Binnaz Abla

kızlar hümanın facesını bulamıyorum bırı lınk atabılırmı?

İlişkileri olmuş cadı kazanı hala seni seviyo seni unutamamış 2 ay sonra ayrılırlar sana döner dedi her iki falcıda naira ve oğuzhan
off canım çok geçmiş olsun..naira tam pembeci burda hep söylendi ve oğuzhanın burda tam bir balon foss olduğunu burda yazdım diye topa tutulmuştum..keşke aylin yada meryeme yada bilgehatuna baktırsaydın benim tek inandırıcı bulduklarım bunlar ..

anladım canım. valla böyle insanlar hiç mutlu olmasın istiyorum. allah tamamına erdirmez belki sen hiç üzme kendini. yanına kalıcağını hiç sanmam, bi yerden bulur.
Bulur canım içim rahat benim Allahın adaletine güveniyorum rabbim sorsun hesabını benim diyecek birşeyim kalmadı artık aklımdan da gönlümden de sildim bu saatten sonra. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın böyle pis insanlarda gün yüzü görmesin inşallah.

canım bu kadar gizli tutmanı anlayamadım.bizlerde orda çok baktırıyoruz zan altında kalmasa hepsi.isim versende kimlerin 3 kağıtçı olduğu meydana çıksa çok iyi olur.

Falı atarkende söyledim olumsuzda kabulümdür diye her ikiside pembeci değiliz dediler kesin konuştular

canım bu kadar gizli tutmanı anlayamadım.bizlerde orda çok baktırıyoruz zan altında kalmasa hepsi.isim versende kimlerin 3 kağıtçı olduğu meydana çıksa çok iyi olur.
gizli tutmadim anlatmak istedigim sadece eski fallari tum falcilarin gorebilecegi olma ihtimali.ayse yada fatma farkedermi .zaten bu sitede yorum yapmaya dahi cekiniyorum artik cunku bir isim icin iyi yada kotu dendigi zaman herkes ustune yurumeye basladi.anlatmak istedigim fallarin gizli kalmadigi konusunda suphelendik

Cnm sen bide bana evlenceksiniz dedi demişsin şimdi anlamadım ben hangisini baz alalım:/

Eklentiler

• image.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 138
Genelde açıyor, bugün açar mı bilmem ama en geç yarına yakalarsın :) Olumsuzu dan dun söylüyor yalnız hazırsan at derim:))
aman soylesın yeaaa napalım olumsuzsa katlanıcaz artık yanlız bu hatun gercekten katınayı bılıyo gıbı duruyo cunku genelde gercek katına bakan kısıler baska fala akamazlar cunku enerjısı cok agırdır

Cnm bnm durumumu coğu insan bilio olumsuz ötesi banada barıscaksınız dedi baskalarınada sor bi sakin.. He sunu söliyim hakkını yemiyim olanda ve anda basarılı ii bi katinacı ama gelecek önemli..

Kizlar simdi size bisey sorucam. Az once burdan bi arkadasla konusurken farkettim de.. fama herkese cok yakin bi kiz arkinle kusuceksin ya da seni cekemeyen bir bayan var diyor mu? Bi de huma olumlu konustuklarina kavgayla bariscaksiniz diyormu? Ikisi de ikimizede ayni seyi soylemisler bak killandim simdi yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…