Hahahaahah daha 2015 bitmedi bekızlar fama taaaaaa 2016 sonuna dogru bı yorumda bulunmus varmı baska oyle uzun zamanlı yorum yaptıgı kımse?
dılegımle alakalı degıl canım nısan tarıhı vermıs bana ama kımınle oldugu bellı degıl demısHahahaahah daha 2015 bitmedi beof ya gel de şimdi 2016 ya kadar umutla bekle. İnşallah o kadar uzamaz canım benim. İnşallah biran önce gerçekleşir dileklerin
Sıradan bir insanı falcı diye siteye koymazlar falcılarla görüşüyorlardır hislerine güvenip siteye almışlardır diye düşünüp fal attım ikiside aynı şeyi söyleyince inandım. Bugünde nişanlandıklarını öğrendim hala şaşkınım daha dün benim için ölüp biten insan bugün başkasıyla evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. Sevgisinden emindim bensiz yapamaz diye düşünürdüm şuan hiç aklına bile gelmiyorum mutluluğunu yaşıyo. Gerçi benimde umrumda değil artık bu saatten sonra, ne hali varsa görsün. Parmağına o yüzüğü taktığı andan itibaren benim için bitmiştir. Beni haince bırakıp başkasına giden insanı ağzıyla kuş tutsa kabul edemem artık midem kaldırmaz gururum el vermez. Allaha havale ediyorum ve onlarınkinin gerçek aşk olduğunu düşünmüyorum bir zaman gelir hevesler biter herkes birbiriniin gerçek yüzünü görür o zaman korksun işte. Rabbimin adaletinden korksun ben hakkımı helal etmiyorum ona.
Bi ay sonra aşık olduğum adam çok uzaklara gidecekken bu hikayen çok iyi geldi canım benim ya. Ama nedense benim içimden çok garip bi şey geçiyo. Böyle sanki bi gün ameliyathaneye falan girip sedyede onu görceknişim gibi geliyo. İniallah rabbim eninde sonunda karşılaştırır beni de yine. Öyle ya da böyle.
Ahhh bebeğim ya, hani müslümanın müslümana ettiği dua kabul olur derler ya, dua diye algılayıp amin diyorum sana :)hayır isteyen herkes falcı olarak siteye girebilir..onların fiyatlarını arttıran da bizleriz.ne kadar ismi geçerse o kadar prim alıyorlar... telwe'dekileri görmüyor musun kuzum?kalp cok nankör bir şey biliyor musun? insanlar da öyle aslında asla yapmaz dediğimiz kişiler değil mi bizi yarı yolda bırakıp giden? insanlara yarım güvenirim ben..ben de bu yüzden kaybederim sen beni sevmiyorsun derler çeker giderler ya da gitmek isterler..zaman da çok mu guven verdiler ki bugun isterler..bir şeyleri bilemeyiz..aklında,beyninde neler var kızla aralarında neler geciyor bilemeyiz..sadece uzaktan uzaga resimlere bakarız,aa mutlu bunlar der geçeriz...ama bazen görünene de aldırmamak lazım.. ben o kadar gülerim ki gün boyunca herkes ne iyisin ne derdin var ne tasan var derler resimler de de çok gülerim ama bilmezler içimi..o yüzden sadece dısarıdan yorum yapabiliriz onların hayatını bilemeyiz. büyük konusma yine de ne zaman ne olacagı belli olmaz..ama sunu da unutma ahlar da er geç cıkar..mutlu olamazlar sadece mutlu gıbı gorunurler..
ne zaman ne olacak bılemıyoruz kuzum... umut etsekte bir yere kadar bir yerden sonra tıkanıyoruz..daha önümüzde yaşayacagımızz coook uzun seneler var..belki yıllar sonra evlenirsiniz kim bilebilir ki??
hayırlısıysa olsun hayırsızsa can yaksa da uzak dursun dıyelim kuzu:) ınsallah istediklerin olur..Ahhh bebeğim ya, hani müslümanın müslümana ettiği dua kabul olur derler ya, dua diye algılayıp amin diyorum sana :)
hayır isteyen herkes falcı olarak siteye girebilir..onların fiyatlarını arttıran da bizleriz.ne kadar ismi geçerse o kadar prim alıyorlar... telwe'dekileri görmüyor musun kuzum?kalp cok nankör bir şey biliyor musun? insanlar da öyle aslında asla yapmaz dediğimiz kişiler değil mi bizi yarı yolda bırakıp giden? insanlara yarım güvenirim ben..ben de bu yüzden kaybederim sen beni sevmiyorsun derler çeker giderler ya da gitmek isterler..zaman da çok mu guven verdiler ki bugun isterler..bir şeyleri bilemeyiz..aklında,beyninde neler var kızla aralarında neler geciyor bilemeyiz..sadece uzaktan uzaga resimlere bakarız,aa mutlu bunlar der geçeriz...ama bazen görünene de aldırmamak lazım.. ben o kadar gülerim ki gün boyunca herkes ne iyisin ne derdin var ne tasan var derler resimler de de çok gülerim ama bilmezler içimi..o yüzden sadece dısarıdan yorum yapabiliriz onların hayatını bilemeyiz. büyük konusma yine de ne zaman ne olacagı belli olmaz..ama sunu da unutma ahlar da er geç cıkar..mutlu olamazlar sadece mutlu gıbı gorunurler..
ne zaman ne olacak bılemıyoruz kuzum... umut etsekte bir yere kadar bir yerden sonra tıkanıyoruz..daha önümüzde yaşayacagımızz coook uzun seneler var..belki yıllar sonra evlenirsiniz kim bilebilir ki??
olacak emin olabilirsin öyle bir pişman olacak ki kapına kadar gelecek...Aslında paylaşmamak lazım. Bak ben mesela oğuzhan ve nairanın falını mantıklı bulup burda önerdim kim bilir kaç kişi dediğime bakıp fal attı. Sadece çıkan çıkmayan fallar paylaşılırsa daha mantıklı olur hem falcı diye geçinip milleti sömürenlerden kurtuluruz hemde boşyere bir umut olur diye beklemeyiz.
Ama Allah sabrını öyle bir veriyo ki rabbim çok büyük. Onunla birlikteyken böyle bişey yaşacağımı düşünmek bile beni öldürürdü ayrıldığımızda intiharı düşünecek kadar kötüydüm. Nasıl bu hale geldim bilmiyorum ama öyle aşırı bir üzüntüm yok sadece bana yaşattığından sonra mutlu olması beni kızdırdı onun dışında iyiyim çok şükür.
Şuan ona basit geliyo bir hevesle taktı yüzüğü ama ilerde öyle olmaz aşıkta değil o kıza hele bir aynı eve girsinler yaptığı herşey batacak. Ben onun içinde ukte olarak kalıcam o yanındaki kız pişmanlığı olacak ben eminim.
Şuan imkansız gibiolacak emin olabilirsin öyle bir pişman olacak ki kapına kadar gelecek...
su an imkansız...gelecegı gorecegiz..Şuan imkansız gibi
ahahhahahah iyiydi bu kuzumOf biz reklam hesaplarının bulunup banlanmasından bıktık elalem yeni yeni hesaplar açıp reklam yapmaktan bıkmadı ya boşuna uğraşıyorsunuz akta belli karada zaten belli başlı falcılar var üç beş güzel sözle kimseyi sevdiremezsiniz zorla
hüma ya fal göndermek icin illa faturalı hat mı kullanmam lazım.?? kredi kartm banka hesabm yoksu an imkansız...gelecegı gorecegiz..
kontur de yükleyebilirsin senden ricam falın gelince bana aatarmısınhüma ya fal göndermek icin illa faturalı hat mı kullanmam lazım.?? kredi kartm banka hesabm yok
kontur de yükleyebilirsin senden ricam falın gelince bana aatarmısın
simdi göndermedim de elle yatırma olsa keske benm konturler direk gidiyo yüklenincekontur de yükleyebilirsin senden ricam falın gelince bana aatarmısın
yavrum özelden yazayım sana senin fikirlerin çok önemli benim için :)Ben benimkini bulursam atayım nesine bakcaksın kız?
başka yöntem yok cnmsimdi göndermedim de elle yatırma olsa keske benm konturler direk gidiyo yükleninceatarım yani benm ihtiyacm var baska ne yöntemle isimi halledebilirm?
mesela baskasının banka hesabından yapabilirmiyim yani parayı ona verip yatırabilirmiym? yukardaki ablaya versem onun banka hesabndan olur mu?başka yöntem yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?