Binnaz Abla

Bahtsız meleklerız hepımız canım sende bızdensınn

kuzum bızım bıle bılemıyorlar baskası adına nıyet edıp kapattıgımız kahveyımı bılıcekler
bosver bıtanem hee evet bazı falcılar karsı tarafın aklını okuyabılıyor ıcındne gecenı bılebılıyor ama sanalda ztn bunlar bulmak cok zor enerjileri bızımle tutsun yeter, bıde bızımkıler ıcın baktırmaya baslarsak varyaa o faturalarımızaa nolur dusunmek bıle ıstemıyorum

canımm bosver bılgeyı bana olumsuz degıldı,ama olay kıtap onerısı ve kuantuma,olumlu dusunmeye ordanda akıl vermeye falan baglandın mı bana gelıyyorlar

Al bendende o kadar. Başkası adına fal atmak nedir ya.kim uydurdu bunu :) yapmayın Allah aşkına kızlar boşu boşuna para harcıyorsunuz.. Zaten kendi adımıza attığımız falı zor tutturuyorlar.birde başkasıymış gibi baktırıp onumu tutturacaklar.

Ya arkadaşlar genelde takip etmeye çalışıyorum bu fallar nasıl bakılıyor ücretleri neler bilgi verirseniz memnun olurum

Ya arkadaşlar genelde takip etmeye çalışıyorum bu fallar nasıl bakılıyor ücretleri neler bilgi verirseniz memnun olurum
oyumuu değiştirmeyee girdimm sankii adınızııı gördümm hiçç bilmiysannızz nasıll oy verdinizz aa eett rezzanaa oy atmışsınn baktırmışsınn iştee demekk

Son düzenleme:
kızlarr yaa venüssüü bekliyorumm belkii jübilemm olurr ama kaçç günn olduu girmedii okuyorumm hepp yazarsınızz demii yaa bu aradaa benn emineyee oy verdimm kadınn ufakk tefekk annemee epeyy bilmişş yaa helall olsunn

Hahhaha harikasin seruveni denemis sanirim arkadas
ben rezzandaa gördümm oyuu emineyee diyee rezzanaa girmişimm geneldee sendee cıktımıı cıkmadımıı diceğimee oylaraa bakıyorumm artıkk marplemm yaa senn burdasınn venüss gelirsee bi duyarsann facee yokk sürekli bakamıyorumm bana bi mesajj atsanaa kuzumm

Bende de face yok ama bir sekilde haberim olursa yazarim cnm

kızlar benimki ile biraz kavgalıyız detay vermeyim de burada yine fak krizim tuttu ne sorucam şu Bathsheba mı ne var ona baktıran var mı dedikleri çıkar mı biraz tuzlu ama nasıl bilen var mı. şu tellweden kurtulmam lazım ama kredim var onu bitirmek lazım

Canım, ben severim rezzan ablayı çok uzun zamandır. Çok üzüldüm böyle olmasına ama bahsettiği kızın sen olmama ihtimali de var sanki :S

telvede bişey bildikleri yok,işte krediyle bizi bağlı tutuyorlar,yoksa bu güne kadar bişey bilmediler.salla tuttur hesabı.

Canım, ben severim rezzan ablayı çok uzun zamandır. Çok üzüldüm böyle olmasına ama bahsettiği kızın sen olmama ihtimali de var sanki :S

Ben de Rezzan Abla'nın sahtekar olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Önceki fallarını, oradaki sorularını, bilgilerini okuyor. Ayrıca bulabildiği her yerden sana dair kişisel bilgilerini buluyor. Hiçbirini bulamazsa da sorduğun soruya ve ilişki durumuna bakıp nabza göre şerbet veriyor.
Kesinlikle tam bir sahtekar.
Asla tavsiye etmiyorum.

Ben de bir salaklık yapıp fal attım Rezzan Abla'ya. Tam olarak oradan buradan bilgi topladığını ya da nabza göre şerbet verdiğini farkettim. Baktıran birkaç kişiyle de konuştum. Bir değil, iki değil... Çok kişide böyle.
Yani gerçekten sahtekar. Bugüne kadar en rahatsız olduğum falcı(falcı demeye bin şahit ister ya neyse) kendisi.
Beş para etmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…