- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
kızlar fatima nın falı geldi süper tespitler yapmış
ama kafamda deli sorular hala
Çıldırdığımızın belirtileri :)) bende aynı durumdayımsıradaki tarot sana geldi galiba, bende takipteyim hangi fal azalmış takibi
MissCherryBlossom Fama online olmuş
Urmınacım sen fatımayo begendınmı dedıklerı cıktımı???? Bırde sen akıl ver dostumMissCherryBlossom Fama online olmuş
Urmınacım sen fatımayo begendınmı dedıklerı cıktımı???? Bırde sen akıl ver dostum
canım bende Fatima'nın ilk 2 falı full tuttu.. ve yani biri iş-okul içindi diğeri aşk içindi.. iki falda da ufukta hiç görünmeyen şeyleri söylemişti ve ben o zaman inanamamıştım.. son dönüşünden sonra da baktırdım ve tarih verdi. tutarsa yine gelip yazarım burada.Urmınacım sen fatımayo begendınmı dedıklerı cıktımı???? Bırde sen akıl ver dostum
MissCherryBlossom Fama online olmuş
Urmina meteliğe kurşun atıyorum, kendini feda edip o mu değil mi test edecek bir fedai arıyorum
Bugün dua edicem, fal baktırmicam
ben Venüse uzun zamandır baktırmadım, hatun bir görünüp bir kaybolduğundan yakalamak zor ama bende de özellikle kahveleri çıkmıştı.. ve aynen cherry nin dediği gibi bu kız akıl okuyabiliyor, kimi isterse..ona kesin kanaat ettim.fatima : Patladı.
Meryem, Fama : çıkanlar var ama asıl konuda dedikleri ne olur bilemem. Ama ykın gelecek çıktı.
Venüs: diğerlerinden farklı, acaip bir hatun. Karşındakinin düşüncelerini merak ediyorsan tek adres. İş çıktı, aşk çıkmadı.
flsepeti melek: 1 mg çıkmadı, durum analizi de yanlıştı, bana hiiiç tutmadı.
durum- an hepsi iyi idi.. ben de dediği tarihte dediği gibi gelişmeler olmuştu ama uzak gelecek hiç bişey yazmamıştı.. bilemiyorum o nedenlekızlar sizin Fama geçmişiniz nasıl, an analizi iyi mi, gelecek çok mühim değil
Bir "Asiye nasıl kurtulur " çıkar bizdenKızlar kandiliniz mubarek olsun.
yaa FAMA diyosunuzzzz, ben ona hiç baktırmadım. daha doğrusu bu fal batağına aralık gibi düştüm ben,
o yoktu piyasada.
sırada da 2 kişi var. yarın akşam atayım bari. bu akşam tercihimi duadan yana kullanıyorum.
kızlar sizin Fama geçmişiniz nasıl, an analizi iyi mi, gelecek çok mühim değil
evet ya venus akıl okuyabılıyo ben fal atmadan bı kac gun once kendı durumumla alakalı bı cumle gecmıstı aklımdan aslında benım ihtiyacım şu demıstım fal attıgımda bana aynen o cumleyı soyledı ama gelecek cıkıcakmı onu bımıyorumben Venüse uzun zamandır baktırmadım, hatun bir görünüp bir kaybolduğundan yakalamak zor ama bende de özellikle kahveleri çıkmıştı.. ve aynen cherry nin dediği gibi bu kız akıl okuyabiliyor, kimi isterse..ona kesin kanaat ettim.
durum- an hepsi iyi idi.. ben de dediği tarihte dediği gibi gelişmeler olmuştu ama uzak gelecek hiç bişey yazmamıştı.. bilemiyorum o nedenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?