- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
butun falcılara birkaç defa atınca saçmalıyor bence denedım yaniBu beklenilen famamı ?? Ya gercekten bu meryem aylın fama ya aynı kısı yada bızım memleketın bızım bılmedıgımız falcılarıyls unlu bır koyunden konusma seklı aynı cunku aynı devrık cumleler ama aylın fama ıkısıde favorım meryeme ıkıncıkere atınca sacmalıyor
teşekkür ederim canım,hayırlı olsun kuzum :*
yok kuzum gayet ciddiyim ilk duydugumda ben de çok sasırdım ama dogruymuscanım yaa ciddimi,falamı baktırıyormuş.
yoksa ben sazanlıkmı yaptım şimdii
iştee karşı tarafı bu hale getiren ben oldugum için sizden farklıyım kuzum.acı veren aslında bendim.. o ise birini alarak acısını daha çok aldı benden biz gideriz böyle :)) benımde hayatımda bırı var ama işte iştesi var..teşekkür ederim canım,
inan bu bizi üzenlerden bize hiç hayır yok,hiç bekleme ben yaşanmış acıların en beterini yaşadım,öyle böyle değil,ama bak bitti,kalbim yeni bir heyecana yelken açtı,şükürler olsun,geleceği olmasada,yinede allah bilir ama yaşadıklarımı hiç unutamayacağım zannetmiştim,hiiçç dönüp bakma,
onu ben de merakla bekliyorumpazartesi günü bir şey açıklayacaktı biri? aklımda kalmış ama kim olduğunu hatırlayamadım
lebuda da aynı kisi olabilir falımpirden baska ulkeden gelme gibi konusuyorlar ve sive degil de lehce gibi devrik cümleler kızlarBu beklenilen famamı ?? Ya gercekten bu meryem aylın fama ya aynı kısı yada bızım memleketın bızım bılmedıgımız falcılarıyls unlu bır koyunden konusma seklı aynı cunku aynı devrık cumleler ama aylın fama ıkısıde favorım meryeme ıkıncıkere atınca sacmalıyor
kızlar lebuda varya falımpirden oda mı meryem aylin filan aynı kisimi oda???onu ben de merakla bekliyorum
Yavruuuu sana özel mesaj atılmıyor mu?Asaletten habersiz cahillere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor yazan kiside bende engelliymis buraya gelip abuk subuk 3 yasinda cocugun konusmayacagi basitlikte fal bakan varmi diye soran kisi bu. kendine olay arayam biri daha
hahahaha)))
yaa varya inanamıyorum,adam okadar inat etti seni okadar üzdü,bide sen gel şü işe bak,oooh beter olsun gelsin ayaklarına kapansın,ama sen geri dönme,inan huylu huyundan vazgeçmez,vardır onun yine sana bir oyunu.yok kuzum gayet ciddiyim ilk duydugumda ben de çok sasırdım ama dogruymussıra ondaa caresizlik başa bela
valla kim aynı kişi bilmiyorum ama ben hep farklı hesaplardan hepsine fal attım farklı pc lerden de hatta o derece psikopata bagladım IP adresinden falları goruyorlar mı diyekızlar lebuda varya falımpirden oda mı meryem aylin filan aynı kisimi oda???
anladım canım,ama en azından ona saplanıp kalmadığını göstermiş oldun,boşver gerçekten bunlara değmiyor.iştee karşı tarafı bu hale getiren ben oldugum için sizden farklıyım kuzum.acı veren aslında bendim.. o ise birini alarak acısını daha çok aldı benden biz gideriz böyle :)) benımde hayatımda bırı var ama işte iştesi var..
kuzum durumlar biz de öyle değil işte sorun orada o benim oyun oynadıgımı düşünüyor,benim tekrar bir şeyler yapıp onu kandıracagımı dusunuyor ama ortada söylenen ona yalanlar var dış çevreye inandı maalesef..inanmayı seçti..o yüzden suclu benim tek sucu dönmemek için aracı aldı hayatına şimdi ise ben aldım o gelmesin yaşamıma baktıgımı anlasın dıye.. durum onda çark etmeye basladı bu sefer de nasıl acı çektiğimi anlamaya başladı kulagıma geliyor haberleri..yaa varya inanamıyorum,adam okadar inat etti seni okadar üzdü,bide sen gel şü işe bak,oooh beter olsun gelsin ayaklarına kapansın,ama sen geri dönme,inan huylu huyundan vazgeçmez,vardır onun yine sana bir oyunu.
falımpir de lebuda var devrik cümle kullanıyo ve degısık konusuyo yarım yamalak anlasılmıyo dedikleri ama yazılı fal bakıyo eksik cumle kullanıyovalla kim aynı kişi bilmiyorum ama ben hep farklı hesaplardan hepsine fal attım farklı pc lerden de hatta o derece psikopata bagladım IP adresinden falları goruyorlar mı diyehepsi aynı şeyi dedi pes dedim..
Yavruuu aylin için hangisi iyi tarot mu katina mı?kuzum durumlar biz de öyle değil işte sorun orada o benim oyun oynadıgımı düşünüyor,benim tekrar bir şeyler yapıp onu kandıracagımı dusunuyor ama ortada söylenen ona yalanlar var dış çevreye inandı maalesef..inanmayı seçti..o yüzden suclu benim tek sucu dönmemek için aracı aldı hayatına şimdi ise ben aldım o gelmesin yaşamıma baktıgımı anlasın dıye.. durum onda çark etmeye basladı bu sefer de nasıl acı çektiğimi anlamaya başladı kulagıma geliyor haberleri..
hayırlısı olsun canım yakuzum durumlar biz de öyle değil işte sorun orada o benim oyun oynadıgımı düşünüyor,benim tekrar bir şeyler yapıp onu kandıracagımı dusunuyor ama ortada söylenen ona yalanlar var dış çevreye inandı maalesef..inanmayı seçti..o yüzden suclu benim tek sucu dönmemek için aracı aldı hayatına şimdi ise ben aldım o gelmesin yaşamıma baktıgımı anlasın dıye.. durum onda çark etmeye basladı bu sefer de nasıl acı çektiğimi anlamaya başladı kulagıma geliyor haberleri..
ben hep kahve attım kuzumYavruuu aylin için hangisi iyi tarot mu katina mı?
peki bunu yakalamakkolay mı zor mu şimdi onlineben hep kahve attım kuzum
Benim yarın dedım haftasonu girdş araya dizi fılm gıbı arkası yrn dıyıp heyecan yaratmak degıl amacım emın olmak ıstıyorumm,, sonuçta insan suçluyo olucam acıklama yazarkenpazartesi günü bir şey açıklayacaktı biri? aklımda kalmış ama kim olduğunu hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?