- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
olur tabikimesela baskasının banka hesabından yapabilirmiyim yani parayı ona verip yatırabilirmiym? yukardaki ablaya versem onun banka hesabndan olur mu?
oh ne güzelolur tabiki
sen hüma ya baktırdın mı? bak binnazdan sakın umut a baktırma tamamen sallama tarih veriyo mesela diyelim 15 martta evleneceksin filan bana sey demisti 26 subatta kuzeninin arkadsıyla 13 marttada serdar ile iliskin var dedi hic biri olmadı tamamen sallamaolur tabiki
net tarih verene ben inanmam zaten canım çünkü fallarda dolunay yada ilk dördün yarımaya göre yorum yapılır net tarih bilinmez hiç bi zaman. ben hümayla ilgili karışığım canım emin olmadan kafa karıştırmiyimsen hüma ya baktırdın mı? bak binnazdan sakın umut a baktırma tamamen sallama tarih veriyo mesela diyelim 15 martta evleneceksin filan bana sey demisti 26 subatta kuzeninin arkadsıyla 13 marttada serdar ile iliskin var dedi hic biri olmadı tamamen sallama
aynen canım hafta gün ay yıllar bilinir ama mesela 3-4 gün denir yani oyle tarih verilmeznet tarih verene ben inanmam zaten canım çünkü fallarda dolunay yada ilk dördün yarımaya göre yorum yapılır net tarih bilinmez hiç bi zaman. ben hümayla ilgili karışığım canım emin olmadan kafa karıştırmiyim
aynenaynen öyle bileydi kendi hayatı kurtulurdu fal bakmazdı
Valla sana da dedim canım tesadüfse ki değil bence bişey diyemem ama aynı senaryoysa hakkım haram olsun bu kadar diyorumDostlar,aslankralice nin gnderdiği 2 fala baktım, binnazdaki Hüma bakmış. %99 aynıydılar Senaryo aynı, cümleler aynı.
Valla sana da dedim canım tesadüfse ki değil bence bişey diyemem ama aynı senaryoysa hakkım haram olsun bu kadar diyorum
hüma mı baktı?? hüma da mı patladı yaa :Sİsteyenlere falları at bence panpa, insanlar da okuyup kendi kararlarını versinler.
Senaryo ayn
1. Başka bir kız var ama ciddi değil korkma
2. BU adam hayattan bezmiş bıkmış
3. Kavga edip öyle birleşeceksiniz
evet arkadaşlar isteyenlere atabilirimİsteyenlere falları at bence panpa, insanlar da okuyup kendi kararlarını versinler.
Senaryo ayn
1. Başka bir kız var ama ciddi değil korkma
2. BU adam hayattan bezmiş bıkmış
3. Kavga edip öyle birleşeceksiniz
ben bide ona para vericektm ya kafam karısıyo yeminle yaevet arkadaşlar isteyenlere atabilirim
evet arkadaşlar isteyenlere atabilirim
şuan beynimde dolaşan dizi repliği: mağdurum mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurumBurda Hüma çıktı diyen birini okuduydum ona sallayıp mı tutturmuş, günahını mı alıyoruz nedir, bilemedim.
şuan beynimde dolaşan dizi repliği: mağdurum mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum
anasının orospu olduğunu öğrenen emrah gibiyim şuanda öyle gariban öyle boynu bükük öyle dehşet ifadeli
ahahahhahha panpa senin durum tam oturdu. ama dur bize müstahak bunlar daha iyi günlerimiz bizim bu mübarek aylarda fal atarsak Allah da böyle gösterir bize falın ne yalan iş olduğunu.Ahaahah daha çok kardeşiyle randevuevinde karşılaşan Emra diyeyim kendim için
ahahahhahha panpa senin durum tam oturdu. ama dur bize müstahak bunlar daha iyi günlerimiz bizim bu mübarek aylarda fal atarsak Allah da böyle gösterir bize falın ne yalan iş olduğunu.
valla caresivlikten oluyokiahahahhahha panpa senin durum tam oturdu. ama dur bize müstahak bunlar daha iyi günlerimiz bizim bu mübarek aylarda fal atarsak Allah da böyle gösterir bize falın ne yalan iş olduğunu.
yatcak yerim yok yaaa atmıycam daha ramazan bitene kadar valla atcam dersem tutun beniBen atalı çok oldu mübarek ayda atmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?