sesinimii kaydettinnhiç bişeyi haketmiyo. inan abartmıyotru arkadaşıma da attım zorla konuşmuş dedi konuştuğumuz da 2 dk
güzel konuşuruz diye kaydettim aramayı ama o naptısesinimii kaydettinnkızz bişii olmazz bacımm olsunn araman lazımdıı zaten
kuzumm yapma kı böyle kendindenn niye nefrett edesinn acısı var aradımm de geçç belki başı kalabalıktırgüzel konuşuruz diye kaydettim aramayı ama o naptıya kendimden nefret ediyorum
aslankraliçe Allahını seversen ya. bana kırılma ama benim Allah korusun annem ölse bırak nezaketen ya dagüzel konuşuruz diye kaydettim aramayı ama o naptıya kendimden nefret ediyorum
canım normaldir ya. allah korusun benim anneme bi şey olsa kimsenin yüzüne bakmam, telefonlara asla çıkmam net yani. seninle asla ilgisi yoktur. böyle bi günde ilişkinizin geleceğiyle ilgili öngörüde bulunma bence. biraz zaman geçsin. o zaman nasılsın diye ararsın. baktın hala soğuk tamam o zaman iletişim kurmak istemiyor diyebilirsinhiç bişeyi haketmiyo. inan abartmıyotru arkadaşıma da attım zorla konuşmuş dedi konuştuğumuz da 2 dk
canim bosver sen kendi üstüne düsmedigi halde aramissin .. bu tarz vefatlar, kayiplar gercekten zordur insanin dünya umrunda olmaz o kaybi anca yasayan bilir ama kaybi yasayan adinada $unu söylemek isterim annesini kaybeden biri olarak destek olan bir insan varsa o insana arka dönülmez bunu yapiyorsa insan bile degildir zaten.. sen kendini geri cek arama onu eger o seni gercekten aramak isterse sana bi sekilde ulasir inan bana erkekleri cok gözümüzde büyüttügümüze degmezlergüzel konuşuruz diye kaydettim aramayı ama o naptıya kendimden nefret ediyorum
Canım bence boyle hasas bı donemde sen cok uzerıne alınma, ilaçlı bıle olabılır.anne ne demek ya. Helekı kaybetmek, allah korusun düşünmesı bıle cok şiddetlı acı verıyo ki genc yasta annesız kaldı çocukkızlar aradım benim esas oğlanı... rahatsız oldu aramamdan yani kapatırken de ben görüşürüz dedim oysa kendine iyi bak dedi
reklamcı burdaa 3 üyelikle reklamm yaptı demektenn dilimde tüy bitti üstüne bidee diğer telvedekii yorumcularıı kötüledi sahtekar yani.Arkadaşlar klottyagmur nasıl sizce tellwe de 20 tl var ne yapsam saraylı yok galiba
kuzumm yapma kı böyle kendindenn niye nefrett edesinn acısı var aradımm de geçç belki başı kalabalıktır
aslankraliçe Allahını seversen ya. bana kırılma ama benim Allah korusun annem ölse bırak nezaketen ya da
mıy mıy konuşmayı,deli gibi sevdiğim adam arasa umrumda dahi olmaz.acıyı yaşama süresi vardır ya anne bu boru değilki
hayattaki en büyük acı.nolur biraz empati yapın.bence yine birincisi çok nezaketli biriymiş ki telefonları cevaplıyo
ikincisi sana hala çok değer veriyoki böyle tatsız tuzsuz acılı bi zamanında bile senin telefonunu yanıtlıyo.inan erkekler çok daha çocuklaşıyo anne babayı kaybettiğinde.kendini merkeze koyma bu kadar dediklerimi de yanlış anlama lütfen ama herkesin kendine ait bi dünyası ve düşünce ,acı çekme potansiyeli var.böyle bi dönemde yaşananları kendine göre endeksleme geniş düşün..
canım normaldir ya. allah korusun benim anneme bi şey olsa kimsenin yüzüne bakmam, telefonlara asla çıkmam net yani. seninle asla ilgisi yoktur. böyle bi günde ilişkinizin geleceğiyle ilgili öngörüde bulunma bence. biraz zaman geçsin. o zaman nasılsın diye ararsın. baktın hala soğuk tamam o zaman iletişim kurmak istemiyor diyebilirsin
canim bosver sen kendi üstüne düsmedigi halde aramissin .. bu tarz vefatlar, kayiplar gercekten zordur insanin dünya umrunda olmaz o kaybi anca yasayan bilir ama kaybi yasayan adinada $unu söylemek isterim annesini kaybeden biri olarak destek olan bir insan varsa o insana arka dönülmez bunu yapiyorsa insan bile degildir zaten.. sen kendini geri cek arama onu eger o seni gercekten aramak isterse sana bi sekilde ulasir inan bana erkekleri cok gözümüzde büyüttügümüze degmezler
Kizlar o kadar iyisiniz ki iyi ki varsiniz iyi ki tanidim sizi. kotu gunumde yanimdasiniz. Hicbirinizin dedigini yanlis anlamadim. Dusundum de haklisiniz yani Allah esirgesin bana olsa benimde umurumda olmaz kimse. Yine de telefona cikmasi bile iyi bisey dogru bi kere caldi acti hemen. Hic bisey olmasa insanlik gorevimi yaptim. Bosverin olmasin artik zaten. Kendini toparlayana kadar. 38 yasinda ama yine de zor demekki ki zordur haklisiniz anne bu. Isteymis bugun gitmis ise. Bilmiyorum ya karsilik beklememek lazim galiba haklisiniz daha hersey cok tazeCanım bence boyle hasas bı donemde sen cok uzerıne alınma, ilaçlı bıle olabılır.anne ne demek ya. Helekı kaybetmek, allah korusun düşünmesı bıle cok şiddetlı acı verıyo ki genc yasta annesız kaldı çocuksen bence uzerıne alınma arkadasım.. Iyı yada kotu sen gorevını yaptın öyle düşün..
Anladım canım teşekkürlerreklamcı burdaa 3 üyelikle reklamm yaptı demektenn dilimde tüy bitti üstüne bidee diğer telvedekii yorumcularıı kötüledi sahtekar yani.
Canim yorum yapmak istedim bende o aciyi daha yeni yasadim 3 ay oldu annemi kaybedeli bende 25 yasindayim ama kendimi oyle savunmasiz hisettimki ustune gitme sakin o an herkes hersey bos geliyo sevgiymis askmis bunlar aklinin ucuna bile gelmiyo yaptiklarindan birsey cikarma yani o an dusunerek hareket etmiyosun cunkuKizlar o kadar iyisiniz ki iyi ki varsiniz iyi ki tanidim sizi. kotu gunumde yanimdasiniz. Hicbirinizin dedigini yanlis anlamadim. Dusundum de haklisiniz yani Allah esirgesin bana olsa benimde umurumda olmaz kimse. Yine de telefona cikmasi bile iyi bisey dogru bi kere caldi acti hemen. Hic bisey olmasa insanlik gorevimi yaptim. Bosverin olmasin artik zaten. Kendini toparlayana kadar. 38 yasinda ama yine de zor demekki ki zordur haklisiniz anne bu. Isteymis bugun gitmis ise. Bilmiyorum ya karsilik beklememek lazim galiba haklisiniz daha hersey cok taze
Basin sagolsun canim inan cok uzuldum.. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. Kendini toparlaman ne kadar surdu peki canimCanim yorum yapmak istedim bende o aciyi daha yeni yasadim 3 ay oldu annemi kaybedeli bende 25 yasindayim ama kendimi oyle savunmasiz hisettimki ustune gitme sakin o an herkes hersey bos geliyo sevgiymis askmis bunlar aklinin ucuna bile gelmiyo yaptiklarindan birsey cikarma yani o an dusunerek hareket etmiyosun cunku
Bunun bi zamani yok inan bana hicbi zaman unutmuyosun ama ilk ay evden bile cikmiyodum simdi tabiki daha iyiyim yemekte yiyorum guluyorumda geziyorumda ama hep icimde sakin kafanda birseyleri sorgulama sen gorevini yapmissin ustunede gitme tabiki insan yaninda birilerini istiyor ama bu her zaman degil ben taziye zamani keske herkes evden gitsede tek kalsam diyodum annem 47 yasindaydi gencti daha bu aklima gelip duruyodu ama onun omru bu kadarmis deyip kendimi avuttum hep seni anliyorum her saniye yaninda oliyim destek oliyim istiyosun ama birak o sana ihtiyaci oldugunda seni arasinBasin sagolsun canim inan cok uzuldum.. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. Kendini toparlaman ne kadar surdu peki canim
Baska carem yok zaten hayatim. Aramazda zaten artik bana ihtiyac duyana kadar kimler olur yaninda. Bu da boylece bitti. Annen gercekten cok gencmis cok uzuldum ama Allah sevdigi kulunu erken alirmis yanina eminim annen cok iyi bi insandi cancagizimBunun bi zamani yok inan bana hicbi zaman unutmuyosun ama ilk ay evden bile cikmiyodum simdi tabiki daha iyiyim yemekte yiyorum guluyorumda geziyorumda ama hep icimde sakin kafanda birseyleri sorgulama sen gorevini yapmissin ustunede gitme tabiki insan yaninda birilerini istiyor ama bu her zaman degil ben taziye zamani keske herkes evden gitsede tek kalsam diyodum annem 47 yasindaydi gencti daha bu aklima gelip duruyodu ama onun omru bu kadarmis deyip kendimi avuttum hep seni anliyorum her saniye yaninda oliyim destek oliyim istiyosun ama birak o sana ihtiyaci oldugunda seni arasin
Kotuyu cekme ustune lutfen ama hayatinida bi insan icin karartma sen ustune dusene fazlasiyla yapmistin benim eski erk arkdsm anneme anne diye hitap ederdi ama cenazeye gelmedi mesela benden cok anneme duskundu telefonla iletisim kurmak isine geldi sanirim suan nefret bile etmiyorum ondan aksine hayata iyi insanlar oldugunu gormeue basladim emin ol ilk gun iliklerime kadar canim yaniyodu simdi iyiki yok demeye basladim beynimiz bize oyunlar oynuyo sen yeterki olaylari arti eksiyle degerlendir ve hicbirseyin kendinden daha onemli olmadigina inan son 1 yildir hayatimin en buyuk sinavini verdim evet annemi kaybettim ama vicdanim rahat butun gorevlerimi tamamladim ben bu sinavimi basariyla tamamladigimi dusunuyorum hayallerimden vazgectim bicok seyden vazgectim o surecte ama bak hersey bitti keske annem yasasydi da ben yine herseyden vazgecseydim diyorum bu yuzden kendini hirpalama ona karsi vicdanda yapma bu olay erken yada gec herkesin basina gelicek sen gorevini yaptin boyle dusunBaska carem yok zaten hayatim. Aramazda zaten artik bana ihtiyac duyana kadar kimler olur yaninda. Bu da boylece bitti. Annen gercekten cok gencmis cok uzuldum ama Allah sevdigi kulunu erken alirmis yanina eminim annen cok iyi bi insandi cancagizim
kendini toparlaman nee kadarr sürdümüüBasin sagolsun canim inan cok uzuldum.. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. Kendini toparlaman ne kadar surdu peki canim
Canim sende yanlis dusunuyor olabilirsin eski sevgilin icin oyle dusunme. Hepiniz biliyosunuz ne kadar gitmek istedim cenazeye ama insan ne olarak gidiyor cesaret edemiyor o da edememistir belki sana yaptigindan sonra gelecek yuz bulamamistir ki ben bisey yapmadigim halde gidemedim biliyorsun. Belki gelmek isteyip gelememistir. Her evlat senin gibi sansli olsa keske bak annene karsi hic bi pismanligin yok sirf ona baktigin icin bile cennetliksin sen...Kotuyu cekme ustune lutfen ama hayatinida bi insan icin karartma sen ustune dusene fazlasiyla yapmistin benim eski erk arkdsm anneme anne diye hitap ederdi ama cenazeye gelmedi mesela benden cok anneme duskundu telefonla iletisim kurmak isine geldi sanirim suan nefret bile etmiyorum ondan aksine hayata iyi insanlar oldugunu gormeue basladim emin ol ilk gun iliklerime kadar canim yaniyodu simdi iyiki yok demeye basladim beynimiz bize oyunlar oynuyo sen yeterki olaylari arti eksiyle degerlendir ve hicbirseyin kendinden daha onemli olmadigina inan son 1 yildir hayatimin en buyuk sinavini verdim evet annemi kaybettim ama vicdanim rahat butun gorevlerimi tamamladim ben bu sinavimi basariyla tamamladigimi dusunuyorum hayallerimden vazgectim bicok seyden vazgectim o surecte ama bak hersey bitti keske annem yasasydi da ben yine herseyden vazgecseydim diyorum bu yuzden kendini hirpalama ona karsi vicdanda yapma bu olay erken yada gec herkesin basina gelicek sen gorevini yaptin boyle dusun
evet gollomcum kotu bisey mi dedimkendini toparlaman nee kadarr sürdümüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?