Binnaz Abla

sen özgecanının ölümüü ilee dalgaa geçenn venüsee çamurr atann birisinnn sananee acabaa git başımdann.
ben özgecanla degil devletle dalga gecmistm ama madem sen bana istedigini diyorsun bende diyecegim.sende takıntılı birisin biseye taktım mı illallah ettiriyosun.venüsede camur atmıyorum bunu acıkladım duydugmu soyledim diye asıl sen git milletin basından ki milleti kavgaya yöneltme...

Valla kuzum istedigi kadar pas atsinlar o aile olayımı bildi ya fama helal olsun dedim kendinden çok emindi aşk konumda da..
bencee adamm olsunlarr kuzumm üçç profill aynıı paslaşarakk fall bakmalarr falann benn bakmamm insanlarınn içii alırsaa atarr öncee güvenilirr olsunlarr

kess sesinii senidee engelliyorumm ergenuss gitt ona buna olayıı durumuu bilmedenn yalakalıkk yapp bidaa cevapp vermicemm cünküü yazdıklarınıı görmücemm ilkayınn dinii inanncıı venüss sahtekarr bana fall bakınn diyee sayfaa kirletenn ergenuss

sen terbiyesizsin yemin ediyorum

körler sağırlar bırbırını agırlar oldu burası ..

gelıp buraya sacma sapan laflar edıp marple'a laf edene,abuk sabuk kaşar tarıfı paylasan kızaa neler dedıler dıye kımse madur edebıyatı yapmasın bana ..fal baktırmayı bılıyorsa kendınıde insan gibi ifade etsin bir zahmet ..

ayrıca herkes kendı adına konusun ben bundan sonra fatımaya fal atmam nedır bu ya dalga mı gecıyorsunuz sızz ??
neden mı cunku ınsanlarla muhabet edıp onun falı soyleydı boyleydı ona soyle sunu yapsın dıyen kımseye guvenmem onuda gectımm oncedende yazdım bana verdıgım paranın karsılıgında cevap verme tenezzulunde bulunmayan ınsanın faceden herkese yetısmesı benım gozumde bıtırmıstır onu ..

sabahtan berı ınsanlarla salaga yatıp soru sormalar bılmemneler aman kıme fal atıyorsanız atın gercekten saka gıbısınız ..

sen bi gitsen artık!!

duygusuz bana dönecek mi duygusuz beni hala seviyor mu hayatındaki kişiyle ciddi mi nolur falcı hanım doğruları söyleyin nolur biraz da o debelensin fal bataklarında
hahahahaha hayatıma bırını aldım ya debeleniyordur o alınca ben nasıl fallara koştum anlasın beni. ona da desinler hayatında biri var kararsız senle onun arasında kalmıs desinler haspam işte falın gelmedi mi kuzum

Ercekten artık burası maksadını aştı ne guzel paylasımlar yapıyorduk bız kafam dagılıyordu bu topikte ama bugun cok yordu hepımızı bence artık eskıye donelım fatımanın yaptıgını hıc tasvıp etmıyorum gercekten gecen gun baktırdım bende bırdaha baktırırmıyım bılmıyorum ama kucukte olsa bugun bır dedıgı cıktı askla alakalı degıl ama paylasmak ıstedım

bekledim bekledim fal alımını açmadı yarın öğlen açıcakmış şans yok ki bende

atmışş tutmuşturr diyorumm artıkk fatimaa gözümüzdee bitttiii basiretsizz halleriylee bacımm

hayırlı olsun kuzum :*

atmışş tutmuşturr diyorumm artıkk fatimaa gözümüzdee bitttiii basiretsizz halleriylee bacımm
Bende hiç hoşlanmadım bu tavrından gercekten yanılmışım demek cok daha asil bir davranıştı bana gore fatıma gıbı ünlü bir falcı için burda fenomenlerı vardı yanı bende ilk kez bsktırdım begenmıstım oysaki :)) ay keske hepsı attıgını tutturabılse baska dılegım yok artık fal kapatırken buna bakan falcının olumluysa dedıklerı cıkaın olumsuzsa cıkmasın dıye dılek tutucam :))

ya urmina lutfen ya senın gıtmenı ıstemıyorum
Profilimi sildiricem ben de ama neyseki Venüs olayına bari yorumumu yazabildim. yoksa içim içimi yerdi. beni zamanında çok dinlemiş ve derdimi çekmiş biridir.

hoşçakalın...

Son düzenleme:
canım yaa ciddimi,falamı baktırıyormuş.
yoksa ben sazanlıkmı yaptım şimdii

hahaha kıyamam olsun bakalım ne dicek sana merak ettim ben de :)
Bu beklenilen famamı ?? Ya gercekten bu meryem aylın fama ya aynı kısı yada bızım memleketın bızım bılmedıgımız falcılarıyls unlu bır koyunden konusma seklı aynı cunku aynı devrık cumleler ama aylın fama ıkısıde favorım meryeme ıkıncıkere atınca sacmalıyor

paslaşarakk yazıyolarr çünküü yazılıı fall atmayınnn fall bakcamm diyosaa seslii baksınn yazılıı yaaa güvenmeyinn bendee attımm kuzumm yazılıı amaa şimdii atmamm selenaa hariçç diyodumm telvedenn üyeliğimii sildirdimm onaa girmemm bilee sesli baksınlarrr biz atmazsakk bakarlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…