Binnaz Abla

Kızlarr cok uzucu bı bılgıyle geldım yazıyımmı yazmıyımı bılemedım ama yazıyım ustumde kalmasın,, ben sabahdab beri fatıma nasıl dıye sorasora duruyodum ya , tesadufı kuzenımın okul arkı telvede baktırmış aylar once anı super bılmış, gecmışı okumuşşş,, kız sınavı için sormuş gecemıceksın demış kız geçmiş,, aşkla ılgılı bu cocuk sana sosyal medyadan ulaşıcak demiş ne yazıkkı cocugun gecen hafta düğünü olmuş,, arabana dıkkat et demış bırtek onu vurmuş kız,, gerı kalan ıkı olay tutmamış yorumu okuttu bana, şimdi işime gelmedıde kendımı rahatlatıyorum sana bılırsınız,, ama 1 saattır sıze yazıyımmı yazmıyımmmı düşündüm sonunda duygusallıgım agır bastı,,bırde laf kafede halıle baktırmış aylar önce begenmemiş,orada çiğdemi anlatttı oda pek tutmamış,, en begendıgı venus ambermış,, kız benımle tanıştı sorularımla bunalttım kızı:))) rezzan ablanın dedıklerı cıkmamış,, meleği begenıyomuş zamanında artık yokmuş, bıryolun varda aylını begenmış, falalemdd sadece meryemı tutuyomuş fılan fıstık,, işte boyle bıldıgınıx yalnız degılız bızım gıbı cok var)) kk ye gel dedım, belkı uye olur ama bıraz benden korktuuu :))) manyak bu dedı kesınnn:))

Urmınacım sen fatımayo begendınmı dedıklerı cıktımı???? Bırde sen akıl ver dostum

fatima : Patladı.

Meryem, Fama : çıkanlar var ama asıl konuda dedikleri ne olur bilemem. Ama ykın gelecek çıktı.

Venüs: diğerlerinden farklı, acaip bir hatun. Karşındakinin düşüncelerini merak ediyorsan tek adres. İş çıktı, aşk çıkmadı.

flsepeti melek: 1 mg çıkmadı, durum analizi de yanlıştı, bana hiiiç tutmadı.

Urmınacım sen fatımayo begendınmı dedıklerı cıktımı???? Bırde sen akıl ver dostum
canım bende Fatima'nın ilk 2 falı full tuttu.. ve yani biri iş-okul içindi diğeri aşk içindi.. iki falda da ufukta hiç görünmeyen şeyleri söylemişti ve ben o zaman inanamamıştım.. son dönüşünden sonra da baktırdım ve tarih verdi. tutarsa yine gelip yazarım burada.

Ama başka arkadaşlara çıkmayabilir dedikleri, enerji meselesidir, bilemiyorum gerçekten..

ben Venüse uzun zamandır baktırmadım, hatun bir görünüp bir kaybolduğundan yakalamak zor ama bende de özellikle kahveleri çıkmıştı.. ve aynen cherry nin dediği gibi bu kız akıl okuyabiliyor, kimi isterse..ona kesin kanaat ettim.

Bir "Asiye nasıl kurtulur " çıkar bizden

evet ya venus akıl okuyabılıyo ben fal atmadan bı kac gun once kendı durumumla alakalı bı cumle gecmıstı aklımdan aslında benım ihtiyacım şu demıstım fal attıgımda bana aynen o cumleyı soyledı ama gelecek cıkıcakmı onu bımıyorum

durum- an hepsi iyi idi.. ben de dediği tarihte dediği gibi gelişmeler olmuştu ama uzak gelecek hiç bişey yazmamıştı.. bilemiyorum o nedenle

canım yaa bide aylin, meryem, fama üçü aynı kişi olabilir muhabbeti vardı burda.
meryem ve ayline fal baktırdım, ikisi de farklı baktı ama evet meryemin yazım tarzıyla
aylinin konuşma stili aynı.
fama yı çok merak ediyoruuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…