Binnaz Abla

Bu arada burda bir üye vardı thalix onun falı çıktı bana şimdi kontrol ettim de dedği herşeyi yaşadım

Hüma falını zahmet olmazsa paylasırmısım bende senle paylasıyım..

İki ayrı insan aynı şeyi yaşayabilir bence ya ben öyle düşünmüyorum. Yani senide benide çekemeyen olabilir, ya da sende bende kavga le barışabiliriz. İkisinde de aynısını görüyorlarsa söylüyorlardır

Ya canim umarim oyledir cunku adamin genel ruh halini oyle bi tarif etmiski

Fotoğraflarını gördüm aile arasında

kimse, başkasının gözyaşının üstüne mutluluk kuramaz.
sen şimdi sınavdasın, sabırlı ol, dua et.
yakında feraha kavuştuğunda, onların sınavı başlar.
hayat her zaman senin ex e güzel olacak diye bişey yok.
senin ahının sınavını da er yada çekecek.

Sana yasattiklarini yasasin ikiside

İnşallah bana dua edin nolur. Onun için kimlerden vazgeçtim nelerden vazgeçtim bi bilseniz ama zerresini haketmedi şuan yalnızım kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ondan kat ve kat daha iyileri çıktı karşıma ama onun için kafamı kaldırıp bakmadım bile. Benim aşktan yana yüzüm gülmedi bundan sonra artık mantığımı kullanıcam iyi yürekli temiz kalpli olsun yeter inşallah öyle biri karşıma çıkar rabbim hepinizin gönlün göre versin kızlar Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın çok zor

hüma için kontor yuklemıstım vazgectım ya fama acık famayamı atsam?

hüma için kontor yuklemıstım vazgectım ya fama acık famayamı atsam?

fama bende ayline baktırdığım falı göndermişti.
soru ve cevap kısmının toplamı bi faldı.
ben artık şüphe duymaya başladım, sanırım bu aynı sitede olan falcılar, aynı mail adresiyle fal atanların geçmişine bakıp,
bir iki de bişey ekleyip yolluyolar.
benim enerjim aylin ve fama ile uymadı.
duygusuza falan süper bilmiş ama.

Son düzenleme:
offff yaaaaa eger aylınle aynı kısıyse fama bendede sımdıden patlar bunlara cok yuz verdık burda her yazılan kısı olay oldu buna dur demek lazım ama nasıl

Bana oda söyledi onun dısındaki herkeste söyledi dogru cıktı.

benim fallar patladı. eski sevgilim sevgiliyle sözlenmiş
ilk önce geçmiş olsun diyorum kuzum..naira ve oguzhan malumdu zaten nabza göre şerbet veriyorlardı..bu konuyla ilgili iki söz aklıma geldi.. birincisi her şerde bir hayır vardır.onlar mutlu olamazlar..mutsuzlugun üzerine mutluluk inşa etmek o kadar kolay değildir..bir bakmıssın sen cok cok cok mutlu olmussun,onlar debelenip durmus..bir arpa yolu kadar yol alamamıslar..ikincisi ise gün dogmadan neler dogar..belki acını dindirmez ama iki saniye sonra ne olacagını kimse bilmiyor...eger kaderinde kaderimizde varsa o insanlar döner dolasır bizi bulurlar..bak sana bir şey anlatayım su anda canın yanıyordur ama yasanmıs bir olay okumustum gecenlerde..adamla kadın birbirini severek evlenmişler..birkaç yıl ıcınde adam kadından sıkılmıs ve cekmıs gıtmıs bosanmıslar..cocukları da olmamıs. 18 yıl sonra tekrar karsılasmıslar..evlendıklerı kısılerden bosanmıslar cocuklarıyla bırlıkte aynı catı altında yasamaya devam etmısler..hayat bu..bugun agladıgımız seye yarın bır gun sukrederiz..

Bi ay sonra aşık olduğum adam çok uzaklara gidecekken bu hikayen çok iyi geldi canım benim ya. Ama nedense benim içimden çok garip bi şey geçiyo. Böyle sanki bi gün ameliyathaneye falan girip sedyede onu görceknişim gibi geliyo. İniallah rabbim eninde sonunda karşılaştırır beni de yine. Öyle ya da böyle.

Sıradan bir insanı falcı diye siteye koymazlar falcılarla görüşüyorlardır hislerine güvenip siteye almışlardır diye düşünüp fal attım ikiside aynı şeyi söyleyince inandım. Bugünde nişanlandıklarını öğrendim hala şaşkınım daha dün benim için ölüp biten insan bugün başkasıyla evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. Sevgisinden emindim bensiz yapamaz diye düşünürdüm şuan hiç aklına bile gelmiyorum mutluluğunu yaşıyo. Gerçi benimde umrumda değil artık bu saatten sonra, ne hali varsa görsün. Parmağına o yüzüğü taktığı andan itibaren benim için bitmiştir. Beni haince bırakıp başkasına giden insanı ağzıyla kuş tutsa kabul edemem artık midem kaldırmaz gururum el vermez. Allaha havale ediyorum ve onlarınkinin gerçek aşk olduğunu düşünmüyorum bir zaman gelir hevesler biter herkes birbiriniin gerçek yüzünü görür o zaman korksun işte. Rabbimin adaletinden korksun ben hakkımı helal etmiyorum ona.

İnşallah canım teşekkür ederim sabretmekten başka yapıcak bişey yok Allah'a bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…