ki ya barışırsın ya barışmazsın. Evle ilgili birşey soruyorum oladabilir olmayada bilir çok üzülme diyor. Bu nasıl fal :)Eveeet arkadaslar benim soylediklerini yasadigim falcilar başta Serùven bazen tutarsizligi olabiliyor ama gaybi kimse tam anlamiyla bilemez zaten. Genelde soylediklerini yasiyorum vede akil okuyor kim ne derse desin bence basarili.
Ilkay gùr yine acimasiz ama basarili yorumculardan tabi cikmadigida oldu ama nadir genelde cikiyor bu yuzden paylasmak istedim.Benim tavsiyem olumsuz yorumlarina cokta uzulmeyin bazen koşullar degisebiliyor falda degisiyor dolayisiyla.
Rezzan abla kahvede ve katinada iyi bence katinada hayatima giren kisiyi bilmisti severim ama her soylediginide yasamadim bunuda belirmekte fayda var. Ve begendiklerimin arasindan en son Nesibeye baktirdim ufakta olsa bir soyledigini yasadim.
Falları görüyorlar dediğin hani bir falcının bize attığı yorumu diğer bir falcı okuyabiliyor mu? Ben yönetime mail atmıştım benim fal yorumlarımı bütün falcılar görebiliyor mu diye, hayır sadece kendi yorumalrını görebiliyorlar demişti.ben belkiii kafayıı yedimm belkii saçmaaa düşünüyorumm ama kızlarr biz ailecekk yıllardırr fall baktırıyozzonuu bii düşünününn teldee yüzyüzee sanall en sonn cıktıı meryem aylin fama üçü aynı kişii ve cıksınn cıkmasınn uyuz oldumm bi kezz ulee mademm iyi fal bakıyosunn ne diyee 3 isimlee bakıyosunn hepsii burayıı okuyoo nazz mademm iyi falcıı ne diyee gelmiş burdaa gözz boyadıı bidee neler okudumm herkess kötüüü kendii prensess öylee yazıyoduu derinn olayına girmiyorumm uyarılırımm fal paylaştııı özelii yaydıı hayatta atmam güvenmemm burdaa falıı bırakann arkadaşlarımm olduu özeldendee konustukkk helall olsunn yaa fall atıyosam daaa kişiliksizleree atmamm sizdee öylee yapınn ailecekk dolandırıldıkk bizz ne paralarımızz gitti kızlarr yaa üüzlüyorumm burdaa görüncee bendee atıyodumm amann birine cıktıı ben ordayımm ben olmasamm ablamm şimdii atmıyorumm en sonn burdaa biri derinee atmışş hopp ertsii günn falıı cıkmışş ben attımm saff sonra olaylar olaylarr kızlarr fal boşş fallarııı görüyolarrr bi defaaa aynıı diyee şüphe cekenlerr yazarlarr kaçç yıldırr baktırıyorumm anlarımm yaniii amann ne desekk boşş ben sizi seviyorummm kuzularımm burdaa az kahrımıı cekmedinizz öylee arkadaşımm cokk cokk giremiyorumm kimine cıkann kiminee foss burdakii yazılanlaraa göree fall atmamayıı burdaa takıldıkcaa öğrendimm
Falları görüyorlar dediğin hani bir falcının bize attığı yorumu diğer bir falcı okuyabiliyor mu? Ben yönetime mail atmıştım benim fal yorumlarımı bütün falcılar görebiliyor mu diye, hayır sadece kendi yorumalrını görebiliyorlar demişti.
Aynen ya anlik durumlari super cok seviyo cok dusunuyo sonra ama iliski diye sartlanmani istemem olabilirde olmayabilirdeSerüvenin tutarsızlığı da öyle böyle değil ama. Hem barışacaksınız diyor sonra çokta bekleme barışmayı diyor.. Yani zaten başka ihtimal yok ki ya barışırsın ya barışmazsın. Evle ilgili birşey soruyorum oladabilir olmayada bilir çok üzülme diyor. Bu nasıl fal :)
Ayynenn öyle , inşallah tez vakitte batarlar, kimse baktırmasın arkadaşlar üfürüyorlarTellwe iğrenc bir site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?