Binnaz Abla

hıdırellezi ben de değerlendireceğim ve nehre atacağım dileğimi... Gül ağacı bulmak lazım lakin nereden bulacaksamKırmızı kesem de yok ki ağaca asayım of Kese bulmaya çalışacağım:)
Ya bende de kese yok trde olsam kuyumcudan falan istiyim ya da kapalı çarşıda falan vardır ama burda yok ne yazıkki öyle olduğu gibi asıcam dileğimi ay kesin rüzgar slır götürür bende bu şans varken bu aptallıjla da hıdır as aldı da gitti diye sevinirim ya ahahaha

ben de senle aynı düşünüyorum canım ne bileyim yani tabiki herkesin görüşü farklıda bende rahat olamıyorum kilisede

Ben geçen sene kırmızı beze sarıp gömmüştüm gülün dibine ve dere kenarında şekiller cizmistim bir gece önceden ertesi sabah da dereye attım akar su dedikleri için
sonuçta dileklerimden biri oldu bir sene dolmak üzere iken bu sefer tek dileğe odaklanicam umarım hepimizin duaları kabul olur

Ben de şaşırıyorum yazılanlara, ilginç gerçekten Selena benim arkadaşıma dahi anlatmadığım şeyleri bilmiştir hep, geçmişi de bilmesi çok normal.

Geçen sene yapmıştım. Gül ağacının altına gömemedim, çok gelip geçen var diye. Birkaç dal gül kopardım, eve getirip saksıya diktim. Onun altına gömdüm. Sabah ezanında çıkardım oradan ama suya atamadım. Ondan mıdır bilmem bir tanesi bile olmadı :)

evet selena ilginç sen de gelecek tuttu mu?

Tabi sende tuttu diye ben de tutacak diye bir şey yok ama insan merak ediyor.

Tuttu bende. Yanıldığı şeyler de oldu ama genel olarak hep dediği gibi oldu. Favorimdir kendisi, hep söylerim. Ama bana bakmıyor artık, geri çeviriyor

YOK CANIM HANİ O ŞEKİL DEĞİLDE NE BİLEYİM ALLAH'A KARŞI UTANÇ DUYUYORUM KİLİSELERE GİRDİĞİMDE ÖYLE Bİ RAHATSIZLIK :)
tabii ki için rahat etmiyorsa hiç gitmemek en iyisi. bana da allahın evi ya sonuçta, fark etmez gibi geliyor. kalbimi biliyor ne de olsa. niyet önemli diye düşünüyorum, yine ondan istiyorum. neyse ben gidiyim bildiririm kötü bi his mi, değil mi:)

CANIM KIRMIZI BİRR YAZMA ya da başörtü masa örtüsü mendil her ne varsa kesip küçük bir kese dikebilirsin sıkıntı olmaz.

kızlar aradım benim esas oğlanı... rahatsız oldu aramamdan yani kapatırken de ben görüşürüz dedim oysa kendine iyi bak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…