Ya bende de kese yok trde olsam kuyumcudan falan istiyim ya da kapalı çarşıda falan vardır ama burda yokhıdırellezi ben de değerlendireceğim ve nehre atacağım dileğimi... Gül ağacı bulmak lazım lakin nereden bulacaksamKırmızı kesem de yok ki ağaca asayım of Kese bulmaya çalışacağım:)
ben de senle aynı düşünüyorum canım ne bileyim yani tabiki herkesin görüşü farklıda bende rahat olamıyorum kilisedeyok kuzum hiç duymadım.ama inan öyle mübarek yerler varki bir müslüman olarak kiliseye kendi adıma dilek için
gitmeyi (kendi adıma) doğru bulmuyorum.huzurlu hissetmiyorum.ama çok çok saol bitanem önerin için..
inşallah hepinizin dilekleri kabul olur...
ben hiç gitmedim henüz. sen rahatsız mı olmuştun gittiğindeben de senle aynı düşünüyorum canım ne bileyim yani tabiki herkesin görüşü farklıda bende rahat olamıyorum kilisede
YOK CANIM HANİ O ŞEKİL DEĞİLDE NE BİLEYİM ALLAH'A KARŞI UTANÇ DUYUYORUM KİLİSELERE GİRDİĞİMDE ÖYLE Bİ RAHATSIZLIK :)ben hiç gitmedim henüz. sen rahatsız mı olmuştun gittiğinde
Valla en son selena'ya fal attığımda 1 haftadan fazla bekledim artık devreler yanıyordu beklemektenneyseki beklediğime değdi de güzel bir fal bakmış bana, dediği şeylerden biri de çıktı. Bir de selena araştırıyor filan demişsiniz ama benim bilgilerimi bulması imkansız. Kaldı ki bana eğitim ile alakalı bir gelişme var şu harfler belirgin çıkmış ama bağlantı kuramadım demişti. Verdiği harfler yazın staj yapacağım yerin ismindeki harflerdi. Bunu bilebilmesine imkan yok.
evet selena ilginç sen de gelecek tuttu mu?Ben de şaşırıyorum yazılanlara, ilginç gerçektenSelena benim arkadaşıma dahi anlatmadığım şeyleri bilmiştir hep, geçmişi de bilmesi çok normal.
Ben geçen sene kırmızı beze sarıp gömmüştüm gülün dibine ve dere kenarında şekiller cizmistim bir gece önceden ertesi sabah da dereye attım akar su dedikleri için
sonuçta dileklerimden biri oldu bir sene dolmak üzere iken bu sefer tek dileğe odaklanicam umarım hepimizin duaları kabul olur
evet selena ilginç sen de gelecek tuttu mu?
Tabi sende tuttu diye ben de tutacak diye bir şey yok ama insan merak ediyor.
tabii ki için rahat etmiyorsa hiç gitmemek en iyisi. bana da allahın evi ya sonuçta, fark etmez gibi geliyor. kalbimi biliyor ne de olsa. niyet önemli diye düşünüyorum, yine ondan istiyorum. neyse ben gidiyim bildiririm kötü bi his mi, değil mi:)YOK CANIM HANİ O ŞEKİL DEĞİLDE NE BİLEYİM ALLAH'A KARŞI UTANÇ DUYUYORUM KİLİSELERE GİRDİĞİMDE ÖYLE Bİ RAHATSIZLIK :)
CANIM KIRMIZI BİRR YAZMA ya da başörtü masa örtüsü mendil her ne varsa kesip küçük bir kese dikebilirsin sıkıntı olmaz.Ya bende de kese yok trde olsam kuyumcudan falan istiyim ya da kapalı çarşıda falan vardır ama burda yokne yazıkki öyle olduğu gibi asıcam dileğimi ay kesin rüzgar slır götürür bende bu şans varken bu aptallıjla da hıdır as aldı da gitti diye sevinirim ya ahahaha
o benimdee dikkatimi çekti kuzumm yaa ucuzken bi denesemmi ama yazılı yaa vazgeçiyorum hemen sonrafalsepetine gökmavi diye yorumcu gelmiş deneyen var mı
kuzum o falalem ester aynı zamanda ordaa at istersennKızlar bu arada daha önce kiraze12'ye baktıran referans olabilecek biri var mı?
iyi yaptınn bacımm bugündee aramıcandaa ne zaman arıcaktınkızlar aradım benim esas oğlanı... rahatsız oldu aramamdan yani kapatırken de ben görüşürüz dedim oysa kendine iyi bak dedi
ben iyi yaptım da kuzum öyle mıy mıy konuştuki ses kaydını atsam anlarsın anca bu kadar rahatsız olunurdu birinin aramasındaniyi yaptınn bacımm bugündee aramıcandaa ne zaman arıcaktın
acısıı var kuzum yaa sen iyi ettin bencee aramaklaaben iyi yaptım da kuzum öyle mıy mıy konuştuki ses kaydını atsam anlarsın anca bu kadar rahatsız olunurdu birinin aramasından
hiç bişeyi haketmiyo. inan abartmıyotru arkadaşıma da attım zorla konuşmuş dedi konuştuğumuz da 2 dkacısıı var kuzum yaa sen iyi ettin bencee aramaklaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?