- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
ya canım moralini bozmak gibi olmasın ama senin iş biraz yaş gibi geliyo banavalla caresivlikten oluyoki
aynen hüma da öyleyse yaniya canım moralini bozmak gibi olmasın ama senin iş biraz yaş gibi geliyo bana
ya canım ya herkes hüma ya kötü yorumda bulunuyo napcagımı bilemedimNesibeye de atıp ramazan sonrasına kadar fal atmayı düşünmüyorum
ya canım ya herkes hüma ya kötü yorumda bulunuyo napcagımı bilemedim
aynen de diyolar ki güya kopyala yapıstr yapıyomusBana bilen tek oydu hep söyledim burada. Bence kadın işini biliyor. Ama enerji meselesi kimine tutuyor kimine tutmuyor
Bana bilen tek oydu hep söyledim burada. Bence kadın işini biliyor. Ama enerji meselesi kimine tutuyor kimine tutmuyor
bi karar verin artık kızBenim falımda da anı dehşet bildi, okurken cidden şaşırdım.
Ama aslankraliçeden gelen 2 falı gömelisin , inanaılmaz aynı. Bilemedim. Arkadaşıma dediklerinden çıkanlar olmuş, beğeneni de çok. Bilemedim yani, günahını mı alıyoruz?
cherry allasenn ne zamann günahh aldıkkk öyledirr iştee biii ordaa bii burdalarr kuzumm bizdee fall ataa ataa falcıı bilginii neyimm oldukkBenim falımda da anı dehşet bildi, okurken cidden şaşırdım.
Ama aslankraliçeden gelen 2 falı gömelisin , inanaılmaz aynı. Bilemedim. Arkadaşıma dediklerinden çıkanlar olmuş, beğeneni de çok. Bilemedim yani, günahını mı alıyoruz?
alışkanlık bunun için konu bile açtım ama düzeltmeye çalıştıkça bozuldu bende bilmiyorum kuzumm çok kötü görünüyo çalışıyorum düzeltmeye şimdi yapmadımgollom bi şeyi çok merak ediyorum. Neden her kelimenin sonundaki harfi uzatıyorsun?
alışkanlık bunun için konu bile açtım ama düzeltmeye çalıştıkça bozuldu bende bilmiyorum kuzumm çok kötü görünüyo çalışıyorum düzeltmeye şimdi yapmadım
hastalık gibi kuzum biri uyarınca dikkatli yazıyorum çok kötü ama ne bilim bundan sonra daha dikkatli olcam zor tutuyorum uzatmamak için allahım tik midir nedir herkes cok kızıyo cevremde uyarınca dikkat ediorumYa her kelimenin sonundaki harfi uzatmak zahmet yani, her mesajın öyle hep dikkatimi çekiyor. Yazım kurallarına da önem veririm gözüme battıdüzeltirsin umarım, tek harf yapmak daha kolay
Aa nasil ogrendinGaliba benimkinin annesi vefat etmis
Aynısı bendede varrr :))) helede heycan yapınca ce sevinincehastalık gibi kuzum biri uyarınca dikkatli yazıyorum çok kötü ama ne bilim bundan sonra daha dikkatli olcam zor tutuyorum uzatmamak için allahım tik midir nedir herkes cok kızıyo cevremde uyarınca dikkat ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?