Binnaz Abla

kızlar fama taaaaaa 2016 sonuna dogru bı yorumda bulunmus varmı baska oyle uzun zamanlı yorum yaptıgı kımse?
Hahahaahah daha 2015 bitmedi be of ya gel de şimdi 2016 ya kadar umutla bekle. İnşallah o kadar uzamaz canım benim. İnşallah biran önce gerçekleşir dileklerin

hayır isteyen herkes falcı olarak siteye girebilir..onların fiyatlarını arttıran da bizleriz.ne kadar ismi geçerse o kadar prim alıyorlar... telwe'dekileri görmüyor musun kuzum?kalp cok nankör bir şey biliyor musun? insanlar da öyle aslında asla yapmaz dediğimiz kişiler değil mi bizi yarı yolda bırakıp giden? insanlara yarım güvenirim ben..ben de bu yüzden kaybederim sen beni sevmiyorsun derler çeker giderler ya da gitmek isterler..zaman da çok mu guven verdiler ki bugun isterler..bir şeyleri bilemeyiz..aklında,beyninde neler var kızla aralarında neler geciyor bilemeyiz..sadece uzaktan uzaga resimlere bakarız,aa mutlu bunlar der geçeriz...ama bazen görünene de aldırmamak lazım.. ben o kadar gülerim ki gün boyunca herkes ne iyisin ne derdin var ne tasan var derler resimler de de çok gülerim ama bilmezler içimi..o yüzden sadece dısarıdan yorum yapabiliriz onların hayatını bilemeyiz. büyük konusma yine de ne zaman ne olacagı belli olmaz..ama sunu da unutma ahlar da er geç cıkar..mutlu olamazlar sadece mutlu gıbı gorunurler..

ne zaman ne olacak bılemıyoruz kuzum... umut etsekte bir yere kadar bir yerden sonra tıkanıyoruz..daha önümüzde yaşayacagımızz coook uzun seneler var..belki yıllar sonra evlenirsiniz kim bilebilir ki??

Ahhh bebeğim ya, hani müslümanın müslümana ettiği dua kabul olur derler ya, dua diye algılayıp amin diyorum sana :)

Aslında paylaşmamak lazım. Bak ben mesela oğuzhan ve nairanın falını mantıklı bulup burda önerdim kim bilir kaç kişi dediğime bakıp fal attı. Sadece çıkan çıkmayan fallar paylaşılırsa daha mantıklı olur hem falcı diye geçinip milleti sömürenlerden kurtuluruz hemde boşyere bir umut olur diye beklemeyiz.

Ama Allah sabrını öyle bir veriyo ki rabbim çok büyük. Onunla birlikteyken böyle bişey yaşacağımı düşünmek bile beni öldürürdü ayrıldığımızda intiharı düşünecek kadar kötüydüm. Nasıl bu hale geldim bilmiyorum ama öyle aşırı bir üzüntüm yok sadece bana yaşattığından sonra mutlu olması beni kızdırdı onun dışında iyiyim çok şükür.
Şuan ona basit geliyo bir hevesle taktı yüzüğü ama ilerde öyle olmaz aşıkta değil o kıza hele bir aynı eve girsinler yaptığı herşey batacak. Ben onun içinde ukte olarak kalıcam o yanındaki kız pişmanlığı olacak ben eminim.

olacak emin olabilirsin öyle bir pişman olacak ki kapına kadar gelecek...

Biraz önce Zeynep Sabaha attım,bir kez daha şaşırttı beni ve etkiledi.Olumsuz konuşmuş fakat kırmaktan çekinerek.Zaten durumum olumsuz biliyorum,doğruları söyleyeni buldum şükür:)Bir kararsızlık aşamasındaydım ve aklımı okumuş gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…